Taxachaufføren

Man kan komme ud for lidt af hvert i min profession. Der er altid frygten for at løbe ind i en kunde, som ikke blot undlader at betale, men også kan finde på at true eller overfalde dig, så det er din pengepung der bliver lettere. Fulde mennesker ser jeg en del af, for jeg kører om natten ved siden af mine studier. Meget af det er ikke særligt morsomt. At få adressen ud af en kunde, der knapt kan huske sit eget navn er en af tingene. At tørre bræk op er bestemt en anden. Par der skændes voldsomt og nogle gange nærmest begynder at slås, er heller ikke noget ud over det sædvanlige. Ofte er det som om kunderne glemmer, at jeg sidder på forsædet og hverken er blind eller døv. Men ind i mellem kommer der oplevelser som er sjove, rare eller på andre måder behagelige, ualmindelige eller mindeværdige. Ting man ikke kommer ud for i noget andet job. Det er en af de usædvanlige oplevelser som jeg nu vil dele med dig.

Det var en fredag nat i slutningen af juni måned. Klokken var omkring 4 om morgenen, og himmelen var allerede ved at lysne. Det var stadig lunt i vejret, for sommeren var for alvor kommet til Danmark den sidste uges tid. Varmen sad i asfalten og strømmede op mod nattemenneskerne, der stadig var ude på gaden for at nyde livet og sommeren.

Jeg havde igen haft en travl aften og nat, og havde faktisk tjent så godt ind i den sidste tid, at jeg nu sad og regnede på, om jeg burde framelde mig SU’en i en måned. Jeg sad også og tænkte på at vende snuden hjemad. Problemet var blot at jeg var havnet i København, og gerne ville have en tur eller to der kunne få mig op til Nordsjælland igen. Men hvad var chancen for at blive prajet af en kunde, der skulle samme vej som jeg? Forsvindende lille vidste jeg af erfaring. Alligevel stoppede jeg for tre mennesker der stod inde på fortovet, og jeg krydsede fingre for at det ikke var en kort tur rundt om hjørnet eller til Vestegnen. Eller værre endnu; Sydsjælland.

Jeg så op i bakspejlet på de tre mennesker der satte sig ind. De to mænd var nok i slutningen af 40’erne og lignede hinanden til forveksling. Begge var høje, bredskuldrede mænd med brede, markerede hager, store munde med fyldige læber, mørkt hår og mørke øjne. Den ene havde et lille fipskæg der sammen med de mørke farver og sensuelle læber, fik ham til at se nærmest djævelsk ud.

De to mænd indtog mit bagsæde med en meget ung, lettere buttet, blond kvinde imellem dem. Jeg fattede ikke at den ene af dem ikke satte sig på forsædet ved siden af mig, for den unge pige så lidt klemt ud mellem de store mænd. Pigen var en køn lille sag, men med lidt for kraftig makeup for min smag. Jeg kunne godt lide feminine piger, der gjorde noget ud af sig selv. Men jeg kunne også lide at de var naturlige. Sådan i stil med den søde nabopige, der var lidt uskyldig, men klar til forførelse. Jeg smilede ved tanken om pigen der var flyttet ind overfor mine forældre, som jeg havde forført sidste jul, da jeg var hjemme på besøg. Hold kæft hvor havde hun været lækker. Og nysgerrig! Men det var nok ikke lige nu jeg skulle tænke på hende.

Jeg var lige ved at springe ud af døren og tage en sejers runde omkring vognen, da en af mændene sagde: ”Vi skal til Slangerup. Brobæksgade.” Jeg satte straks kurs mod Hillerødmotorvejen med et stort smil på læberne. Jeg var på rette vej. I Slangerup kunne jeg sikkert få en kunde tilbage til Hillerød i tide til at få adskillelige ture med de sidste af gå-i-byen-folket, før jeg skulle stille vognen til dagmanden. Dette tegnede til at blive den mest profitable nat i min korte taxakarriere, og jeg mindende mig selv om, at jeg definitivt skulle afmelde SU’en i denne måned. Hele næste uge stod i Roskilde festivallens navn, og nu havde jeg penge på lommen til både mad og sjov.

Mine tanker gik på langfart til Roskilde. En uges ferie med sex, drugs and rock’n’roll. Hvad kunne være bedre? Især ovenpå et hårdt semester hvor jeg ikke havde tilladt mig selv hverken hash, druk eller sex. Det var næsten et halvt år siden jeg havde fået noget af det sidstnævnte, og jeg kunne bestemt mærke trangen. Det var ved at være uudholdeligt, og jeg tænkte på sex de fleste af mine vågne timer. Også store dele af mine sovende timer måtte jeg nok se i øjnene, for det var ikke mere end 15 timer siden, jeg var vågnet med en plettet dyne pølset ind mellem benene. Mens jeg stadig holdt min opmærksomhed på den halvtomme vej, prøvede jeg at huske hvad drømmen havde handlet om. Men jeg kunne kun se korte glimt af kropsdele, der nedsænket i vand snoede sig ind og ud imellem hinanden. Bløde bryster og hvide baller. Lange ben der snoede sig omkring mine hofter. Måske var det i havet?

Da vi havde kørt en god del af vejen til Slangerup, vågnede jeg af min dagdrøm, da jeg hørte en mærkelig lyd fra bagsædet. Jeg var bange for at en af kunderne var i gang med at kaste op. Men et hurtigt blik op i bakspejlet fortalte hvor lyden kom fra. Kvinden, der før havde siddet mellem de to mænd, nu nærmere lå henslængt over den ene mands skulder, mens den anden var krøbet ned på gulvet og sad klemt inde mellem bagsædet og passagersædet. Hans hoved var begravet i kvindens skød. I hendes bare skød vel og mærke. Hendes sommerkjole var knappet helt op og trukket ud til siderne. Hvis hun havde haft trusser på, da hun steg ind i min vogn, så var disse pist forsvundet. Bh’en var skubbet lidt ned, så vorterne tittede op over skålens kant. Manden på sædet sad med armene om hende og nev hårdt i vorterne. Det var et smertefuldt udbrud fra hendes søde mund, der havde vækket mig af dagdrømmen.

Manden på sædet så ned på brysterne, mens han hev og trak ud i de lyserøde vorter. Men pludseligt løftede han hovedet og så lige ind i mine øjne i spejlet. Et smil bredte sig over hans ansigt. Han lignede den store, stygge ulv der lige havde sat tænderne i Rødhætte. Hurtigt vendte jeg min opmærksomhed mod vejen og forsøgte at lukke lydene ude. Men det var ikke let i den splinternye Mercedes som jeg kørte rundt i. Man kunne knapt høre motoren spinne i kabinen.

En glød af lyst tændtes i min mave, mens jeg lyttede til lydene fra bagsædet. Det var ikke kun smertefulde lyde der kom ud af den unge kvindes mund. Lydene var fyldt med vellyst. Dybe suk, lange støn og ind i mellem et lille frydefuldt hvin, der næsten fik mig til at køre af vejen. Varmen bredte sig som en steppeild i mig, og jeg kunne ikke lade være med at kikke endnu engang.

Idet jeg så tilbage, trak manden på gulvet sine fingre ud af pigens fisse. Manden med skægget skubbede hende op at sidde og hev i samme bevægelse kjolen helt af. Med øvede fingre åbnede han hægterne i bh’en, og pigens bløde bryster faldt ud. Det kildede dejligt i min mave, da jeg så hende helt nøgen. Det eneste hun havde på var et par tårnhøje stiletter og et par selvsiddende strømper med en bred blonde midt på låret. Jeg havde altid haft en ting for selvsiddende strømper. I min optik var der ikke mange ting der var frækkere end synet af en kvindes ben indhyllet i nylon eller silke.

