Young swingers night / YSN

Hvis man kigger på de forskellige swingerklubber, kan man se at der engang imellem bliver afholdt ”Young swingers night” som også bliver forkortet ”YSN”. Disse events/aftener i klubberne, er som regel forbeholdt de unge under 40 år. For par gælder det at den ene part skal være under 40 år. Dette er lavet for at imødekomme mange af de unge swingers, som nogle gange bliver afskrækket over de fordomme der er, om at alle besøgende i en swingerklub er ældre mænd over 60.

Det er forskelligt hvordan klubberne arrangerer disse aftener, nogle af klubberne lukker ikke folk ind under 40, mens andre afgrænser dele af klubben til brug for YSN.

Young Swingers Club

Hvis man er i alderen mellem 23-40 år, og godt vil møde og swinge med andre unge, kan man også melde sig ind i Young swingers club

http://www.youngswingers.dk/

Som er en privat klub, for unge par og piger, der vil swinge. En typisk klubaften indeholder fælles spisning og swinging. Mere info kan få på deres side. Det skal dog bemærkes at der kræves optagelse for at blive medlem af Young Swingers.

Vær opmærksom på, at selv om det hedder young swingers, så er der stadig ingen af klubberne der lukker folk ind under 18 år.

2 kommentarer

  1. Hej vi er to drenge, som finder det yderst interessant, at prøve grænser af.
    Vi ville høre, hvad et medlemskab indebære?
    Før vi kaster os ud i et medlemskab, vil vi gerne høre, om det er muligt at få en prøve tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.