Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet produkt – Det er ikke den bedste start på en anmeldelse, men på den anden side, så er det også svært at blive ved med at anbefale et produkt, bare fordi de var de første på markedet, og nok er 500+ kroner dyrere end alternativerne. Så i stedet for at fokusere på den nye version af We-Vibe, så har jeg her haft fingrene i en billigere version kaldet Partner Plus.

Partner Plus er helt klart ment som et billigt alternativ til We-Vibe. Den er lavet af de samme folk, som også har lavet Satisfyer Pro, som jo et billigere alternativ til Womanizer. Mens de fleste par vibratorer i dag koster lige omkring 1.000 kroner, så er denne udgave helt klart i den billigere ende, med en pris på lige omkring de 500 kroner.

Desværre kan jeg ikke helt anbefale Partner PLUS. Den sad i opladeren for 8 timer, og da den tændte først efter man nærmest havde mishandlet power knappen. Vibrationerne efterlader desværre også en del at ønske. De kører en del på de kraftige to motorer, men jeg er i hvert fald ganske skuffet over dem.

Efter at have gået rundt med dem i hjemmet, så kunne jeg slet ikke mærke det med mindre armen sad direkte på klitoris. Ved We-Vibe der kunne jeg i hvert fald mærke den, selv om den ikke lige sad direkte på klitten. Da jeg prøvede den sammen med min partner, så var vibrationerne heller ikke noget vi bed mærke i, og så blev den ikke et frækt tilbehør til en dejlig stund i sengen, men det blev nærmere en ting der bare sad lidt i vejen, for den gjorde ikke noget.

Så ja, Partner Plus er et billigt alternativ til We-Vibe, men der virker som om det er et lidt for billigt alternativ. Der kunne godt have være gjort lidt mere ud af finishen på vibratoren, og især vibrationerne. Så hvis du alligevel skal ud og bruge penge på en par-vibrator, så brug de ekstra penge på en god en af slagsen. Vælg We-Vibe eller LELO’s Tiani.

  • Prisen
  • Materialet
  • Den nemme opladningsmekanisme
  • Den larmer meget
  • Milde vibrationer
  • Træg power knap
  • Design der er kopieret

Læs om flere vibratorer her hos Dildo-Priser.

Se også

Test af We-Vibe Wish – Klitoris vibrator

Det var med stor glæde, at jeg modtog en pakke fra Sinful.dk den anden dag, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.