Test af Picobong Surfer – App styret anal plug

Picobong Surfer anal plug er en sjov lille størrelse. Jeg modtog dette eksemplar fra sexshop.dk, og har nu haft fornøjelsen af, at teste den i nogle dage.

Selve Surfer kommer i en fin lille kasse, fin at se på, men ikke nær så fin indpakning som fx LELO’s sexlegetøj. Det giver også ganske god mening, da Picobong er LELO’s søster mærke. Heldigvis er det jo ikke indpakningen der skal bedømmes, men dens formåen i sengen – Eller måske endda udenfor.

Det første der er at bemærke om denne lille plug er, at den styres via en app. Ikke noget med en klodset fjernbetjening her, men alt styres via telefonen. Så har du i det mindste en undskyldning for, at du lige checker telefonen ind imellem.

Hvordan virker app’en?

#REMOJI som appen hedder, har en sjov lille tegneserie figur som kontrollant – eller hvordan man kan sige det. Når du har connected Surfer til appen, så kan du swipe, trykke på og drille den lille REMOJI figur, eller få den til at danse til din favorit musik. Når REMOJI bevæger sig, så styrer den også hastigheden og mønsteret Surfer vibrerer på.

“We want to revolutionize sex lives by making phones part of foreplay and not a distraction from it. REMOJI™ certainly brings a whole new meaning to the phrase ‘vertical expression of horizontal desire.’ Just imagine using this app, paired up with a sex toy, out in public at a restaurant or club. You can be playing with the app and no one will realize you’re actually controlling a sex toy; they will all think you’re just playing a game.” – Steve Thomson, CMO of PicoBong

Surfer i brug

Som sagt kommer Surfer i en lille boks, sammen med et USB stik, og en manual på engelsk, og ikke meget andet. Men igen, hvad skal du bruge mere? Efter at have undersøgt Surfer lidt, så røg den direkte i laderen. En ting jeg var lidt overrasket over er, at Surfer er så “stiv” i det. Der er ingen fleksibilitet i selve pluggen. Det er ikke noget negativt, for den sad faktisk godt når den kom på plads, men mere en konstatering.

Mens pluggen sad i laderen, så hentede jeg app’en og sad og legede lidt rundt. Men der er jo ikke meget sjov, når ikke man kan mærke vibrationerne samtidig.

Efter ladning, så var det tid til at tage Surfer i brug. En lille smule glidecreme, og den gled nemt på plads. Ud over det, så sad den faktisk godt, da den endelig sad der. Den var behagelig, også at da jeg rejste mig op for at gå lidt frem og tilbage med den siddende. Eller lille lektion jeg lærte var, at du bør parre Surfer med din telefon FØR du sætter den på plads. Jeg måtte lige slukke den en enkelt gang, før jeg fik forbindelse, så den skulle lige ud og ind igen.

Selve app’e er nem at bruge. Den er intuitiv, og det er lidt som du sidder og spiller et spil. Ud over det, så oplevede jeg ingen problemer med forbindelsen mellem Surfer og app’en på noget tidspunkt. Det har ellers været et problem, med nogle af de tidligere produkter, der har været forbundet via Bluetooth. Når du først er forbundet, så står din lille REMOJI figur i midten af skærmen. Du kan nu bare swipe, prikke eller ryste ham lidt, og det afspejles i vibrationerne.

Du kan også vælge noget musik, eller nogle af de forud definerede mønstre, så du ikke skal sidde med hovedet i telefonen under hele akten. Der er stort set ingen forsinkelse fra, at du rører skærmen, til vibrationerne afspejles i selve Surfer. Ud over det, så har den også en turbo setting, som skifter fra det mønster den kører i lige nu, og så op til den højeste intensitet.

Så alt i alt, så virker den ret godt, og det er helt klart en af de bedste og nemmeste Bluetooth enheder jeg har haft. Eneste lille negative punkt jeg har mod Surfer er selve basen. Den er lavet i en hård plast, og ved længere tids brug, eller i nogle stillinger – Så kan det godt føles lidt som om den gnaver sig ind i huden. Det ville have været mere rart, hvis den var lavet i en blød silikone i stedet.

Selve vibrationerne kunne jeg godt ønske var lidt kraftigere, men alt i alt, så er de faktisk ret kraftige. Det er ikke så det vibrerer helt op i kinderne, men der er alligevel lidt kraft bag.

Du kan godt bruge Surfer uden app’en, men knappen sidder midt på Surfer, så du skal have den ind og ud hvis du vil slukke eller skifte intensitet. Ikke lige noget du gider rode med tror jeg.

Konklusionen

Jeg er positivt stemt overfor Surfer, men jeg er ikke helt solgt. Der er lige den lille ting med selve basen, som jeg godt kunne ønske mig var lavet i et lidt blødere materiale, og så måske lidt kraftigere vibrationer. Men når det så er sagt, så er Surfer faktisk ret god, og den bliver ikke lagt langt væk. App’en er super og nem at bruge, og der har ingen problemer været med at bruge Surfer. Med andre ord, den gør fuldstændigt det jeg havde håbet på, og mere til.

Se mere app styret sexlegetøj her >>

 

 

Se også

Test af We-Vibe Wish – Klitoris vibrator

Det var med stor glæde, at jeg modtog en pakke fra Sinful.dk den anden dag, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.