Swingland – Ishøj

Det første der slår en ved Swingland er omgivelserne – Gemt væk i et industrikvarter i Ishøj, så det ligger langt ude for lands love og ret. Men indgangen er rimeligt diskret, og der er ikke mange der kommer i det område efter mørkets frembrud. Det har så den fordel, at der ikke er mange nysgerrige blikke, men til gengæld er folk så heller ikke i tvivl om hvad netop du/I laver derude på det tidspunkt.

Det første man møder er indgangen, hvor man bliver modtaget af personalet som, efter du har betalt, udleverer en nøgle til dit personlige skab. Omklædningen er lys og pæn og der er både toilet og bad i omklædningen. Derefter går du så direkte til baren, hvor du afleverer din nøgle, og får udleveret håndklæder. Det er muligt at få udleveret flere håndklæder såfremt du/i har brug for det.

Nu var vi der på en par-aften, hvilket betød at der var ret fyldt. Bar området er delt i to, hvis man kan sige det sådan. Der er selve baren, med et tilhørende lokale hvor der må ryges. Derudover er der et lokale ved siden af, hvor der ikke må ryges. I disse to lokaler er det meningen, at man kan sidde og snakke stille og roligt. Alt sex er forbudt i de lokaler, så hvis man bliver trængende må man gå til de andre lokationer. Hvis man skal påpege noget, må det være at jeg ville ønske der var byttet om på de to lokaler, så man kunne besøge baren, uden at skulle gå igennem rygeområdet.

Selve klubben er en af de reneste og pæneste jeg har set. Den virker på ingen måde snavset eller beskidt. Der er et kæmpe udvalg af rum. Lige fra en biograf, med gode stole, og mulighed for at få netop den film på som du/i ønsker. Desuden er der flere små gode private rum, hvis i bare vil være alene. Dog er der mulighed for andre at kigge ind i disse rum.

Der er desuden er et rum med en gynækolog stol og en massage briks. Her er det tilladt at lege med olie, som det eneste sted i klubben, hvilket giver god mening, da personalet ellers ville have travlt med at rense olie af møblerne konstant.

I Swingland er der desuden ikke bare et, men to SM rum. Der er både kors, edderkoppespind, gabestok, gynge, mulighed for fixering og meget, meget andet. Swingland er desuden det eneste sted vi har set en vaskeægte kneppemaskine, dog savner vi så en sybian i klubben.

Du finder også en ophøjet sexrunddel – som bare er en rund briks i den rette højde, som bare indbyder til leg mellem flere. Da vi var der, var der fuld gang på runddelen hele aftenen, da det er et perfekt sted at dyrke sex, mens du kan se, blive set og lege med andre. Desuden er der op til flere små fangekældre, hvor der er mulighed for leg også.

Udstyr til SM som fx slagredskaber, manchetter, reb og meget andet kan lånes i baren.

Alt i alt er klubben flot og helt klart de 400 kr. værd, som vi betale i entre på den paraften.

Drikkelse (ud over kaffe, the og vand) er ikke inkluderet i entreen i modsætning til andre klubber, men priserne er rimelige, og på et tidspunkt i løbet af aftenen blev der stillet masser af frisk frugt frem, hvilket var meget velset.

Du kan besøge klubbens hjemmeside her.

5 kommentarer

  1. Hej

    Holder i åben for tiden og kommer der nogen? det er jo snart langt tid siden jeg har været der.

    Henning

  2. hej jeg hedder camilla mig og min mand vil gerne besøge stedet og evnt møde andre par, jeg har bare et spørgsmål må jeg beholde trøjen på og gå uden trusser ? eller skal jeg være nøgen helt

  3. kan jeg beholde min trøje på er ikke glad for de andre ser mig tyk

    • Der er forskellige dresscodes i de forskellige klubber. Det er kun ved specielle aftener der kræves at være helt nøgen. Normalt hedder det sig at man har frækt lingeri, lak, læder, latex eller andet erotisk på. Er ikke sikker på at en trøje er accepteret dog! 🙂

  4. Der mangler at blive skrevet om :eldiablo klub i holbæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.