Manden med skæget lynede bukserne ned og trak sin pik ud af gylpen. Han var måske djævlen i forklædning, for han var udstyret på en måde de fleste mænd kun kunne drømme om. Ikke at den på nogen måde havde den størrelse, som jeg havde set siddende på djævlen på et gamlt maleri af en heksesabbat. Men den var anseelig i al sin magt, mens den stod lige op i luften og vippede af utålmodighed. Han hev fat i pigens lange hår, trak hende ned mod sit skød, og sagde med bydende stemme: ”Sut min pik, Tøs. Og lad det gå lidt kvikt. Du har måske 10 minutter tilbage, før vi er hjemme, og så skal jeg have sprøjtet i din mund. Hvis ikke bliver det værst for dig selv!”

Hæmmet af mandens faste greb om hendes hår, vendte pigen sig besværligt om på knæene. Uden at kny tog hun hans pik ind i munden. Min mund åbnedes let i samhørighed med hendes, da hun langsomt lod pikken glide længere og længere ind. Målløst så jeg centimeter efter centimeter forsvinde, og min mund åbnedes mere og mere i takt med hendes. Det så ikke ud som om det var fysisk muligt. En lille pervers del af mig fik lyst til at prøve, selvom jeg ikke var til mænd og var sikker på, at jeg ville kløjs i den.

Imens djævlens pik forsvandt i halsen på pigen, havde manden på gulvet igen fået fingrene ind i hende. Faktisk var det kun tommelfingeren der var udenfor, og igen måtte jeg undre mig. Men hvis hun var vant til at tage den store pik i missen, så var det måske ikke så mærkeligt endda. Jeg vidste næsten ikke, hvor jeg skulle kikke hen. Min første prioritet var selvfølgelig at se hvor jeg kørte. Men samtidigt kunne jeg ikke modstå at kikke lidt, og derfor for mine øjne med jævne mellemrum op til spejlet.

Da pigens krop begyndte at dirre og rykke, var jeg nødt til at sænke farten, for jeg kunne ikke holde øjnene væk. Pikken røg ud af hendes mund med et plop, da hun kastede hovedet tilbage og skreg et skingert skrig, der næsten fik mig til at komme. Et øjeblik så det ud til at hun tillod sig at nyde orgasmen der fik hendes lår til at sitre, men hurtigt derefter så hun brødebetynget på djævlen og tog atter hans pik i munden, mens manden bag hende fortsatte med at presse det meste af sin store næve inde i hende.

Atter engang mødte djævlen mit blik. Denne gang slikkede han sig om munden, før han åbnede den med et spørgsmål: ”Ser du noget du kan lide?” Mine øjne forlod djævlens, og gled hen over scenen bag i vognen. Pikken i munden. Hånden i fissen. Pigens dejlige bryster der gyngede i takt med hendes hoveds glidende bevægelser op og ned af den store pik, og i modtagelsen af de stød som den anden mands fingre foretog i hendes udvidede fisse. Ved lyden af djævlens ord vendte den anden mand hovedet og så nysgerrigt på mig. Selv pigen drejede sit hoved lidt, uden dog at slippe pikken, og sendte mig et langt blik.

Synet af hele scenen og de tre passagerernes pågående blikke fik mig til at synke en ekstra gang. ”Hmja,” kvækkede jeg med en klump i halsen. Djævlen så stadigt spørgende på mig. ”Ja,” sagde jeg atter engang. ”Det ser godt ud, synes jeg,” uddybede jeg, nu da jeg havde fået min stemme tilbage. Jeg havde helt vildt lyst til at prøve, om jeg kunne få hele min hånd op i pigen. Det var jeg næsten sikker på, at jeg kunne, for min hånd var meget mindre end mandens. Hvor tit havde jeg ikke ligget og slikket en fisse, og tænkt på hvor meget den mon kunne rumme?

Djævlen kikkede forbi mig og rakte en hånd frem. ”Der. Drej til højre og kør ned til huset i bunden af vejen.” Jeg så hurtigt ud af ruden, og nåede lige at blinke af og foretage svinget. Jeg stoppede bilen foran det sidste hus, og djævlen åbnede døren så lyset i vognen blev tændt. Manden på gulvet trak sin hånd ud af pigen, åbnede sin egen dør, og steg lidt besværligt ud for at strække sine lange ben.

”Så Tøs. Du har tabt igen. Du ved hvad der venter.” Pigen løftede hovedet, og så skuffet ned på pikken. ”Ja, Herre.” Men alligevel var der et lille, næsten usynligt, smil der spillede i mundvigen. Hun sendte atter et blik hen mod mig, og satte sig derefter op og lænede sig ind mod djævlen. Hun hviskede noget i hans øre, og jeg spidsede mine i forsøget på at høre hende. Men hun skærmede for lyden med hånden. ”Hmm. Jeg er ikke sikker på, at du har fortjent en belønning af den kaliber,” svarede djævlen hende lavt med sin dybe stemme. Han rettede blikket forskende mod mig. ”Du kender rutinen. Tag dine ting og gå ned på dit værelse,” fortsatte han uden at slippe mig med øjnene. Pigen svarede atter: ”Ja, Herre,” og bøjede ærbødigt hovedet før hun fandt sin kjole og bh frem. Uden blusel steg hun nøgen ud af min vogn, og vrikkede på de høje hæle hen til døren, som den anden mand holdt for hende. Manden gik ind bag hende og lukkede døren bag dem.

Jeg sad og blinkede lidt, som om jeg var vågnet fra en drøm. Mit blik faldt på taxameteret der stadig talte klikkende opad, krone for krone. Med et sæt rakte jeg hånden ud og slukkede for det. ”Det må du undskylde. Jeg tror, jeg skal trække et par kroner fra. Men lad os bare runde det ned til 650 kr.” sagde jeg til djævlen der stadig sad tilbagelænet på bagsædet med pikken fuldt erigeret op mod bilens tag.

”Hvad ville du sige til at tjene lidt ekstra for en tjeneste?” spurte han mig afslappet. Jeg vendte mig om i sædet, og så direkte på ham. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare. Jeg sendte et hurtigt blik ned mellem hans ben, og rystede så bestemt på hovedet. ”Nej. Nej, det tror jeg ikke jeg vil.”

Djævlen satte en skraldende latter op, og pakkede sin pik ned i bukserne igen. ”Rolig nu. Jeg har ikke den slags i tankerne. Du tænder på min Tøs,” konstaterede han med sin dybe stemme. ”Min lille Tøs elsker publikum, og det gør min bror og jeg også. Du skal ikke gøre andet end at se på! Og du får… Skal vi sige 3000 kr. alt i alt? Det er gode drikkepenge for et ungt menneske som dig!” Djævlen rakte hånden frem, og klappede mig opmuntrende på skulderen. ”Du skal ikke være nervøs. Vi er ikke farlige. Bare liderlige.” Igen smilede han sit ulveriske smil, der dog ikke fik mig til at føle mig mere rolig. Der var et eller andet over ham. Noget uforudsigeligt. Noget lokkende. Noget farligt. Noget forførende!

