Test af We-Vibe Wish – Klitoris vibrator

Det var med stor glæde, at jeg modtog en pakke fra Sinful.dk den anden dag, indeholdende en lille vibrator, som jeg havde set mig varm på, lige siden jeg spottede den på deres hjemmeside.

Det drejer sig om en ny vibrator fra We-Vibe, dem der også laver den populære par vibrator, men We-Vibe Wish er ikke beregnet til par, eller – Den kan sagtens bruges af par, men det er primært en klitoris vibrator til kvinder.

Det første indtryk når man ser den er, at den er flot og farven er helt klar, og så er den blød at røre ved. Dets design er lækkert, og den ikke bare ser godt ud, men den føles i den grad også sådan. Fik jeg nævnt, at jeg er helt vild med farven også?

Nå, men der er mange flotte vibratorer derude, men det nytter jo ikke noget den ligner en million, hvis ikke den ikke kan bringe nydelse til de nedre regioner.

Der er heldigvis strøm på dyret, så jeg starter den op, og bliver overrasket over de kraftige vibrationer, som denne lille sag kan udsende. Det krævede dog lige lidt, at finde knappen til at starte den på, da den sad ved siden af to metal dutter, som der skal bruges når den skal oplades. Jeg troede derfor fejlagtigt først, at det var de to dutter der udgjorde knapperne, men det var det ikke. Selve knappen sad ved siden af, og er holdt i samme hvide farve som resten af bunden. Betjeningen er ellers nem nok, du trykker en gang på knappen, og den skifter program, et vedvarende tryk på knappen slukker den. Hvis du skal igennem alle programmerne, så er det bare at trykke nok gange på knappen.

En sådan betjening irriterer mig lidt nogle gange, da hvis du lige er ved at komme, og gerne vil bare et niveau ned i hastighed, så skal du cykle igennem samtlige programmer for at komme et niveau ned. Men hvad – Normalt foretrækker jeg bare fuld styrke på programmet og så direkte stimulering.

Du kan også vælge, at tilslutte din We-Vibe Wish til din smartphone, og så igennem We-Vibe connect app’en styre alle løjerne. Hvis jeg skal være helt ærlig, så det en ting der lyder rigtigt godt på papiret, men i praksis er det noget juks. Jeg ved ikke hvordan det er med jer, men jeg får som regel ret våde fingre når jeg ligger og leger, og så kombineret med en telefon med fingertryksaflæser. Det er bare ikke en fed ting. Jeg skifter jo hastighed på vibratoren, og når jeg er ved at komme, så vil jeg godt lige skrue lidt ned, for at trække nydelsen. Men på det tidspunkt er min telefon låst med tastatur lås, og så ligger man der og skal låse telefonen op, med halvvåde fingre. Det duer bare ikke helt optimalt i min verden.

Når det så er sagt, så er der altså gang i de vibrationerne fra Wish. Der er to motorer som yder ret kraftige vibrationer, og det er noget jeg godt kan lide. Desuden larmer den heller ikke ret meget, så det er jo kun et plus.

Den er desuden 100% vandtæt, og jeg har haft den med ud under bruseren mere end en gang.

Alt i alt, så hvis du går op i design, “lækkerhed” og gode vibrationer, så er We-Vibe Wish helt klart noget værd. Men du skal ikke købe den på grund af dets app muligheder.

Køb We-vibe Wish her >>

 

Læs om flere spændende vibratorer i denne guide her.

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.