Test af Womanizer Pro W500

Denne test af Womanizer Pro W500 bliver nødt til starte med lidt brok – Hvem f….. har navngivet denne vibrator… Hvem er det lige, der har siddet og tænkt at Womanizer var et godt navn til et stykke sexlegetøj? Det eneste jeg tænker på, når jeg hører navnet Womanizer, det er Britney Spears, men denne har intet at gøre med hende! Plus det, at Womanizer i min verden er et rimeligt negativt ladet navn.

Jeg troede, at siden firmaet er tysk, at de havde mistet noget i oversættelsen. Men nej, desværre ikke. Det har faktisk afholdt mig i noget tid for at skrive dette review. Men det faktum, at denne vibrator ser ud til at skille vandene ad, det fik mig til tasterne i den sidste ende. Jeg var nødt til finde ud af, om det med lufttrykket, og pusten og vibrationer det virkelig holdte vand.

En anden lille negativ ting, nu jeg alligevel startede negativt – Hvem f…. har designet den? Det ligner sgu et prikket barbie termometer. Seriøst, de fake diamanter, og det slibrige print var totalt unødvendigt. Okay – Min kunne have været værre. Der er en med leopard mønster på!! Hvem f…. gider have en vibrator med leopardmønster? Nå, okay, trods alt er det lidt bedre på Womanizer Pro W500 end på den ældre W100 model… Men stadig, dyre print og fake diamanter hører ikke hjemme på et stykke sexlegetøj – Bum!

Test af Womanizer Pro W500

Men hvad, jeg er mere til hvad den gør ved en, end hvordan den ser ud. Jeg kan jo alligevel ikke se den, når den ligger mellem mine ben. Så, lad os feje de negative ting af bordet, og komme i gang med det der virkeligt betyder noget.

Første gang jeg prøvede Womanizer Pro W500, så føltes det ikke helt rigtigt. Jeg kunne simpelt hen ikke finde ud af hvad der var galt. Jeg prøvede igen – uden held. Jeg prøvede med mere glidecreme, og så fandt jeg en teknik hvor jeg lige så stille nærmest vippede den hen over min klitoris, lige så stille som jeg næsten kunne. Niveau fire gør det for mig. Hvis jeg gik højere op i niveau, så blev vibrationerne og intensiteten for meget, og gjorde mig nærmest følelsesløs, og det var jo ikke lige meningen. Så lektionen her må være, at kraftigere ikke altid er ikke bedre.

Lad mig bare sige, at den orgasme der kom ud af det, var pænt kraftfuld, da jeg først fandt ud af at bruge den, og det følte som om at jeg skulle have en sprøjteorgasme. Noget jeg ellers godt kan lide, men jeg havde lige skiftet sengetøj, så ikke skide smart tænkte jeg. Men min orgasme var der intet i vejen med, den var pænt kraftfuld. Jeg slappede af et par minutter, hentede et håndklæde og tænkte at jeg måtte prøve igen. Denne gang kom jeg meget nemmere, da jeg nu havde teknikken på plads, og denne gang med et sprøjt til følge. Orgasmen var lige så kraftig som den første, så jeg var pænt overrasket over Womanizer Pro W500.

Køb Womanizer her >>

Jeg kommer dog lidt på bar bund, når jeg skal prøve at beskrive lige netop hvordan det føles. Jeg kan heller ikke helt beskrive hvad jeg kan lide ved den. Det er noget med, at den suger på ens klitoris, samtidig med at den vibrerer. Men det er ikke sådan, at den suger ens over det hele, det er lidt random syntes jeg. Det er som små pust, og sug i en pærevælling.Womanizer Pro W500

Firmaet siger det er en “luft berøring / pulserende vind / et kys af vinden / berøringsfri / trykbølge” vibration. Det er på ingen måde som en klitoris pumpe, hvis det var hvad du havde forestillet dig. De højeste niveauer var for meget for mig, det niveau jeg endte på, var meget mindre end hvad jeg havde forestillet mig ville virke for mig – Og alligevel så virkede det, og det virkede godt!