Jeg tøvede lidt og må indrømme at pengene trak. Og at der måske var en lille skjult voyeur inde i mig, der pressede på for at få mig til at acceptere. Min indre voyeur var blevet eftertrykkeligt vækket af det liderlige syn af pigen der lå med enden i vejret og næsten en hel hånd oppe i fissen.

Djævlens smil nåede helt op til øjnene, der indtil nu kun havde glimtet lejlighedsvist. Nu spillede de med indre morskab, som kunne han læse mine tanker, og vidste at jeg var tæt på overgivelse. ”Ok. Du kører en hård forhandling. Lad os sige 5000 kroner. De er skattefri! Mon ikke du kunne bruge dem på noget fornuftigt?” Igen slog han sin høje, løsslupne latter op, da han så mit ansigt. Han vidste, at han havde vundet. Hvordan skulle jeg kunne modstå det tilbud? 5000 kr. for at sidde og kikke på real life porno med en lækker tøs, der var lige min type.

”Og jeg skal bare kikke på?” spurgte jeg næsten skuffet. Igen smilede djævlen sit diabolske, sultne smil. Han kunne vist læse mig! ”Måske kan du smage lidt på hende. Hvis hun altså gør sig fortjent til det. Og hvis du gør dig fortjent til det. Men så skal du også gøre som jeg siger, og følge mine instrukser. Kunne du tænke dig det?” Jeg sank et par gange ved tanken om pigens lyserøde fisse, og pustede luft ud mellem læberne for at få den dunkende puls lidt ned. ”Ja. Jeg kunne godt tænke mig at smage på hende. Hun er totalt lækker.”

Sommerfuglene flagrede i min mave af forventning og nervøsitet. Jeg håbede ikke, han ville have mig til at piske hende eller sådan noget. Jeg var ikke rigtigt til den slags. Jeg var nok lidt mere til at nappe i skamlæberne og ae hen over de bløde, runde baller. Det her med tøser og herrer var ikke lige noget jeg havde været involveret i før, og jeg vidste ikke helt, hvad jeg kunne forvente mig, når jeg kom ind i huset. Men jeg ville alligevel derind, for jeg var meget fascineret over situationen og helt vildt tiltrukket af kvinden.

Djævlen gik ud af vognen og nåede hen til min dør og åbnede den, inden jeg overhovedet havde fået selen op. Han bøjede sig ind over mig, tog nøglen ud af tændingen og puttede den ned i sin lomme. Med et let greb om min albue hjalp han mig ud af bilen, og kvalte mine protester over nøglen ved at føre mig hen til huset. ”Bare rolig. Du får den tilbage samtidigt med din betaling.” Jeg ved ikke hvad det var ved ham, der forhindrede mig i at protestere over at han stjal mine nøgler. Jeg burde måske gå i panik. Men det gjorde jeg ikke. Jeg lod mig blot viljeløst føre ind i huset. Lige ind i djævlens hule.

Indenfor døren stod den anden mand. Han udstrålede ikke helt det samme moment af fare og forførelse som djævlen, men han fyldte alligevel den lille hall med sin tilstedeværelse. ”Dette er min bror, Iblis. Mig kan du kalde Mefisto, hvis du ikke blot vil kalde mig Herre! Og hvad hedder du så, min unge ven?” Jeg var lige ved at fnise over det sidste navn og hvor passende det var med mit indtryk af manden, som jeg i tankerne kaldte for djævlen. Mefisto. Den djævel som Faust sluttede sin pagt med i Goethes digre værk, som jeg aldrig havde fået læst færdigt. Broderens navn vækkede også genklang. Var det Satan i Islam? Jeg var ikke helt sikker, men jeg kunne da konkludere at de tog deres seksuelle lege seriøst. Men samtidigt gjorde det mig endnu mere nervøs end før. Jeg så mig tilbage mod døren, som var blevet låst bag mig.

Mens jeg forsøgte at kvæle mine bange anelser, svarede jeg djævlen: ”Jeg hedder Robin.” Iblis rakte sin hånd ud mod min, og jeg tog den uden at tænke nærmere over det. Men i stedet for at trykke den som jeg havde forestillet mig, løftede han også sin anden hånd og samlede dem om min. Heden strålede ud fra hans hænder. Helt ind til mine knogler og ned gennem hele min krop. Jeg løftede mine øjne og mødte hans. De var så mørke. Næsten bundløse. Og mens jeg så på ham, var det som om de skiftede farve. Jeg kunne ikke løsrive mig. Hans uudgrundelige blik var hypnotisk. Min hastigt bankende puls sænkedes til sin normale hvilerytme og mit åndedræt blev så roligt, som hvis jeg sad til en langtrukken forelæsning. Manden sagde ikke et ord. Så blot ind i mig.

Efter noget der virkede som timer men nok ikke havde varet mere end et par minutter, slap han min hånd, så på sin bror og nikkede. ”Robin. Du skal gå ned i kælderen nu og hjælpe tøsen med at gøre sig klar. Vi kommer snart ned til jer.” Djævlens stemme nåede igennem, og jeg så i den retning hans finger pegede. Hen til en dør der stod halvt åben, så jeg kunne se trapperne der førte nedad. Afslappet og uden nervøsitet så jeg op på ham og nikkede. ”Jeg skal nok hjælpe hende,” svarede jeg bekræftende, og gik hen til døren og ned af trapperne.

Kælderen var et stort, åbent rum. Væggene var malet sorte og der hang baner af sort og rødt stof ned fra lofterne forskellige steder. Det så ud til at skabe en række mindre, afskærmede nicher, som jeg med en enkelt undtagelse ikke kunne se hvad der skjulte sig bag. Bag flere lag af rødt tyl stod der en kæmpemæssig seng med en bastant mørk træramme. Men rummet var domineret af et stort X af træ og utallige flimrende stearinlys i alle mulige former og størrelser.

Rummet levede på alle måder op til stereotyperne i mit hoved, og jeg var på en måde glad for, at jeg ikke var blevet overrasket. Selvom jeg aldrig havde sat mine ben i et rum som dette, så virkede det betrykkende bekendt. Jeg havde en sikker forestilling om hvad der kunne eller skulle ske i et rum som dette. Jeg håbede blot stadig, at djævlen ikke ville kræve, at jeg skulle straffe pigen på nogen måde. Om jeg overhovedet ville kunne holde ud på at se mændene gøre det, ville kun tiden vise.

”Hejsa. Jeg vidste at Mefisto ikke ville kunne stå for at få dig med ned i kælderen. Han havde sikkert allerede tanken selv, men skulle bare lige have et lille skub.” Stemmen lød lige bag mig, og jeg vendte mig mod den kønne, blonde pige. Da jeg nu stod klos op af hende, fik jeg en fornemmelse af at hun ikke var så ung, som jeg først havde antaget. Det var ikke noget konkret, der gav mig denne tanke. Hun var smuk med glat, ung hud og en fast, men buttet krop. Brysterne sad højt, selvom de nu var hjulpet af en åben bh uden skål. Men der var blot noget i hendes kropssprog, mimik og øjne, der sagde mig at hun ikke var 17-18 år, som jeg først havde troet. Hun virkede meget mere selvsikker og udfordrende, nu hvor de to mænd ikke var der. Måske var hun endda lidt ældre end jeg. Muligvis midt i 20’erne?

