Swinger FAQ

Her er en lille FAQ om det med at være swinger, og komme i en swingerklub:

Hvor gammel skal jeg være for at komme i klubben?

  • Du skal som udgangspunkt være over 18 år for at komme i en klub og der er ingen øvre alder, dog kan enkelte klubber sætte deres egen begrænsning. Der kan være dage hvor der bliver sat andre begrænsninger, for eksempel ved en Young Swingers Night, hvor man skal være under 40 for at kunne komme ind. Nogle klubber holder også det modsatte, hvor de netop fokuserer på det modne publikum, og aldersgrænsen derfor kan være hævet

Må jeg tage hende den lækre på bagdelen i baren?

  • Som udgangspunkt må du ALDRIG tage på en du ikke kender. Heller ikke i en swingerklub, og heller ikke selv om hun ser godt ud. Det er høfligt altid at spørge først, og i mange klubber er det direkte grund til bortvisning hvis ikke du spørger først. Så spørg først, og få et ja, så er det iorden, ellers hold hænderne for dig selv, også selv om der kan være mange mennesker.

Jeg gik hjem fra byen uden at score, kan jeg gå i swingerklubben for lige at…

  • Alle er velkomne i swingerklubben, så længe der er åbent. Dog forbeholder klubben sig ret til at afvise dig i døren hvis de skønner, at du er for påvirket til at komme ind. Mange klubber serverer selv alkohol, og der er mange “nybegyndere” der finder det nemmest at træde ind over trinbrædtet til klubben, hvis de lige har drukket en enkelt eller to. Men nogle klubber har en stram alkohol politik, så undersøg din lokale klub før du drikker en halv flaske vin.

Skal man være nøgen når man går ind i klubben?

  • Der kan være klubber der har dage hvor de opfordrer til nøgenhed, og hvor det kan være et krav. Men i langt de fleste klubber er erotisk påklædning tilstrækkeligt, så er det bare hvad man ligger i det. Men for mænd kan det være alt fra kilt, til et par boksershort (sørg for at det ikke er de hullede), eller form for uniform, latex eller lignende. For kvindernes vedkommende er det alt, lige fra corsager, lingeri, korte kjoler, catsuits og meget andet. Hvis du er i tvivl om hvad der går an i din klub, så check deres vedtægter, der kan du sikkert finde meget mere. Enkelte dage kan der også være tema fester, som toga parties, julefrokoster, og meget andet.

Det er kun gamle mænd der kommer i swingerklubberne!

  • Dette er et af de mere sejlivede rygter. Der kommer alle typer i klubberne, og du vil blive overrasket over hvor mange yngre der faktisk frekventerer klubberne. Der kommer en god blanding af folk, og de fleste klubber har en mulighed for, at du kan se hvem der kommer i netop deres klub.

Når jeg kommer i en swingerklub, så forventes det at jeg knalder med…

  • Nej – Bare fordi du kommer i en swingerklub, så er det ikke ensbetydende med at du gratis har stillet din krop til rådighed for alle i klubben. Du er i din gode ret til at sige nej til enhvert tilbud du måtte få, og der findes en del mennesker som faktisk kommer i klubben af socialle årsager. Hellere gå hjem og fortryde det du ikke fik gjort, end at gå hjem og fortryde det du fik gjort.

Jeg vejer 10 kilo for meget, og er bange for at vise mig frem i swingerklubben.

  • En ting er sikkert, du har ikke en kropsbygning som folk ikke har set før i klubben. Hvis du er usikker på din krop, så kan man gemme den væk med lidt kreativ påklædning. Du kunne som kvinde tage en fræk corsage på, en catsuit, eller noget der dækker lidt mere. Som mand må du være lidt mere kreativ, men for eksempel en kilt og en skjorte ville i de fleste tilfælde godt kunne gå an.

Hvad hvis jeg møder min nabo / kollega / bekendte i swingerklubben?

  • Der findes et slogan der hedder – What happens in Vegas, stays in Vegas. Det samme gælder for klubben. Hvis du syntes det er flovt at støde ind i din nabo i baren i swingerklubben, så er chancerne for at din nabo syntes det er ligeså flovt. Husk at du kommer i klubben fordi det er frækt, og pirrende. Din kollega kommer der af samme grund. Husk desuden at diskretionen gælder begge veje, så du må ikke sige du har mødt ham eller hende, og de må ikke sige de har mødt dig.

Hvor mange swingere er der i Danmark?

  •  Der er vel omkring ca. 100.000 swingere i Danmark, men tallet er svært at opgøre, da emnet stadig er forbundet med et vist tabu stadigvæk, men det er et tal der er i kraftigt vækst.

Hvis du har andre gode råd som du mener mangler på listen her så kom med din kommentar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.