Sådan får du gang i sexlivet igen med din partner

Sådan får du gang i sexlivet igen med din partner

 

Der er mange fordele og dejlige ting ved at være i et forhold. En fast base, masser af kærlighed og omsorg, trygge rammer, nærhed og intimitet – for at nævne et par stykker.

Der er dog intet her i livet, der er så godt, at det ikke er skidt for noget andet (og omvendt). 

Når det kommer til sexlivet i et parforhold, er det i starten præget af spænding, energi, eksperimenteren og nysgerrighed.

Desværre er det for mange par noget, der løjer af i takt med at tiden går. Det er lidt ærgerligt, for det behøver ikke at være sådan! Man kan godt holde det ved lige, hvis man gør en indsats, og løbende prøver nye ting af.

Men hvad gør man så, hvis man sexlivet i ens parforhold allerede er helt dødt?

Dét kan der være mange løsninger på, og én af de mest effektive er at invitere sexlegetøj ind i soveværelset.

Vi giver dig her 2 idéer til hvilke typer sexlegetøj, du og din partner med fordel kan prøve kræfter med, hvis I ønsker at få et mere spændende sexliv.

Prøv kræfter med en dildo

Du tænker måske: “Jamen dildoer er da kun for singler!”

Det er det ikke nødvendigvis. For man kan sagtens have benytte sig af en dildo selvom man er i et forhold – også når man har sex med hinanden.

Der er mange typer, former, farver og størrelser at vælge imellem. Så I skal helt sikkert nok kunne finde lige den dildo, som I synes kunne være mest spændende at prøve kræfter med. 

Hvis du og din partner vil gå all in, kan et godt bud være en kæmpe dildo, der må siges at være et kvalificeret bud på et stykke sexlegetøj, der kan vække selv det mest døde sexliv.

Indrømmet: en kæmpe dildo er et vovet valg, men af den grund også noget, der kan skabe dét mere spænding.

En kæmpe dildo kan måske hjælpe dig og din partner med at eksperimentere med hinandens lyster, og udforske nye sider af jer selv og jeres kroppe, som I endnu ikke har været omkring?

Det lyder måske simpelt, men det kan være sådan noget som en kæmpe dildo og andet sexlegetøj, der ikke kun kan tænde en ild under jeres sexliv, men også skabe mere intimitet i andre områder af jeres forhold.

Hvis du og din partner har lyst til at lægge lidt mere roligt fra start, kan det være at I skulle prøve en anden type dildo.

Private Play er én af de webshops, der har det største udvalg af dildoer. Der er der næsten ingen grænser for, hvad man kan få fingre i, så det er bare om at starte fra en ende.

Skab fylde med en penisring

Nogle mener at det ikke er størrelsen men gørelsen, der er det vigtige. Men hvorfor ikke begge dele?

Det kan være at størrelsen ikke er et problem, men måske ville det ikke gøre noget, hvis der blev skabt yderligere fylde i de nedre, mandlige regioner?

I led af ovenstående forslag om at eksperimentere med en kæmpe dildo, kunne det også være et spændende indspark at se, hvad man kan gøre i forhold til størrelsen på de mere naturlige nydelsesværktøjer.

Udover at kunne give en større erektion, kan en penisring også føre til en hårdere erektion, der varer i længere til end normalt.

Dét kan ikke kun resultere i mere nydelse hos modtageren, men også hos manden selv.

Om du og din partner giver jer i kast med både en dildo og en penisring – eller noget helt tredje, må tiden jo vise. Det vigtigste er, at I skal vide, at der stadig er håb forude. Det er ikke for sent at få gnisten tilbage i parforholdet!

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.