”Hvad hedder du, skat?” fortsatte hun, kom endnu nærmere og lagde sin hånd på min arm. ”Jeg hedder Robin,” svarede jeg, nøjagtigt som jeg havde gjort til de to mænd ovenpå. Der var ikke meget jeg kunne finde på at sige i dette usædvanlige sceneri. Pigens hånd begyndte at kæle for min albue under den kortærmede, lyseblå uniformsskjorte. Langsomt bevægede hånden sig op og rundede min skulder. Hun rettede lidt på den ene skjortefilp, og slikkede sig om munden med en lille, lyserød tunge. ”Hvad hedder du så?” spurgte jeg, lidt usikker på hvad hun havde gang i. Jeg skulle jo bare se på. ”Mhhh. Jeg elsker uniformer,” henåndede hun, og lod hånden glide fra skulderen, ned langs siden på mig, og greb fat i linningen på mine mørke uniformsbukser. ”Karoline. Men du kan kalde mig lige hvad du har lyst til.” Hun pressede sine bryster ind mod mig, mens hendes fingre tog fat om bæltespændet. Hun forsøgte at løsne det med skinnede øjne. Næsten som om hun havde feber. Men imens hun fumlede lidt med spændet, kunne jeg se, at hun lyttede efter om der kom lyde oppefra.

”Karoline.” Hun reagerede ikke men fik i stedet spændet op. ”Karoline,” sagde jeg. Højere denne gang. Hun så på mig. ”Jeg fik at vide, at jeg skulle hjælpe dig med at gøre dig klar. Tror du ikke det ville være en god ide, før de kommer herned?” Jeg troede, at jeg hjalp hende, og at jeg måske beskyttede hende lidt fra sig selv. Men jeg blev mødt af et par sårede øjne. ”Har du ikke lyst til mig? Kan du ikke lide min krop og mine bryster?” Hun trådte et lille skridt tilbage, tog fast om sine bryster og rakte dem ud mod mig. ”Jeg ved godt at jeg er lidt for tyk, men jeg synes du så på mig i taxaen.” Lysten til at gribe fat om hende og tage de dejlige bryster i munden var næsten for overvældende til at modstå. Men for at være helt ærlig så var jeg lidt bange for djævlen, og hvad han kunne finde på. Det var jo bare meningen at jeg skulle kikke! Jeg troede bestemt ikke, at han ville se med venlige øjne på, at jeg bollede med hans kæreste eller hvad hun nu var? Og da slet ikke uden hans tilladelse. Men hvis jeg gjorde som djævlen sagde, så havde han næsten lovet, at jeg kunne få lov til at smage Karolines fisse. Det ville jeg ikke sætte overstyr!

”Det er ikke fordi jeg ikke har lyst til dig. Det har jeg. Jeg synes du er dejlig og helt vildt sexet. Men jeg tror at det er bedst, at vi gør som din… Som Mefisto har sagt.” Karoline smilede tilfredst, og lænede sig igen ind mod mig. ”Ja. Lad os gøre som min Herre har befalet, hvis du er så bange for ham.” Men selvom hun virkede føjelig, fandt hendes hånd alligevel ned mellem benene på mig og gned let frem og tilbage. Det gik så stærkt at det kom fuldstændigt bag på mig. Jeg tillod mig selv at nyde det lidt og stønnede nydelsesfuldt et par gange, før jeg pustende trak mig væk. ”Nu! Det skal være nu! Hvad skal jeg gøre? Hvad skal jeg hjælpe til med?” Jeg trak mig hurtigt tilbage, indtil jeg stødte mod det store X med ryggen. Jeg var faktisk ret bange for manden med fipskægget. Og han havde nøglerne til min taxa!

”Ok, Robin-skat. Så siger vi det.” Karoline gik frem mod mig igen, og jeg var næsten ved at gå i panik. Hvordan skulle jeg kunne modstå denne seksuelt aggressive kvinde, hvis hun fortsatte på den måde? Hvis hun rørte ved mig en gang mere, så ville jeg skubbe hende ned på sengen og begrave mit ansigt i den fine nybarberede fisse, som jeg kunne se indrammet af hofteholderne der matchede den upraktiske, men forbandet sexede bh, hvori hendes smukke, bløde bryster vuggede i takt med hendes skridt. Men da hun nåede frem til mig, skubbede hun mig blot til side og rakte sine arme op. ”Spænd mig fast, Robin-skat.” Jeg så op af det store X og fik fat på lædermanchetterne. Hurtigt fik jeg hende fastgjort. Pacificeret. ”Også benene,” sagde hun med en lille, bævende stemme, og spredte sine ben ud mod bunden af X’et. Jeg bøjede mig hurtigt ned.

Udtrykket i Karolines ansigt var forandret. Øjnene var store og uskyldige, og hun bed sig let i læben, mens hun så ned på mig. Hun lignede igen den lille pige i taxaen. Med fastspændingen faldt hun åbenbart atter ind i rollen som underdanig. Jeg kunne ikke modstå at lade hænderne glide fra lårene og ned til anklerne, før jeg spændte hende fast. Følelsen af de silkebløde strømper berusede mig, og da det andet ben var fastspændt til trærammen var fristelsen for stor. Langsomt lod jeg min hånd glide op af benet igen. Forbavsende nok pirrede det mig at se hende fastspændt og underlagt, hvad jeg kunne finde på. Da jeg nåede blonden, tøvede jeg kun i et millisekund, før jeg lod fingrene gilde op på indersiden af låret. Hendes hud var lige så silkebløde som strømperne, og jeg måtte synke en lille klump da hånden nåede tæt nok på til at mærke varmen strømme ud fra hendes indre. Mine fingre snittede en glat skamlæbe, og Karoline klyngede lidt og bøjede sig let i knæene for at komme tættere på. Overraskende hurtigt faldt jeg ind i rollen og gav hende et hårdt klask på de blottede baller. ”Stå stille,” hvislede jeg. Karoline sukkede dybt og rettede sig op igen. Men hendes hvide røv struttede lidt mere end før, og jeg kunne se at hendes skamlæber var begyndt at glinse af fugt. Lysten til at give hende endnu et klaps var overvældende.

”Godt arbejde Robin,” afbrød en stemme mig. Jeg vendte hovedet og så de to mænd for neden af trappen, og rejste mig hurtigt op for at træde et skridt til siden, så de kunne se Karoline, og jeg kunne overveje hvor meget de havde set. ”Tøsen er lige som vi foretrækker hende, og du ser ud til at være enig.” Igen var det djævlen der tog teten og gik hen til os. Han trådte helt hen til mig, og jeg måtte løfte hovedet for at se op på ham. Jeg følte mig så lille i sammenligningen med den store mand. Han så dog ikke ud til, at have noget imod hvad jeg havde gjort, hvis han i det hele taget have set det. Ud af øjenkrogen så jeg broderen forsvinde om bag en af afskærmningerne.

Djævlen vendte sig om mod Karoline, og jeg trak mig lidt tilbage. Han gik helt hen til hende, og hviskede noget i hendes øre, mens han kælede for de baller, jeg lige havde givet et overraskende smæk. Hans opmærksomhed var rettet væk fra mig, og jeg åndede lettet op. Hver gang han så på mig eller nærmede sig mig, følte jeg noget foruroligende i min krop, som jeg ikke rigtigt kunne forstå? Hvis jeg ikke vidste bedre, så ville jeg have troet, at jeg på forunderlig vis følte mig tiltrukket af ham. Men det kunne ikke være det. Jeg var overhovedet ikke til mænd og havde aldrig været det. Selv ikke i mine tidlige pubertets år, hvor unge ofte eksperimenterer eller føler sig usikre på deres egen seksualitet, havde jeg følt nogen form for tiltrækning i retning af drenge eller mænd. Jeg var 110 % til kvinder. Sådan var det bare!

