Første gang i swingerklub som par

Der er lidt flere ting man skal tage i betragning når man går i klub, end når man gør det som single kvinde, eller single mand.

Når man tager i klub som par, er det vigtigt at man får talt alle tingene igennem med hinanden. Hvor er ens grænser, hvad har man det ok med den anden gør og hvad har man det ikke godt med etc.. Har man et stopord hvis legen pludselig ender ud i noget, som man pludselig ikke har det godt med m.m.

Den første aften man er afsted, kan man for eksempel aftale at man kun laver noget sammen, og alt andet skal der siges nej til. I kan også tage afsted på en paraften, der kommer der kun par, eller meget få singler, så der kan man som regel være lidt mere ugenert som par.

Føl efter hvor din partners grænse går, og sørg for ikke at overskride dem. Tag små skridt, og lad være med at kaste jer ud i det store gangbang fra start af. Med mindre det er derfor i kom.

Tag et kig rundt på de forskellige swingerklubbers hjemmesider, og se hvilken klub i kunne tænke jer at besøge, ingen swingerklubber er ens, så er altid godt at se hvad de forskellige klubber tilbyder og om det matcher jeres ønsker.

Overhold klubbens regler, er altid en god ide at læse reglerne før man tager afsted.

Når i kommer i swingerklubben, så brug lidt tid på at tal med de andre gæster. Folk sidder tit i baren/cafe områderne i klubberne og er sociale med hinanden, før det går løs. Både for at lære hinanden lidt at kende, men også for at mærke kemi og tiltrækning.

Når i tager i Swingerklub, er det vigtigt at skrive sig bag øret, at man har en slags tavshedspligt. Det vil sige, at man ikke sidder og tagger folk på opdateringer på facebook og oplyser man lige har haft en vild og fræk oplevelse med dem i en swingerklub. Man sidder ikke på andre sider eller datingsites og oplyser navne, kort sagt man udlevere ikke de andre hverken med chatnavne, rigtige navne eller klubnavne. Hvis man bryder dette punkt, skal man ikke regne med at der er nogen der vil lege med en fremover, og man kan få karantæne fra klubberne hvis man bryder sin ”tavshedspligt/diskretion”.

Når man tager i klub, er det selvfølgelig vigtigt at man er ren og at ens hygiejne er i orden. Kommer man lige fra arbejde eller lign, så er det i de fleste klubber muligt at tage et bad.

  • Der er INGEN krav til at i skal være aktive i klubben, altså at i SKAL dyrke sex med hinanden – eller andre. Det er helt op til jer selv, hvad I har lyst til at lave.
  • Der er mange besøgende i klubberne, som godt vil være sammen med et par. Så i vil helt sikkert blive eftertragtet når i kommer. Men I vælger selv hvem i vil lege med, I skal invitere andre med i jeres leg. INGEN har lov til at røre eller deltage, uden jeres accept og invitation.
  • Hvis i godt vil være i fred fra ”singler”, så har de fleste klubber specielle ”Par-rum”, eller rum hvor man kan være i fred fra andre, dog husk på at der i disse rum kan være både gloryholes, og vinduer hvor andre kan kigge ind.
  • Tænk på dig selv – og på dem du er sammen med, og dyrk sikker sex!
  • Er der noget I er i tvivl om, så spørg. Folk svarer gerne på dine spørgsmål.
  • Respekter dine egne, hinandens – og andres grænser.
  • Husk at tænk på din partner, og vær sikker på at i begge to er OK med det der foregår.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.