Private swinger party’s

En privat swinger fest, er en normal fest, med mad, drikkevarer og så med det ekstra krydderi, at en stor del – hvis ikke alle deltagerne, sikkert vil udøve forskellige former for seksuelle aktiviteter under festen.

Normalt er det et par eller en gruppe, som afholder disse private swinger fester, som enten holdes i private hjem eller på lejet sted, såsom hytte, hotel eller lign. Da det selvfølgelig har nogle omkostninger til mad, drikkevarer og event leje af sted, kan der ofte godt være en mindre betaling for at deltage, hvilket også er med til at skære de ”useriøse” fra.

Men som til enhver anden fest, så lad være med at drikke for meget, der er ikke noget sjovt i at dyrke sex med fulde mennesker som ikke kan styre sig selv og deres handlinger. Og når du er i andres hjem, så udvis respekt for hjemmet og personerne.

Hvordan sådan en fest kan foregå, det er helt op til egen fantasi, tror ikke vi her ville kunne beskrive en fest eller aktivitet som ikke allerede er afprøvet. Det behøver ikke engang være planlagt som et swinger party, men en ganske almindelig fest kan jo udvikle sig.

Efter endt fest, så send gerne en tak til værterne for at have lov til at deltage, det er almindelig høflighed, og viser at man sætter pris på at være blevet inviteret.

Husk, at der til private swingerfester, som regel ikke er gratis kondomer, som i swingerklubberne. Derfor kunne det være en god ide at tage nogle med hjemmefra – De kan med fordel bestilles over nettet, hvor de er meget billigere, og du kan få dem bragt direkte til døren. Vi bruger selv Ekondom.dk.

God fest! 🙂

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

3 kommentarer

  1. Vi er et par midt i 50 rene med stor interesse for at udforske vores sexliv. Vi har været gift i 34 år. Vi søger en lille intim klub da jeg som de fleste nok har det ikke ønsker at blive genkendt i en af de store klubber. Vi har for mange år siden prøvet Tucson. Fed oplevelse. Men vi vil noget mere intimt. Min drøm er at se min mand kneppe en anden kvinde. Ved i om der er noget omkring Holstebro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.