Det var nok bare hans mørke side, som jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle håndtere. Efter at have reageret som jeg gjorde på Karoline, da jeg havde fået hende spændt fast, måtte jeg nok indse, at der måske var en lille, gemt del af mig der tændte på denne leg. Jeg mærkede da også ophidselse, da jeg atter så djævlen nive den fastspændte Karoline i brystvorterne. Hendes reaktion var umiddelbar og dejligt liderlig. Hun kastede sit hoved med det lange hår tilbage, og ud af hendes mund kom lyde af overraskelse, smerte og nydelse.

Iblis dukkede pludseligt op ved siden af sin bror. De tronede mørkt over den meget mindre blonde pige, som de begge var iklædt sorte gevandter af en eller anden art. Det lignede en form for kutter, men de var mere flagrende og løse end en typisk munkekutte. ”Nå Tøs. Du har været meget ulydig i dag. Behøver jeg at opremse dine forseelser, eller kan du selv fortælle mig, hvad du trænger til opdragelse for?” Det var selvfølgelig djævlen der sagde disse ord. Jeg havde endnu ikke hørt hans bror sige et eneste ord. ”Herre. Jeg tror, jeg kan fortælle det selv, men de må undskylde, hvis jeg glemmer noget. Jeg har været en meget ulydig Tøs.” Djævlen så på sin bror og nikkede til ham. Iblis svarede ved at række sin bror et eller andet form for redskab, som djævlen lagde på gulvet, før broderen igen trådte bort fra scenen. Enten var alt mellem dem aftalt på forhånd, eller også kunne de på en eller anden måde fornemme eller læse hinandens tanker?

”Jeg kom til at flirte med tjeneren på restauranten, men det var ikke meningen. Det skete bare af sig selv,” begyndte Karoline. ”Det var det samme med bartenderen, da vi var ude og danse. Han så på mine bryster, som om han havde lyst til sluge dem. Jeg er kun en liderlig Tøs, der ikke kan styre sine lyster, når jeg bliver begæret. Og så kom jeg i taxaen uden deres tilladelse, Herre. Og jeg fik dem heller ikke til at komme, selvom jeg gjorde mit bedste.” Iblis dukkede pludseligt op bag mig, og lagde sine hænder på mine skuldre. Jeg for sammen, for jeg havde slet ikke haft øje for ham. Blidt førte han mig nogle par skridt ud til siden, før han puffede mig ned at sidde. Da jeg så op, var han væk.

Jeg rettede igen min opmærksomhed mod scenen foran mig, uden at studse over hvad jeg sad i eller hvordan det var dukket op i det før så tomme rum. Karoline var stadig i gang med at erkende sine forseelser, og hun var nået til mig. Hun fortalte om hvordan hun havde forsøgt at forføre mig, og at jeg havde fået lov til at røre ved hende. Djævlen sendte et skarpt blik tilbage mod mig, men vendte sig hurtigt om mod Karoline igen. ”Det må jeg tage mig af bagefter,” mumlede han akkurat så højt, at jeg netop kunne tyde ordene. Hjertet sank i livet på mig, mens jeg febrilsk tænkte på hvad han kunne finde på. Jeg var sikker på, at han nu ikke ville lade mig slikke hende. Pengene var jeg næsten ligeglad med, hvis han bare lod mig slippe afsted med at have rørt ved Karoline uden tilladelse. Bare jeg fik nøglerne til vognen, så ville jeg ånde lettet op. Hvis han ikke havde taget dem, så var jeg nok smuttet nu.

”Hvor mange slag synes du ville være rimeligt for dine synder, Tøs?” Ordene alene fik pigen til at skubbe numsen lidt tilbage. ”15, Herre,” svarede hun prompte. ”Men det er naturligvis deres beslutning, Herre. Jeg underlægger mig deres vilje,” fortsatte hun hurtigt, som om hun vidste at hendes tal var alt, alt for lidt.

Djævlen slog en skoggerlatter op. Han synes åbenbart at det var alle tiders vittighed, for han vendte hovedet mod mig og blinkede lystigt. Men latteren stoppede lige så hurtigt som den var opstået. ”Det tal kan du godt doble op, og dertil lægge hvad du skylder for Robin, og at du har fået en belønning uden at have fortjent det. 15 med hånden på hver balle, samt… lad os sige yderligere 15 med padlen og 30 med floggeren. 120 i alt og du tæller selv, Tøs.” Uden at afvente hendes reaktion på straffen, lod han hurtigt de første fem slag falde på den venstre balle. Pigen talte lydigt for hvert slag. Selv derfra hvor jeg sad, kunne jeg se at huden allerede var let lyserød hvor den før havde været kridhvid.

Djævlen lod lige så hurtigt de næste fem slag knalde over den anden balle. Stadig talte Karoline uden at kny. Djævlen lod sin hånd ae blidt over de blussende baller, og igen skubbede pigen sin numse tilbage mod ham med ønsket om mere. Djævlen var ikke sen til at efterkomme ønsket, og slagene regnede atter ned over hende. Karoline talte videre, men kom snart med små udbrud for hvert tal. ”Otteaaaaahhhogtyve, mmmåååhhhniogtyve, tredouuuuhhh…tredive.”

Da Karoline nåede 30, trådte djævlen et par skridt til siden, og jeg kunne se hende uden ham til at forstyrre synet. For mig så det ud til at glimte mellem hendes lår. Måske var det blot et optisk bedrag skabt af stearinlysenes flimren, men jeg ville næsten sværge på, at jeg så en dråbe løbe fra hendes køn og ned af det ene inderlår. Hun hang lidt i manchetterne, men ellers så hun ud til at have det fint. Da hun drejede hovedet, kunne jeg konstatere med sikkerhed, at hun havde det lige som hun ville. Hendes øjne var slørede og glasagtige, og hendes ophidselse kunne tydeligt fornemmes af den slappe underlæbe og det lille tilfredse smil der hang i mundvigen som en eftertanke. Men der manglede stadig 30 slag med det som de kaldte en paddle og hele 60 med floggeren, som jeg regnede med var den store, sorte sag, der hang på korset ved siden af Karoline, så hun kunne se den hver gang hun drejede hovedet.

Mefisto samlede en lang, bred, sort ting op fra gulvet. Den lignede en miniudgave af de firkantede bræt vi havde brugt til rundbold i skolen, når vi ikke kunne finde ud af at ramme med den runde kølle. Da det ramte tværs over Karolines baller lød slagene betydeligt hårdere før.

Jeg trak hånden igennem mit korte hår, for at få det væk fra min svedige pande. Jeg følte mig stadig på usikker grund. På den ene side kunne jeg mærke det krible i hele min krop, inklusiv mine hænder, for at deltage, og på den anden side havde jeg lyst til at gå op og stoppe ham, sætte mig på knæ, og kysse smerten væk fra de ildrøde baller. Den sidste side af mig havde lyst til at flygte. Bare rejse mig op, løbe op af trapperne og styrte ud i den lyse sommermorgen uden tanke for taxaen der ville blive holdende foran det store hus.