Det er lidt som at få udført oralsex af en kyndig mand (eller kvinde), som både suger blidt på ens klit, men også bruger tungen som en vibrator agtig ting. Bortset fra, at Womanizer Pro W500, er mere ensartet og ikke kører træt. Normalt har jeg svært ved at komme ved oralsex, idet jeg nogle behøver lige det ekstra gear som en person ikke kan klare. Men Womanizer, tja – Den havde ingen problemer.

Når du sætter Womanizer ned over din klit, så forsegler du området omkring den med spidsen af Womanizeren. Hvis du bare holder den stille, og lader den klare sit arbejde, så var det ikke helt nok for mig. Men som jeg skrev før, hvis jeg stille og roligt rokkede den fra side til side, så skabte den dette uens sug på forskellige steder, og det gjorde det for mig.

Hvis ikke du får placeret den så du lukket området helt lufttæt, så kan du risikere at høre nogle sjove slubre lyde. Men fornemmelsen når ikke den var helt tæt, puha – Den var også god, igen fordi suget blev lidt uens. Men lydene, de var lidt distraherende.

Køb Womanizer her >>

Rengøring

Lad mig bare sige det med det samme, den er ikke skide nem at rengøre. Jo da, det er til at tage spidsen af, og den er nem at vaske med varmt vand og mild sæbe – Ingen problemer der. Men selve Womanizer Pro W500 delen, den er ikke vandtæt, så jeg endte med at måtte bruge en vaskeklud, og så ellers prøve at få den tørt af i alle ender og kantet og små fordybninger.

Jeg var i tvivl om, hvorvidt du kunne bruge glidecreme sammen med Womanizer. Jeg troede faktisk at det ville blive suget med op, men da jeg skulle rense den, så fandt jeg ingen tegn på glidecreme nogle andre steder end på den lille gummi spids. Womanizer er og bliver et kæmpe mysterie for mig. Jeg ved ikke hvordan den virker, jeg ved ikke hvorfor den virker – Men den virker! For at gøre mysteriet komplet, så lyser den lille gummi spids rødt når jeg bruger den, og hvorfor den behøver at gøre det, aner jeg ikke! Den er bare et mysterie! Womanizer i mørket

Hvis du undrer dig over hvad forskellen er på den gamle W100 og den nye Womanizer PRO W500 (andet end prisen), så har den nye version 8 forskellige niveauer mens den gamle havde 5. Den er mere lydløs end gamle, og så er spidsen af den også i et lidt bedre materiale og nemmere at få til at passe til de fleste størrelser af klitoris. Designet er også lidt bedre, og det er sådan set det.

Womanizer PRO W500 kommer med en USB oplader, så du nemt kan oplade den.

Konklusion

Der er ikke rigtigt nogen måde, som jeg kan sammenligne Womanizer med, fordi der er intet derude der gør hvad den gør, hvad end det så end er den gør. Jeg kan med ro i stemmen sige, at det er lykkedes for dem, at kreere noget helt igennem unikt og innovativt. Der er meget få stykker sexlegetøj der fortjener de ord, men Womanizer Pro W500 gør det rent faktisk.

Jeg har ingen ide om, hvem jeg vil anbefale dette stykke legetøj til, fordi det er så forskelligt fra alle andre derude. Det tætteste jeg kommer på det er, at hvis du elsker Magic Wands, og du nyder de kraftige vibrationer fra en Wand, så er Womanizer Pro W500 sikkert også noget for dig.

Køb Womanizer her >>

Den bedste anbefaling jeg kan give er, at hvis du leder efter en helt ny fornemmelse, så prøv den! Konklusionen er, at jeg ELSKER den, men jeg ved ikke hvorfor. Den burde ikke give mig noget, men det gør den. Den bliver ved med at give mig orgasmer, og jeg aner stadig ikke hvordan den virker, eller hvad den gør ved min klitoris, men jeg elsker det, og den må godt blive ved.

Fordele

  • Den er nem og handy at navigere
  • Womanizer Pro W500 er helt unik i dets måde at stimulere på
  • Det er lige før jeg giver orgasmegaranti på denne

Ulemper

  • Den er ikke 100% vandtæt, og kan derfor ikke komme med under bruseren
  • Womanizer Pro W500 er helt unik i dets måde at stimulere på
  • Den er dyr, meget dyr

Se også

Test af We-Vibe Wish – Klitoris vibrator

Det var med stor glæde, at jeg modtog en pakke fra Sinful.dk den anden dag, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.