Leg med smerte hos Herren

Jeg er netop kommet hjem, efter (igen) at have besøgt herren.

Klokken er mange, og jeg er træt. Dels fordi ferien jo er slut, og dels fordi det er hårdt ved mig at lege – især leg med smerte, hvilket var “temaet” i dag. Det betyder, at I må bære over med mig.

Som altid når jeg skal ses med ham, spiser jeg stort set ikke hele dagen. Jeg er alt for spændt. Dumt – ja. Men jeg har ikke det der ligner appetit. Og som altid bliver jeg så spændt og lidt nervøs, når jeg nærmer mig ham. Dyyybe vejrtrækninger….

Jeg standser bilen ved huset, tager mit elskede halsbånd på, og så går jeg hen mod døren. Jeg står et par sekunder derude og trækker vejret dybt, før jeg går ind. Han sidder på sengen, og virker ganske upåvirket. Jeg tager mit tøj af, og sætter mig på knæ på det håndklæde, han har lagt frem, lægger hænderne på mine lår og vender håndfladerne opad. Som altid. Det er næsten ved at være ren rutine.

Han kommer hen til mig, og jeg nyder blot hans kærlige berøring. Allerede her giver han mig lov til at kigge på ham, hvilket er skønt.

Ser I….- Når vi leger, slår jeg hjernen fuldstændig fra. Jeg er der bare og nyder og tager imod. Så jeg er ikke engang sikker på, hvad vi præcist startede med.

Han rører meget ved mig. Kysser mig ofte, og er generelt meget kærlig over for mig i dag.

Han beordrer mig hen til sengen. Her leger han med mit bagerste hul. Fingre, buttplug, analsex. Men i dag gjorde det sgu ondt. Han gjorde intet forkert, og jeg kunne jo bare have sagt stop, hvis det var for meget. Men ondt gjorde det, og nok også mere ondt, end hvad godt var. Jeg burde have sagt stop. Jeg er absolut ikke skræmt hvad angår analsex til en anden gang, men jeg ved nu, at den form for smerte, skal jeg ikke “trække ud”, og det husker jeg til næste gang, hvis det også gør så ondt der. Hvorfor det gjorde ondt, ved jeg egentlig ikke….

Herefter binder han 2 reb stramt om min overkrop. Man skal altså ikke undervurdere reb… De kan være ganske smertefulde! Jeg bliver bedt om at lægge mig på sengen, hvilket jeg gør. Jeg har ingen idé om, hvad der skal ske, før han kommer med et stearinlys. Det gør SÅ ondt at få den varme stearin på kroppen. Men jeg synes, det er en pirrende form for smerte, for det er en smerte, som jeg jo ligger stille og venter på. Det lyder tosset, men det er lidt anderledes end slag fx. Men det var sjovt at prøve, og jeg håber da ikke, at det er sidste gang, vi skal lege med det.

Han sætter stearinlyset væk, og så sætter han sig på mig. Nu ved jeg godt, hvad der skal ske. Vi skal lege med den mest ekstreme form for dominans – den hvor han i teorien kan fravælge livet på mine vegne. Han placerer sine hænder omhyggeligt og presser. Det er sjovt jeg bliver narret af mig selv hver gang. De første “mange” sekunder tænker jeg, at det her går da fint. Så når jeg et stadie, hvor jeg tænker “okay, nuuuu begynder det altså at blive ubehageligt”. Og efter det, holder jeg bare op med at tænke. Jeg begynder at kæmpe imod hænderne. Han lader mig sprælle lidt. før han fjerner sine hænder, og jeg hiver vejret ind. Han gentager flere gange. Jeg elsker denne form for dominans/underkastelse. For her har han virkelig, virkelig magt over mig.

Jeg er så offer for lidt bondage. Nej. jeg mener jo egentlig ikke, at jeg er offer for det, for jeg kan faktisk rigtig godt lide reb. Men jeg glemmer hele tiden, hvor ondt det faktisk kan gøre.

Han beordrer mig hen foran sengen og ned på knæ. Jeg skal læne mig bagud med skuldrene mod madrassen. Han rører ved mig længe. Det er rigtig dejligt. Så er det, at smertelegen for alvor begynder, synes jeg. Han sætter klemmer på mig. Masser af dem. Der er bare liiige et twist. Der er en snor forbundet mellem klemmerne, og da han rykkede i snoren, gjorde det rigtig ondt. Til herrens fornøjelse.

Han sætter mig på en stol. Her bruger han vibratoren flittigt på mig. Mmmh vibratoren… Godt nok gik der noget tid, men en dejlig orgasme skyllede ind over mig. Han gav mig dog ikke lov til at blive færdig… Han fjerner vibratoren, og der sidder jeg nærmest og spjætter halvt i en orgasme… Hvor er det træls… Men det er meget af det han gør, men jeg elsker jo, at han gør det alligevel. Bare fordi han kan.

Han fikserer mine arme, som er krydsede foran, giver mig ørepropper i, en ring-gag og blindfold. Den der ring-gag ved jeg ikke helt, hvad jeg synes om… Jeg føler mig bare så tilpas grim, at det må behage herren meget. Så er det vel en god ting, ikke?
Der er altså noget ved det mindfuck, som jeg bare elsker… Vi kombinerede det med smerte i dag, hvilket må siges at være en succes. Nogle slag fik jeg, og så gav han mig sgu stød med et batteri. Det gjorde helt vildt ondt. En meget anderledes form for smerte.