Jeg valgte at følge min sidste indskydelse, og nåede at løfte enden fra sædet, før et par hænder greb fast om mig og holdt min overkrop presset ind mod ryglænet. Djævlen holdt inde med sine slag og var i et par lange skridt henne ved mig. ”Min lille Robin. Forsøger du at flygte før Tøsen får sin belønning? Det har hun ikke fortjent!” Han rakte hænderne om bag mig og førte to brede læderremme hen over mit bryst. De strammedes hårdt, før han tog fat i den ene af mine arme og lagde den på armlænet. Jeg forsøgte at kæmpe imod, før han fik spændt den sorte lædermanchet rundt om mit håndled, men han var meget stærkere end jeg. Hurtigt sad jeg helt fastspændt til stolen og kunne ikke gøre andet end at blive sidende. Al lyst var med et væk og et iskoldt gys gik gennem mig, da han bøjede sig frem med hænderne på armlænenes sider og så med sine sorte, bundløse, hårde øjne ind i mine.

”Om lidt frigør jeg Tøsen, og så forlader min bror og jeg kælderen. Gad vide om hun vil slippe dig løs, når du så troløst har villet svigte hende? Du skal vide, at hun er ikke helt tæmmet endnu, og at hun har nogle frygteligt lange klør. Det er lige før det ville være farligt for dig, at lade dig alene med hende. Måske skulle vi i stedet få dig til at slikke pik som straf for din formastelighed?” Han bøjede sig helt ind til mig, og hviskede sagte i mit øre: ”Jeg kan læse dig som en åben bog. Jeg ved, at du tændte på synet af min store pik i taxaen. Du havde lyst til at prøve, om du kunne gabe over den med din lille, nuttede mund! Jeg er sikker på, at du ville nyde smagen af min lækre pik, og al den sperm jeg har sparet op til dig, nu det ikke lykkedes for Tøsen at give mig udløsning.” Hans ord fik igen blodet til at bruse gennem mig. To af hans fingre kildede over mine læber, før de pressede munden op, så han kunne stikke fingrene ind i mellem mine våde mund. Min modstand var fuldstændigt forduftet. Uden at tænke over det, suttede jeg på hans brede fingre med de korte negle. ”Hvad skal vi dog gøre ved dig? Du er jo stangliderlig!”

Djævlen rettede sig op og sendte et blik over min skulder. Med et bydende: ”Iblis,” gik han tilbage til sin tøs. Før jeg hørte det første slag, var Iblis trådt ind foran mig og gik i gang med at knappe min skjorte op. Han trak den så meget af, som han kunne for remmene der holdt mig fastspændt til stolen. Derefter åbnede han bukserne, og trak både dem, mine underbukser, sko og sokker helt af. Han stod og betragtede mig et øjeblik, mens hans øjne kørte op og ned over min halvnøgne krop. Hans hånd rakte ind under kutten, og jeg kunne se at han gned sin pik, selvom pikken ikke var synlig for mig. Jeg kunne ikke få øjnene væk, og begyndte at røre mig uroligt på sædet. Tilfredst gryntede han over synet og gik hen til sin bror.

Med et sidste hårdt smæk i bagen ophørte lydene. Djævlen vendte sig om mod mig og så længe og dvælende på mig. Igen smilede han sit diabolske smil. ”Du får selv lov at vælge. Pik eller fisse?” Han trak sin kåbe tilbage over hofterne, og lod mig atter se det store redskab han var udstyret med. Mit underliv reagerede voldsomt ved synet der både pirrede og frastødte mig på samme tid. Men jeg turde ikke give efter. ”Fisse,” hviskede jeg med øjnene fikserede mellem hans ben. Langsomt rev jeg mig løs, og løftede blikket mod hans ansigt. Jeg forsøgte at se upåvirket ud, men alligevel så han vidende på mig, som vidste han, hvilken kamp jeg kæmpede i mit indre.

Han vendte sig atter om mod Karoline og løsnede hendes arme, mens Iblis løsnede hendes ankler. Hun faldt sammen mod djævlens bryst, og stod længe og hang op af ham, indtil han blidt løftede hendes ansigt med en finger under hagen. Han kyssede hende længe og dybt, mens han pressede sin stive pik ind mod sin tøs. Til sidst gav han dog hendes røde bagdel et lille klem. ”Du er en god Tøs. Så smuk og dejlig. Du får din belønning. Gør som du lyster, min lydige Tøs.” Næsten hurtigere end jeg i min ydmygende afklædte tilstand kunne opfatte det, var begge mænd forsvundet fra kælderen, og Karoline stod tilbage med hænderne i siderne og med skrævende ben. Hun lignede en lille, stærk amazone, og igen slog hendes pludselige forvandling mig. Den aggressive kvinde var tilbage! Selvsikkert gik hun hen mod mig og satte sig på mit ene knæ med et ben på hver side.

”Kunne du lide hvad du så?” spurgte hun, og tegnede sneglespor på mit ben da hun rykkede længere op mod mig. Hun ventede ikke på mit svar. I stedet puttede hun en brystvorte ind i min mund. ”Sut, Robin-skat. Slik og sut så jeg kan bedømme, om du må få lov at slikke min dejlige, våde, varme, bløde, lille missekat.” Jeg slikkede og suttede, så godt jeg kunne på hendes hårde vorter. Ikke fordi hun sagde, at jeg skulle, eller fordi hun ikke gav mig noget valg, men fordi det var en af de ting jeg havde drømt om hele natten. Jeg slikkede rundt om areolaen, sugede så meget af brystet ind som jeg kunne og nappede med læberne om den stive vorte.

Da hun begyndte at stønne højlydt og gnide sin fisse mod mit lår, satte jeg tænderne i. Ikke helt vildt hårdt, men mere end rigeligt til at hun kunne mærke det. Det havde den ønskede effekt, for hun begyndte at løsne mig med hurtige fingre. ”Uhmm. Du skal slikke min lille fisse. Åhhh, ja du skal, min lille Robin-skat. Kom så,” stønnede hun, og løb utålmodigt væk fra mig, for at smide sig så lang hun var på sengen. Hun spredte benene og begyndte straks at onanere, mens jeg rejste mig op og rev skjorten helt af. Hun trak en dildo frem der havde ligget under puden, og lå og stirrede på mig, mens jeg nærmede mig. Brutalt skubbede hun den op i sig selv, før jeg havde trukket det røde tyl til siden. Hun lukkede nydende øjnene og trak dildoen ud og ind af sin våde fisse, mens jeg lagde mig på alle fire mellem hendes spredte ben. Hun holdt op, da jeg tog fat om hendes hænder og fjernede dem, så jeg kunne komme til. Mens jeg lå og så på den fristende lyserøde fisse, ploppede dildoen ud af sig selv.

Endelig, endelig, endelig kunne jeg bøje mit hoved og lade min mund kysse de bløde inderlår over strømpens kant. Endelig kunne jeg lade munden vandre op, og kilde hendes skamlæber med mine læber. Endelig kunne jeg lade tungen glide op langs med de små skamlæber, og smage safterne der havde samlet sig omkring det fristende hul. Langsomt borede jeg min tunge op i hende og lod spidsens vrikke indenfor i varmen. Hun pressede sit underliv hårdt op mod min mund. Hun drev af safter som gjorde min hage våd og klæbrig. Jeg trak en pude hen under hendes røde baller, så hun blev løftet op fra det blanke, kølige sengetøj. Lettere utålmodigt trak jeg tungen ud, og erstattede den to fingre. De trængte let ind i alt det dejligt våde, så jeg tog dem ud igen og samlede de tre midterste fingre. Roligt fingerkneppede jeg Karoline, og mærkede hvordan hendes krop reagerede under mig. Hun bevægede sig lydeligt under min behandling, og jeg sugede klitten ind i min mund før lillefingeren ligeledes trængte ind i den udblokkede mis. Som om min hånd gled i smør svuppede knoerne med ind. Men inden jeg havde fået tomlen med, blev hun ramt af en orgasme. Fissen klemte så hårdt om min hånd, at jeg ikke længere kunne bevæge den. Hun skreg højt: ”Nu, nu, åhhhhhh, NUUUUU.”

