Swingertur til Hamburg

Vi har besluttet os for at se, om stemningen er for at vi arrangerer en tur til en af de store swingerklubber i Tyskland. Det kunne for eksempel være Catonium, som ligger i Hamburg, ikke langt fra den danske grænse. Vi ville leje en bus, og så ellers køre sydpå, hen over Jylland, således at vi kunne samle folk op i København, Odense og måske Kolding eller en anden by i det jyske.

Afgang ville være sådan, at vi ville ankomme til Hamburg omkring kl. 19, hvorefter vi fandt et sted at spise, og så tog vi afsted så vi var i klubben kl. 21 hvor de forskellige arrangementer starter. Hvor længe vi er i klubben, er noget vi altid kan finde ud af, men vi satser på at være der mindst 4 timer, således at alle folk burde kunne nå det de skal nå.

Selve klubben er belligende i udkanten af Hamburg.

Klubben er indrettet i 3 plan. Hvor selve hovedsalen er den kæmpe stor røde hal, hvor der er loft til kip. Der er podie med stripper stang, men også bure til sm lege, kæmpe bar, og lounge områder. Der er den romatiske hal, med trone, strækbænk, darkroom og mange andre interessante lege ting. Der er klinik med gynækolog stol, og andre ting til at lege interessante doktorlege med. Desuden er der mange steder hvor man kan sidde og snakke, og nyde stemningen og selskabet.

Hvis du er interesseret i at se klubbens lokaler, så tag et kig på deres interaktive kort her: http://www.catonium.com/?page_id=214. Klubben er i den grad flot. Der er desuden gulvvarme i hele klubben, hvilket nogle af de danske klubber ville kunne lære noget af.

Derefter vil vi tage turen hjem igen i bussen, og pænt sætte folk af.

Dette er en tanke vi har leget med i et stykke tid, men vil gerne vide hvad stemningen er for det. Er det noget vi skal gå videre med? Eller? Det eneste du/i skal tænke på i denne sammenhæng er, at sætte jer ind i bussen, hvor der selvfølgelig også vil blive sat en god stemning fra starten af. Eneste ting der vil blive forlangt af jer er, at medbringe det gode humør, og så lysten til at se en af de absolut bedste tyske klubber indefra.

Vi vil selvfølgelig tilstræbe os på, at få en fornuftig fordeling af mænd og kvinder på en sådan tur, hvorfor at tilmelding ikke ville være først til mølle. Par vil blive foretrukket først og fremmest.

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

En kommentar

  1. hejsa..
    Findes der swinger klubber for transer ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.