En lille Strapon guide

Nævner du strapons vil der for de flestes nethinde springe billeder frem af lesbiske porno-videoer. Det er også rigtigt, at mange lesbiske par ind i mellem har strapon samleje og vi har mange kunder hos Winkwink der netop køber en strapon. Dette lidt fetish-relaterede udstyr kan dog også være genialt til par der ønsker at eksperimentere og udfordre de socialt manifesterede roller i forholdet og altså bruges som anal legetøj.

Hvad er en strapon?

Principielt er det et stykke sexlegetøj som inkludere en rem man bærer rundt om livet og muliggør fastsættelsen af en dildo. Strapons kan give individer en kunstig penis som kan bruges under et samleje. Det kan både gælde at give kvinder en penis eller mænd en ekstra.

Skal du købe en strapon?

Godt spørgsmål. Mange tænker måske at strapons er forbeholdt lesbiske par. Det kunne ikke være længere fra sandheden. Ligeledes opfatter nogle det sådan, at en mand er homoseksuel, hvis han nyder at få anal stimulering med en strapon. Eller en kvinde er lesbisk såfremt hun finder tilfredsstillelse i at give sin partner anal stimulering med en strapon. Det er selvfølgelig forkert og heldigvis et tabu, som stille og roligt er ved at blive brudt. Vi håber ligeledes ikke at i lader jeres beslutning omkring, hvorvidt i bør købe en strapon eller ej, påvirke af disse sociale strukturer.

Nu har du måske tænkt dig at købe en strapon. Her kommer lige et par hurtige råd, som kan være en god idé at overveje inden du begynder at eksperimentere med din nye strapon

Tips til at nyde din strapon til det fulde

1. Sammenlignet med andet sexlegetøj kræver en strapon lidt mere ”arbejde”. De skal både tilpasses, justeres og fastsættes. Hav humoren med og nyd de akavede øjeblikke jeres nye strapon kan give jer.
2. Brug altid gerne meget glidecreme, og noget der passer til jeres strapon. I kan finde en lille guide til glidecreme her.
3. Det er en god idé at personen der bærer strapon-produktet starter med at forholde sig i ro og lader partneren gøre arbejdet.
4. Hvis du er en mand og bærer en strapon kan det være en sjov idé at variere mellem at bruge dit rigtige lem og din nye kunstige penis.
5. Bare fordi i har en strapon behøver i ikke bruge den. Nogle par bruger deres strapon regelmæssigt, mens andre forbeholder det specielle lejligheder. Husk – det er helt op til jer – i skal begge have lysten.
Jeg håber i nød denne lille guide til strapons – i kan finde mange flere strapon produkter.

Se også

Godmorgen frække – Sexting er en god start på dagen

Kærlighed og sex i den digitale tidsalder, er noget andet end det var førhen. Men …

En kommentar

  1. great, i like it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.