Desværre blev jeg bare rigtig tør i halsen af at have ring-gaggen i, og det føltes som om, at min hals snørrede sig sammen. Jeg begynder at hoste, og han får meget hurtigt befriet mig.

Bænken… Den har jeg glædet mig til. Herren har jo selv bygget den, så det gør den nok lige lidt ekstra unik. Han binder mit ene ben op. Og så knepper han mig. Det er skønt! Derefter binder han mit andet ben op. Der er altså bare noget over, at ligge blottet på den måde… Han har jo frit udsyn til ALT, og jeg finder det ydmygende…

Han fister mig. Sådan…. – virkelig. Det lykkedes. Det er meget stort for mig. I søndags kunne jeg tage hånden, men han kunne overhovedet ikke bevæge den derinde. Det kunne han altså denne gang, og jeg er meget stolt over, at jeg rykker mig så hurtigt. Ikke mindst stolt af min herre, som skubber lidt hele tiden.

Han klappede mig en lussing igen den s*tan… Jeg bliver nok ikke mindre gal på ham, jo oftere han gør det… Hold kæft hvor bliver jeg bare arrig. Jeg knugede om min arm, som var bundet på ryggen, så det gjorde helt ondt. Jeg bed mine tænder så hårdt sammen, at det gjorde helt ondt. Jeg bliver SÅ gal… Og som om det ikke var nok, er idioten også ond ved mine stakkels brystvorter, som er rigtig ømme på dette tidspunkt.

Nej, selvfølgelig synes jeg ikke, at min herre er en idiot. Men i denne sammenhæng med lussingen, der bliver jeg bare rigtig, rigtig sur.

Herefter får jeg med floggerne. Først den lille, og så den store. Floggere er ret sjove, og de kan også gøre ret så ondt. Jeg øver mig. Jeg øver mig i at fokusere på et punkt, stå stille og bide smerten i mig. Jeg kan dog ikke helt svare på, hvordan det går for mig…

Han beordrer mig hen til sengen og beder mig bøje mig forover. Han slår mig igen. Denne gang med staven også. Staven… Det ondeste slagredskab, han har. Det er i hvert fald min holdning. Jeg får slag bagi, en del over ryggen og et par stykker på lårene. Her forsøger jeg også virkelig at holde et fokus og holde min kæft. Det er ikke lige altid det lykkes, men jeg prøver virkelig at bide det i mig. Det gør bare så afsindig ondt.

Han beder mig holde mine hænder bag nakken. Og så går jeg ellers bare slag med pisken. Den onde, onde nye pisk. Den bider sgu hårdt. Nogle gange er jeg næsten tilbøjelig til at sige, at den er ondere end staven, men det er den altså ikke. Staven er altså toppen af smerte for mig. Også her kæmper jeg med at holde mit fokus, trække vejret dybt og ikke bare hyle i vilden sky. Denne gang har jeg heller ikke reb at støtte mig til, og det kom egentlig bag på mig, hvor meget det i grunden kræver blot at holde sig oprejst. Men jeg når altså min kant, hvor jeg ikke længere kan holde mig stående.

Han er over mig med det samme. Han får hurtigt gaggen ud af min mund, for at forsøge at øge min vejrtrækning, som er noget overfladisk. Jeg tror, at jeg savlede gevaldrig på ham, da han tog gaggen ud af min mund. Ellers fangede gulvet det nok. Han piller også mit halsbånd af mig for at få luft til mig.

Det hjælper mig helt utrolig meget, at han er så bestemt, når han skal have mig til at trække vejret ordentligt bagefter. Jeg ved virkelig ikke, hvad der sker, men lige efter legen, kan jeg bare slet ikke trække vejret ordentligt. Men det hjælper mig meget, at han er så rolig. Han er altid fattet, og det beroliger mig. Når han beordrer mig til at trække vejret dybt, så prøver jeg virkelig. Han hjælper mig helt utrolig meget. Også da jeg kom over i sengen at ligge, er han meget opmærksom på mig. Husker mig på at trække vejret, når min hulken tager over. Det er med “du skal!” i stemmen, og det hjælper meget.

Det er bare super irriterende, når han absolut vil have, at jeg skal drikke vand og spise chokolade bagefter… Det er virkelig det aller sidste jeg har lyst til. Jeg har mest lyst til bare at ligge på siden med et tæppe over mig, i dæmpet belysning, i komplet stilhed, imens han holder om mig. Men jeg ved jo også godt, at det er vigtigt. Og det er godt han er så stålfast. Men lysten har jeg ikke lige.

Det er svært at beskrive mine følelser lige her. For jeg tænker ikke over, hvad jeg føler – hvis det overhovedet giver mening. Som om min hjerne har forladt mig. Det eneste jeg kan sige er, at jeg er umenneskelig træt, og jeg kan ikke holde fokus på noget som helst. Og det er lidt som om, at alting foregår i “glimt”.

Stille og roligt kommer jeg til mig selv igen, og jeg har det rigtig dejligt. Helt lykkelig. Bare… Komplet. Og han ligger der lige ved siden af mig og kigger mig kærligt ind i øjnene, og i dette øjeblik er alting helt, helt perfekt. Jeg bliver mere og mere mig selv, og vi nyder bare hinandens selskab. Snakker og løst og fast og sådan. Bare… Nyder hinanden “udenfor legen” tror jeg. Det er rigtig dejligt.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.