Med et var der noget der pressede sig mod mig med en kraft der fik mig til at falde ned over Karolines bløde krop. Min hånd gled ud af hendes fisse. ”Der er ikke noget som en våd og villig tøs, der overgiver hele sin vilje og lidenskab til dig, er du ikke enig Robin?” lød djævlens velkendte stemme, før en af dem løftede mig op ved skuldrene til jeg lå på alle fire. Herefter blev min overkrop presset ned i madrassen og holdt fast. Jeg skreg ned i det bløde underlag, og skreg endnu højere da jeg mærkede en hånd mellem mine ben. ”Nu skal Robin-skat have noget dejlig pik,” fnisede tøsen ved mit venstre øre. ”Kanonkonge. Husk kanonkonge. Det er stopordet,” hviskede hun til mig, før hun lagde sig ned igen og trak mit hoved tilbage til sit skød. Jeg blev presset ned i den uden mulighed for at bevæge mig.

”Iblis vil varme dig op og udvide dig, før du får min store pik der er fuld af glohed sperm. Den er kun til dig, min lille pik-jomfru. Jeg ved, at du vil have den,” lokkede djævlen på min højre side. Han drejede mit ansigt, så jeg ikke længere var ved at kvæles i fissen. Jeg så hans kæmpe lem rejse sig lige foran mine øjne. Frygtindgydende stort! Jeg havde aldrig haft andet end fingre oppe i mig, og nu rystede jeg over den smerte, jeg forventede at føle. Men jeg rystede også af noget andet. Ophidselse. Ønsket om at overgive mig til et andet menneske. Miste kontrollen og måske mig selv. Jeg kunne mærke en pik trænge sig på bagfra, og fordybningen i madrassen af en stor mand der stod på knæ lige bag mig. Djævlens dygtige fingre legede mellem mine ben. Spillede mig som en fingerfærdig violinist. Min klit svulmede op, da den blev fyldt med blod. Et dybt suk fra et sted langt, langt inde i mig, slap igennem mine læber og ramte djævlens pik. Jeg så op i hans øjne, og så min lyst genspejles i hans. ”Ja,” sukkede jeg. ”Ja, ja, ja.”

Et lille nik fra ham gav den endelige tilladelse, før han dækkede min mund med sine bløde læber, og hans bror trængte ind i mig. Iblis mødte modstand, men med et lille træk tilbage og et dybt stød frem, trængte han igennem min jomfruhinde. Et skarpt stik af smerte fik mig til at udbryde endnu et lille skrig, der denne gang blev opsamlet af djævlens åbne mund. Fingrenes leg på min klit intensiveredes. Med den anden hånd løsnede han min bh, så brysterne kom fri af den snerrende indespærring. ”Uhmmm, jeg vil se dine patter gynge og danse. Op på dine hænder, min bifile Tøs,” befalede djævlen, og uden en eneste protesterende tanke gjorde jeg, hvad han beordrede. Under mit ansigt så jeg Karoline trække dildoen frem igen, og gnide det vibrerende latexhoved mod sin klit. Hun stønnede højt, og løftede sin dejlige, våde fisse op mod mit ansigt. Safterne steg inde i mig.

Nu da det værste øjeblik var overstået, og det lille smæld af skrap smerte var forsvundet, begyndte jeg at mærke hvad det gjorde ved min krop at blive indtaget på denne måde. Ikke at jeg nogensinde ville afsværge mig pigefingres nysgerrige udforskning, men følelsen af at blive fyldt af noget større end fingre, var vildere end jeg kunne have forestillet mig. Sammen med djævlens fingre der gned og gnubbede min klit, begyndte den varme følelse mellem benene at brede sig ud i hele kroppen.

Jeg lukkede øjnene og lod følelsen bemægtige mig. Jeg kunne mærke hvordan brysterne svingede frem og tilbage, og at svingningerne blev hurtigere, jo kraftigere Iblis stødte op i mig. Fornemmelsen var ophidsende og blev ikke mindre ophidsende af, at djævlen førte sin frie hånd ned under mig, og på skift lod mine vorter køre hen over hans håndflade. Da tommel- og pegefinger uden forvarsel greb fat om den ene og klemte hårdt sammen om den, gav det et gib i mig og underlivet trak sig sammen. Der var ikke gået mere end et par minutter siden Iblis havde penetreret mig, og alligevel kom jeg så hårdt, at jeg ikke kunne holde mig oppe ved egen kræft. Djævlen greb fat om mig og holdt min overkrop løftet, mens jeg rystede og skælvede.

Men Iblis holdt ikke op. Han lod mig ikke få en lille pause, men fortsatte ubønhørligt at kneppe min fisse gennem sammentrækningerne. Endog hårdere og hurtigere end før. Fornemmelsen blev ubehagelig frem for rar. Det gjorde ondt ad helvedes til og jeg forsøgte at komme væk. Han bøjede sig frem og forsøgte at rive fat i mit hår, der dog var for kort og gled ud mellem hans fingre. Så forsøgte han at gribe fat om mine hofter, men jeg vred mig ud mellem hans hænder. I stedet begyndte slagene at regne ned over mine baller og hofter, så jeg skreg af smerte og overraskelse.

”Iblis.” Djævlens hårde, bydende stemme lod ikke til at komme igennem til det sted hans bror befandt sig. I stedet fik broderen armen ind under min mave, og nærmest løftede mig helt op på sin pik igen. Manden var helt ekstremt stærk. Mine knæ hævedes fra sengen, da jeg gled ned over ham igen. Med den anden hånd tog han fat om mit ene bryst og knugede det mellem sine stærke fingre. Jeg klyngede panikslagent og fik kontakt med djævlens forbløffede øjne.

”KANONKONGE FOR FANDEN.” Han hævede for første gang sin stemme og det det virkede. Iblis stoppede midt i en bevægelse, og lod mig falde ned på sengen. Hans pik svuppede ud, og jeg kravlede hurtigt op i hovedenden, og holdt beskyttende hænderne mellem benene. ”Tag Tøsen med bagved og leg med hende. Jeg overtager den lille chauffør. Jeg har lovet hende min sæd.” Han satte sig ned ved hovedenden, og lod en hånd stryge mig over håret. Hans bror så blot på os et øjeblik, og rystede så på hovedet. I to skridt var han henne hos Karoline, der blot sad med korslagte ben på sengen og så forvirret på hele scenen. Som var hun et lille fnug, tog han fat om hende og smed hende op over sin skulder.

Jeg så taknemmeligt op på den hjælpende djævel, og var forundret over det nye udtryk i hans ansigt. Det hårde og krævende blik var væk, og i stedet så han på mig med omsorg og undskyldning. Hans øjne var blide, smilet venligt og han strøg mig let over armen. ”Tak,” var det eneste jeg kunne sige. ”No problems. Undskyld min bror. Han var helt væk. Jeg tror aldrig han har haft en ”jomfru” før, for slet ikke at tale om en kvinde der kun er sammen med andre kvinder. Jeg tror det ophidsede ham mere, end han kunne kontrollere. Jeg burde have været forberedt på det, men det var jeg ikke. Så undskyld også mig.” Hans tommelfinger vedblev med at ae mig blidt på armen, og overraskende nok reagerede jeg positivt på hans berøring. Min hud begyndte at sitre under hans varme hånd.

