Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. Natten var blevet brugt til at skændes i, for så at snakke alt grundigt igennem stille og roligt. Tingene var faldet på plads, usikkerheden og angsten minimeret så meget som overhovedet muligt. En fælles fremtid var igen på plads, og vi drattede udmattede i søvn.

Jeg vågnede ved at jeg kunne fornemme noget anderledes. Jeg forstod ikke helt hvad det var, indtil det gik op for mig at min kæreste ikke længere sov. Jeg lukkede lys ind under mine øjenlåg, og så direkte ind i øjnene på min kæreste. Hun lå nærmest hen over mig, og hendes blik var frækt og beslutsomt.

Det jeg havde mærket, var hendes drillende tunge på min overkrop – hendes pirrende kys ved mine brystvorter. Jeg var stadig så træt, at jeg ikke helt fattede hvad hun lavede. Men da hun begyndte at køre sin tunge på min hud og bevægede sig nedad, forsvandt al min træthed og jeg lå fuldstændig stille i overrasket forventning om hvad hun nu ville gøre.

Uden et ord satte hun tænderne i mine boxershorts, og trak dem af mig. Så smilede hun listigt til mig, og bøjede sig langsomt ned mod min nu ret stive pik. Jeg var ikke i tvivl om hendes hensigt. Frydefuldt mærkede jeg snart hendes læber om mit pikhoved, og jeg sukkede dybt. Hun lod sin tunge køre rundt på hovedet, langsomt og drillende. Ingen af os sagde noget.

Provokerende trak hun ansigtet lidt væk fra min pik, og begyndte at lade sin tungespids glide op og ned af skaftet. Bitte små berøringer, mens hun kiggede mig direkte i øjnene.  Ingen tvivl om at jeg skulle nyde, men hun skulle nok bestemme hvor, hvornår og hvor meget..

Hendes tunges leg på skaftet blev hårdere og mere insisterende. Hun lod sine læber deltage med omsluttende kys helt fra roden og til lige under pikhovedet. Hun kunne lige så godt have sat ild til mine kønsorganer, jeg fornemmede tydeligt hendes vilde lyst til at sutte på min pik. Og jeg ventede utålmodigt på at hun skulle gøre det.

Det føltes som en evighed før hun lod sine læber møde mit pikhoved igen. Langsomt og blidt kyssede hun det yderste sted, og åbnede så munden og lod min pik langsomt glide ind i varmen. Flammer og isninger løb om kap rundt i min krop. Forsigtigt lod hun sine læber omslutte mit pikhoved og så begyndte hun blidt at sutte. Små pirrende sug, mens hun stille begyndte at nynne.

Jeg kunne være kommet på stedet, men jeg vidste at hun ikke var færdig. Da jeg næsten ikke kunne klare mere, åbnede hun munden let og lod min pik glide endnu længere ind. Med rolige bevægelser lod hun min pik køre ind og ud af munden på hende, mens hun gav små lyde fra sig.

Da min pik var halvvejs inde i hendes mund, stoppede hun og pressede sine læber hårdt mod skaftet. Og så begyndte hun at suge. Lange, heftige sug – igen og igen. Hendes blik fastholdt mit og jeg mærkede tydeligt hele min krop begynde at prikke. Hendes hånd fandt mine nosser, og hun begyndte at massere dem.

Hendes læber slap min pik og blev erstattet af hendes tunge. En hård tungespids ramte mig igen og igen, på strengen og i pikhullet. Hendes hånd på mine nosser begyndte at tage hårdere fat, klemme og nive. Jeg vred mig i liderlighed. Men der var ikke udsigt til udløsning endnu, for atter blev min pik pirret af en drillende tunge fra rod til hoved. Netop som jeg troede hun ville tage mit pikhoved under kyndig behandling igen, lod hun tungen køre mod roden.

Min skuffelse blev hurtigt erstattet af en overvældende hed fornemmelse, da hendes hånd slap mine nosser og begyndte at glide om til min røv. Mens hendes tunge legede med mit skaft, mærkede jeg hendes fingre søge mit røvhul. Det gav et gib i mig, da hun satte en finger direkte på mit røvhul og begyndte at massere blidt.

Min koncentration begyndte at svinge mellem hendes tunges leg, og hendes fingers påvirkning. Jeg kunne ikke overskue begge dele på en gang, og min vejrtrækning blev hurtigere og mere besværet. Netop som jeg fokuserede på en ting hun gjorde ved mig, påvirkede hun mig ved den anden – og omvendt.

Min viljestyrke og kontrol var ved at forsvinde. Jeg registrerede først at hendes mund atter havde omsluttet mit pikhoved, da hun begyndte at sutte i små stød. Bølger af ild fløj op gennem min krop, og jeg kunne ikke længere forholde mig roligt. Hendes påvirkning gjorde at jeg gav det ene spjæt efter det andet og lydløs var jeg langt fra nu.

Hvad hun gjorde først, aner jeg ikke.. men pludselig mærkede jeg hendes mund glide langsomt ned over min pik, samtidig med at hun lod sin finger presse mod mit røvhul. Jo længere ned over min pik hendes mund kom, jo længere ind i min røv trængte hendes finger. Min ekstase var ikke langt væk nu, og jeg ville bare have mere. Nu kunne det ikke være for hårdt eller gå hurtigt nok.

Stille og roligt begyndte hun at bevæge både sin mund op og ned over min pik, og fingeren ind og ud af min røv. Alle mine muskler i kroppen begyndte at sitre. Hun lukkede sine øjne, og jeg vidste at nu var det tid. Hurtigere og hurtigere pumpede hun fingeren ind og ud af min røv, mens hun åbnede sin mund så jeg kunne kneppe løs.

For hver gang jeg stødte ind i hendes mund, pressede hun sig længere ned over mig. Alle mine hensyn og forbehold var væk, så da jeg kunne mærke at jeg var ved at komme – tog jeg fat i hendes hoved og holdt hende fast. Hendes finger voldtog hårdt mit røvhul og jeg var svimmel af liderlighed.

Med voldsomme og dybe hug pressede jeg min pik helt ned i halsen på hende igen og igen. Med et eksploderede alt i mig, og jeg sendte kaskader af sperm ind i hendes mund og ned i halsen. Hendes finger fortsatte i min røv, hvilket resulterede i endnu en voldsom orgasme der spændte alle mine muskler i kroppen. Jeg pressede atter min pik helt ned i halsen på hende, mens jeg nød den intense og pragtfulde fornemmelse jeg havde overalt.

Langsomt trak hun sin finger ud af min røv, og trak sit ansigt væk fra min pik. Blidt puffede hun mig ned på ryggen igen, og slikkede mig ren for sædrester. Storsmilende lagde hun sig op til mig, kyssede mig – og vi faldt i søvn tæt ind til hinanden.

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.