De to frække sommerpiger

Som mand kan sommeren godt være en tid, hvor man render rundt med en halvfed på det meste af tiden, specielt de dage hvor der er sol og varme. Det er på grund af, at der er så mange flotte piger uden ret meget tøj på og lige præcis derfor holder jeg meget af, at sidde på en lille fortovs cafe og lurer på alle de dejlige damer, som går forbi.

En fredag eftermiddag, hvor vejret havde vist sig fra sin mest gavmilde side, sad jeg og nød en stille fadøl på min sædvanlige ”udkigspost”. Pludselig dukkede der to flotte og meget let påklædte piger op med fadøl i hånden og satte sig lige ved siden af mig. De var ikke meget mere end et par og tyve og lignede bestemt nogle der var ude på ballade.

Jeg selv er en fyr på 29 som går meget op i min krop, som derfor er yderst veltrænet og jeg har da også flere gange ladet mig fortælle, at jeg er en flot fyr. Det synes de to piger vist også, for jeg opdagede at de sad og hviskede fnisende, mens de kiggede over mod hvor jeg sad. Jeg tog min øl og skålede med dem for at vise dem, at jeg da bestem gerne ville gøre dem med selvskab, hvis de ønskede. Og det gjorde de.

Kort efter sad vi alle tre sammen og der gik ikke længe førend, at de begyndte at snakke om at de synes at jeg var en flot fyr og at de havde en hemmelighed, som de godt kunne tænke sig at dele med mig. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi gættet de to pigers hemmelighed og blev da også meget overrasket, da de fortalte at deres hemmelighed var at de faktisk var på udkig efter en flot fyr, som havde lyst til at have en lille fræk trekant med dem.

Inden jeg så mig om sad jeg i de to pigers lejlighed med en halvfed på og en stor forventning om, at denne aften nok skulle blive en jeg sent ville glemme. Anja og Line, som de to piger hed, sad på hver sin side af mig og begyndte nu at kysse og kæle for mig. Anja tog sin lille top af og frem kom to store og meget velformet bryster og de små brystvorter strittede lige ud i vejret og indbød til, at jeg skulle sutte på dem. Hendes bryster var dejlig faste og min pik havde nu vokset sig til fuld størrelse og stod da også lige op da Line tog bukserne af mig. ”Hold da op, en flot og stor pik du har!” sagde Line og begyndte med det samme at røre ved en. Hendes små bløde fingere føltes dejlig på min pik. Anja var også tydeligt imponeret af den og de to piger suttede nu begge sulten på min pik og gjorde den helt våd med deres varme spyt. Det var helt fantastisk og jeg måtte næsten nive mig selv i armen for at fatte, at det ikke var en drøm. De to piger kiggede begærligt på mig og begyndte nu at kysse hinanden og kæle for hinandens bryster, det tændte mig helt vildt og det var et fantastisk liderligt syn, at se de to smukke piger lege med hinanden.

På et tidspunkt beordrede Anja mig til at ligge mig på gulvet og satte sig så på mit ansigt, så jeg fik hendes våde glatbarberede kusse lige i munden og begyndte at slikke og sutte hendes dejlige safter i mig, mens jeg havde et fast greb om hendes stramme balder. Pludselig mærkede jeg at Line satte sig på min stive pik som trængte langt op i hendes stramme våde fisse, det føltes helt utroligt dejligt og jeg måtte bruge al min energi, for at fortsætte med at slikke Anjas kusse. De to piger stønnede liderligt mens de kælede og kyssede hinanden lidenskabeligt, der var ingen tvivl om det var to meget liderlige piger, der havde samlet mig op på den fortovscafe.

Anja rejste sig nu fra mit ansigt og spurgte Line om hun ikke nok måtte slikke lidt på Lines fisse. Den var Line helt sikkert med på og satte sig med spredte ben i sofaen, hvor Anja dykkede ned imellem og begyndte at sutte på hendes klit mens hun tog fat og klemte om hendes stive brystvorter. Anjas lille faste røv struttede lige i vejret og indbød til en ordentlig omgang pik. Det var svært at koncentrerer sig ved synet af de to liderlige piger, der nød hinanden fuldt ud, men jeg fandt alligevel Lines lille stramme hul og begyndte at kneppe hende hårdt bagfra. Hendes stramme fisse klemte om min pik og jeg kunne ikke længere holde orgasmen tilbage og jeg trak mig ud for at komme ud over de to liderlige piger på én gang.

Det var helt en helt fantastisk oplevelse som bare varede natten igennem, det var som om de to piger ikke kunne få nok, hverken af hinanden eller min stive pik. Da jeg den næste morgen forlod lejligheden var jeg fuldkommen tømt for sperm og næsten høj af den utrolige nat jeg lige havde haft. Jeg viste at der ikke var nogen der ville tro mig hvis jeg fortalte det som det var, så lige ind til nu har jeg faktisk holdt denne oplevelse for mig selv.

Er du til live sex? Så tag et kig på Triplx.dk

Se også

Maria og Sacha

Det hele startede med at jeg lige havde haft min 16 års fødselsdag. Alle var …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.