Lej en fræk lejlighed

Har du gået med en lille drøm i maven om, at slå dig løs sammen med din partner væk hjemmefra, med alt hvad hjertet begærer af kinky legetøj som kors, gabestok, gynækologstol eller meget andet. Så har vi før, her på siden nævnt muligheden for at tage på Erotisk Bed & Breakfast, men det ligger i Jylland. Men her på Sjælland bliver vi ikke længere snydt. Det er nu muligt at leje en fræk lejlighed i hjertet af København, hvor I kan være jer selv, slå jer løs og udforske alle jeres syndige fantasier, væk hjemmefra. Så i ikke skal være nervøse for, hvad naboen siger, om de hører jer, og vigtigst af alt – I skal ikke selv ud og investere, i de nok så kostelige redskaber, for de følger alle med i prisen.

Lejelejlighed.dk er siden hvor du nu kan booke din helt egen lejlighed, fuldt udstyret med gabestok, gynge og en seng med masser af muligheder og godt og flot badeværelse. Lejligheden er belligende i hjertet af København, kun 5 minutters gang fra Rådhuspladsen. Så hvis du skal på besøg i hovedstaden, og lige mangler et sted at sove, så kunne det være en mulighed at leje denne lejlighed, i stedet for at booke et hotelværelse.

Lejligheden kan bookes både for en hel dag, men også for en periode på mindst tre timer.

Vi vil også gerne ved samme lejlighed, slå et slag for det Erotiske Bed & Breakfast i Ulstrup lidt nordvest for Århus.

Her er det også en hel lejlighed du får for dig selv, og udstyret er noget mere omfattende, end det du finder i lejligheden i København. Om det er fordi denne lejlighed ligger i forbindelse med boutique-marian.dk, det skal jeg ikke kunne sige. Her har du også mulighed for, at leje fx. en sybian sammen med lejligheden. Men her er alt hvad hjertet begærer. Du får kors, gabestok, gynækolog stol og et udvalg af piske og reb med mere.

Det kan være, at der på et tidspunkt kommer en anmeldelse her på siden af de to ovenstående steder. Men indtil nu vi ikke besøgt dem, blot registreret de er der, og de står helt klart på listen over ting vi skal prøve.

Hvis du kender til andre, af sådanne frække overnatninger, så tøv ikke med at skriv til os.

Du kan skrive til pervs@swingerklubben.dk

 

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

14 kommentarer

 1. Kunne være man skulle invitere kæresten til København…

 2. Jeg er ret overrasket over at det er de eneste muligheder i DK.
  Det kunne være at man skulle starte et her på sjælland….

  • Det er i hvert fald de eneste jeg har set. Hvis du starter noget, så må du meget gerne give et heads up.

 3. Jeg overvejer faktisk at lave et lækkert tilbud i nogenlunde samme kategori. Dog vil jeg lave det som en lille hel lejlighed, med 2 værelser. 1 til spisning, hygge og soveplads, og 1 til leg – godt og flot indrettet med kors, gynækologstol, gynge m.v
  Men jeg aner ikke om der er et marked for det.
  Det ville koste lidt mere end det i opslaget, og være mere luksuriøst, og så står jeg selv for rengøring mv, så der altid er samme høje standard når man overtager det.

  Hvad tænker I om det ?

  • Det er altid svært at sige, om der er et marked for det. Men personligt ville jeg nok benytte mig af det, hvis det lå i nærheden af hvor jeg bor.

  • Hej miss.lust,

   Jeg synes at det lyder som en rigtig god ide. Kæresten og jeg har ledt efter et lignende alternativ her på sjælland uden held og føler os derfor “tvunget” til at tage på B&B i Jylland med alle de tillægsudgifter der er forbundet med det.
   Lejligheden som er beskrevet finder vi ikke attraktiv fordi vi vil ikke vil kunne se bort fra en mangelfuld rengøring og vil iøvrigt gerne slippe for at skulle gøre rent og køre hjem efter den helt store tur.

   Idé/godt råd: Hvis der er rygemulighed uden at det bliver en rygelejlighed vil gøre det rigtig godt.

   Mvh
   En kommende gæst

 4. Super ide miss Lust . Jeg lejer den gerne 😉 bare få den lavet

 5. Hej er det en hel lejlighed eller bare et værelse, tænker den man kan leje i kbh:)

  mvh transen miray

 6. Hejsa hvad koster det fra onsdag til torsdag i næste uge at leje ?

 7. Er der nogen der har erfaring med http://www.legelejlighed.dk/ ? Er der okay rent og hygiejnisk?

  • Ja jeg har lejet den til par gange og den er super god, men køkken bad og 2 sexrum

   Der er fri håndklæder og sengetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.