”Vi behøver ikke gøre noget. Vi kan bare ligge og lytte til hvad de finder på bagved.” At han kunne læse mig, fornemme hvad jeg havde lyst til ud fra småbitte ubevidste afsløringer, var jeg ikke længere i tvivl om. For hans blik ændrede sig igen, til det jeg havde set hele natten. Liderligt, farligt og forførende. ”Kan du stadig tænke dig at prøve, om du kan gabe over min pik?” spurgte han med lav stemme.

Han havde knapt talt færdigt, før jeg igen havde lagt mig på knæ. Denne gang mellem hans ben. Med et lille, frækt blik op mod ham, åbnede jeg hans kutte og stirrede igen på det store redskab der strittede op mod mig. Beslutsomt greb jeg fat om den ved roden, og gav den et langt slik fra min hånd og op til spidsen med det sammenfoldede lag af hud. Som en udstående navle på en gravid kvinde. Djævlen greb fat om min hånd, og løftede den lidt længere op. Så trak han den langsomt ned af skaftet til det store pikhoved kom til syne. En lille dråbe af gennemsigtig væde trængte ud af det aflange øje på spidsen. ”Slik det op,” mumlede han, og så på mig med begæret strømmende ud af de næsten sorte øjne.

Mens jeg så op på ham, lod jeg igen tungen glide fra bunden og op til hovedet. Med et lille svirp med tungen landede dråben i min mund. Jeg lukkede munden og smagte. Dråben var lige så gennemsigtig i smagen som i udseendet og konsistensen var lettere klistret. Men allerede da jeg var færdig med at smage, var der endnu en lille dråbe der trængte op gennem hullet. Ivrigt lappede jeg også den i mig og begyndte at køre hånden op og ned af skaftet. ”Hvor mange af den slags dråber kan jeg mon malke ham for?” tænkte jeg, og følte mig mere og mere tændt af situationen. Jeg tog ham ikke ind i munden, men slikkede blot rundt om hovedet, der føles lige så silkeblødt som huden i en åbentstående fisse.

Jeg satsede på, at han var lige så følsom der, som jeg var når en tunge legede med mine små læber. Og den lille streng på bagsiden af pikken? Mon jeg kunne bruge det sted under hovedet, hvor den trådte kraftigt frem, som en klit? Jeg forsøgte at lade min tunge spille hen over den. Endnu et par dråber kom frem, og piblede selv ned på min ventende tunge. Jeg sugede læberne ind mod strengen, og hørte til min glæde djævlen gispe. Først da lod jeg min mund omslutte pikken helt. Men jo længere den kom ind, jo mindre kunne jeg bevæge og bugte tungen mod pikken. Jeg fik den ikke særligt langt ind, før jeg følte, at jeg var ved at blive kvalt. Forpustet trak jeg mig op igen, og trak hivende efter vejret.

Djævlen satte sig op, og trak mig som en led løs dukke op over sig. ”Har du lyst til at mærke den inden i dig?” spurgte han blidt, og kyssede mig før jeg kunne svare. Hans bløde, sensuelle læber vækkede mig som intet andet den nat. Mine ben gled ned på begge sider af ham, og han greb fat om mine hofter. Roligt kørte han min mis op og ned over skaftet, og fedtede det ind i mine egne safter. Hver gang klitten gled over pikken, gik der et gys igennem mig. Jeg lukkede øjnene og fortabte mig til nydelsen ved de langsomme glidende bevægelser mod hans hårde krop. Selvom jeg var lidt nervøs ved at skulle have pikken ind i mig, så var jeg så tændt, at jeg samtidigt glædede mig.

Men djævlen lod ikke til at have travlt. Han forsatte bare med at gnide mig ind mod sin pik og krop, kysse mig med åben mund og legende tunge, og suge mine små, spidse bryster ind i sin mund. Til sidst tog jeg sagen i egen hånd, og fik fat på hans store kæp. Jeg vrikkede den lidt rundt, indtil jeg mærkede den presse på hullet. Med en lang, nydende bevægelse lirkede jeg mig ned over den. Åh, hvor var det skønt. Jeg stønnede ind i hans mund, da jeg mærkede den gå helt i bund. Jeg lå helt stille og nød hans blide hænder bevæge sig over min ryg og baller, mens jeg vænnede mig til følelsen. Det begyndte at rykke i min krop. Små ukontrollable bevægelser påkaldt af hans kildende fingre alle de rigtige steder. Jeg sukkede højt og hævede mig op på armene, så jeg kunne se ned på ham. Han lå og smilede af mig. Men det var et dejligt smil, der viste at han nød det lige så meget som mig.

Æggende bevægede hans hænder sig igen ned om mine hofter. Han tog et fast tag om dem, og løftede mig op fra sit skød. Jeg gled åndeløst op af den store pæl. Følelsen var vidunderlig. Indtil han satte hælene i sengen og stødte op mod mig. Så blev følelsen ubeskrivelig. Igen og igen stødte han sin store, hårde pik op i mig, og langsomt byggede varmen sig op i mit underliv. ”Uhmmm. Gør det hårdere og hurtigere! Det er så lækkert,” henåndende jeg krævende til den krævende mand.

Han lo atter sin løsslupne latter der nåede de smukke, udtryksfulde øjne, trak mit hoved ned til sit og kyssede mig smilende, før han gav mig et klaps i røven og fik mig op på knæene. Hans pik gik som et stempel i min mis. Jeg så sveden begynde at perle på hans pande, og satte en hånd på hans brede, våde brystkasse. Hans underliv klaskede mod mit, hver gang han mødte mig i hårde stød i hvad der forekom som timer. Jeg klynkede af salighed og masserede min klit i takt med hans stød. Hårdt, begærligt og lystfuldt.

”Jeg – kan – ikke – mere,” stønnede han under mig. ”Jeg kommer. Ooooohhhhhrrrr.” Han brølede sin orgasme ud, men blev ved med at bolle mig. Jeg kunne mærke de varme sprøjt i mit indre, og kroppen reagerede spontant på fornemmelsen. Min fisse pulserede mod hans pik og sugede alt ud af den. Min hånd gled på hans brystkasse, og jeg faldt sammen over ham. Min verden bestod i nogle lange øjeblikke kun af den varme, kriblende følelse der bredte sig fra underlivet gennem alle nerveceller i min krop. De lange dunkende sammentrækninger i fissen blev kortere og mere sporadiske, indtil de holdt helt op.

Længe lå jeg blot og hvilede mig på djævlens bryst og kyssede lidt med ham. Hvem skulle have troet, at mænd kunne være så dejlige at dyrke sex med? Hvis jeg havde vidst at det kunne være sådan her, så havde jeg gjort det for længst. Jeg havde jo ikke tænkt mig at blive forelsket i og gifte mig med en mand, men ind i mellem kunne jeg vel godt bruge en mand og det han havde mellem sine ben til at fornøje min indre ur-kvinde.

Min taxa og dagmanden der efterhånden måtte mangle den, faldt mig slet ikke ind, da jeg tilfredsstillet faldt i søvn på min djævels skønne brystkasse.

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.