Første gang i swingerklub som kvinde

Uanset om man tager i swingerklub alene, eller som par. Er det vigtigt at man før man tage afsted, får tænkt over sine forventninger og hvor ens grænser er. Som kvinde vil du næsten altid være i undertal overfor antallet af mænd. Nogle kvinder elsker den opmærksomhed det giver, mens andre er ret trætte af, at de ikke kan gå to skridt rundt i klubben, uden at der er en eller to der vil følge efter.

En mulighed kunne være at bruge de enkelte klubbers hjemmesider, for at få lavet en aftale hjemmefra, så du ikke dukker op, og der ikke er en mand du tænder på. Det giver desuden den fordel (for nogle), at du har et fast holdepunkt igennem aftenen, og en at snakke med. Hvad enten du søger trygheden eller kaster dig ud i det, så husk at selv om du er i klubben, så har du på ingen måde sagt ja til at lave noget.

Det er også altid rart at komme ind et nyt sted, og så alligevel møde folk der virker bekendte.

Der er også masser af loger, og swingers på fx Scor.dk

Tag et kig rundt på de forskellige swingerklubbers hjemmesider, og se hvilken klub du kunne tænke dig at besøge, ingen swingerklubber er ens, så er altid godt at se hvad de forskellige klubber tilbyder og om det matcher ens ønsker.

Overhold klubbens regler, er altid en god ide at læse reglerne før man tager afsted.

Når du kommer i swingerklubben, så brug lidt tid på at tal med de andre gæster. Folk sidder tit i baren/cafe områderne i klubberne og er sociale med hinanden, før det går løs. Både for at lære hinanden lidt at kende, men også for at mærke kemi og tiltrækning.

Når du tager i Swingerklub, er det vigtigt at skrive sig bag øret, at man har en slags tavshedspligt. Det vil sige, at man ikke sidder og tagger folk på opdateringer på facebook og oplyser man lige har haft en vild og fræk oplevelse med dem i en swingerklub. Man sidder ikke på andre sider eller datingsites og oplyser navne, kort sagt man udlevere ikke de andre hverken med chatnavne, rigtige navne eller klubnavne. Hvis man bryder dette punkt, skal man ikke regne med at der er nogen der vil lege med en fremover, og man kan få karantæne fra klubberne hvis man bryder sin ”tavshedspligt/diskretion”.

Når man tager i klub, er det selvfølgelig vigtigt at man er ren og at ens hygiejne er i orden. Kommer man lige fra arbejde eller lign, så er det i de fleste klubber muligt at tage et bad.

 • Tænk på dig selv – og på dem du er sammen med, og dyrk sikker sex!
 • Lad være med at tag det som en selvfølge at alle vil lege med dig, vent på at du bliver inviteret med til at lege. Er du ikke inviteret med til at lege, så hold din afstand.
 • Ingen kræver at fordi du kommer i swingerklubben, så SKAL du dyrke sex. Nej, hvis du ikke har lysten, er det helt i orden at du bare kigger på m.m. Det er DIG der bestemmer hvad DU vil være med til.
 • Er der noget du er i tvivl om, så spørg. Folk svarer gerne på dine spørgsmål.
 • Respekter dine egne – og andres grænser.
 • Et nej er ALTID et nej! Et nej skal altid respekteres! Overtrædelse af dette, medfører som regel bortvisning af vedkommende der har overtrådt grænsen.
 • Som kvinde i klub, vil du få meget opmærksomhed og mange tilbud. Men husk på, at ingen må røre dig, uden at have fået din accept.

God fornøjelse!

2 kommentarer

 1. Hvis man er en kvinde, som i start 20’erne helst ville nyde selvskabet af andre kvinder – hvilken swingerklub ville I så foreslå?

  Knus

  • Hej Thea,

   Hvilke klub er faktisk er ganske lige meget. Det handler om, at du tager kontakt til folk i klubben. Enten via deres hjemmeside, eller i selve klubben. Nogle gode klubber at besøge er Tucan i kolding, eller fx. Swingland i Ishøj, eller Swingeren på Amageren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.