Domina med kærlig hånd

Spændt latex mod min hud. Kunstige øjenvipper og en sort kraftig streg der markerer øjets form og udtryk. Røde læber, negle og stiletter i lak. Du har bestilt mig. Jeg er din Domina for en aften.

Mon jeg lever op til dine forventninger? Er jeg netop din fantasi ?

Jeg spejler mig for sidste gang, inden jeg går ud af døren og sætter kurs mod det hus hvor du har fortalt mig at du bor. Mit hjerte hamrer og jeg små sveder under det stramme outfit.

Jeg når at fortryde et par gange og er tæt på at vende om, men min nysgerrighed drager og styrer mig lige nu.

Jeg ankommer og kører ned af en lang allé. Det er mørkt og stille. Det eneste der fylder, er lyden af grus under bilens hjul, min dæmpede radio, mit åndedrag og en ugle i det fjerne.

Jeg parkerer tæt ved hoveddøren og stiger ud. Det sorte latex og mine røde lakstiletter skinner i mørket. Jeg smækker døren til bilen og spankulerer hen og åbner op med den nøgle du har sendt mig. Du har bundet en fræk lille rød sløjfe i, der skulle markere starten på vores leg.

Jeg går ind og bliver mødt af dæmpet lys og klassisk musik. Et kort sekund bliver jeg nervøs. Hvad nu hvis du er en freak? Jeg slår hurtigt tankerne væk og samler mig. Som aftalt er der røde rosenblade spredt på gulvet, som jeg skal følge for at finde dig sårbar, nøgen og blindfolded på en seng et sted.

Jeg følger dine blomsterblade der leder mig igennem en masse smukke og store rum. Jeg er nervøs.

Jeg ved at jeg kun må bruge min stemme til at dominere dig. “Ingen værktøjer” i dag.

“Klak klak klak”, mine sko stemmer imod det lakerede trægulv, imens jeg følger dine små spor.

Pludselig møder mig en seddel på gulvet. ” Du er der næsten”, lyder teksten. Mit hjerte springer flere slag over og jeg taber pusten. Du må være lige om hjørnet.  Jeg ender i en stor kvadratisk hvid gang med 4 døre  og her ender rosenbladene. ….Nu skal der vælges dør. Jeg tænker lidt og vælger den lige fremme. Det var en nitte. Et stort badeværelse med hjørnebadekar, er det eneste jeg møder her.

I badekarret ligger endnu en seddel. ” Du må prøve igen smukke”, efterfulgt af en blinkesmiley.

Jeg trækker på smilebåndet. Flabet er du sgu, men ikke uden humor. Jeg går ud af badeværelset og tar´ den næste dør. DER LIGGER DU. Sårbar, nøgen og klar kan jeg se.

Jeg springer ud i det og påbegynder legen med det samme . ” Nåh så du starter med at vildlede mig, det var modigt”, siger jeg bestemt. ” Hej smukke, dejligt du fandt mig” svarer du kækt tilbage.

Du trænger til svar på tiltale, så jeg vender hurtigt replikken. ” Jeg hedder ikke smukke men frække, mit lille submissive offer” . Jeg fornemmer et svagt smil på dine læber og en tilfredshed i dit efterfølgende suk. Jeg går tættere på dig, så du kan fornemme mig tydeligere. Så læner jeg mig ind over dig og lader mit bryst og latexen strejfe dine læber. Du spjætter og sukker igen. Jeg kan se på dine hænder, at de pr reflex er klar til at række ud efter mig. ” Ah ah søde skat, det er mig der styrer her og kan du ikke følge reglerne, er jeg den der er gået”  Du styrer dig og kommer med et svagt” Undskyld” Jeg teaser dig og kradser dig forsigtigt med neglene hele vejen fra fødderne, op over brystkassen og op til halsen. Så hvisker jeg i dit øre” Jeg kunne sørme ikke rigtig høre dig, er du sød at gentage?!”. Du rømmer dig og gentager “UNDSKYLD”. Denne gang mere bestemt.” Nåh, du kan jo godt”,  svarer jeg rapt tilbage.

Jeg stikker en finger i munden på dig og befaler dig at sutte på den og slikke den som om det var min klitoris. Jeg fortæller dig at du skal gøre dig umage, for jeg skal se om du er værdig til at slikke min fisse. Du adlyder og kærtegner min finger med stor grundighed. Jeg roser dig og aer dig på kinden.

Din pik er overstiv og jeg kan nærmest se dit hjerte hamre under huden. ” Du er liderlig hva?!”,  siger jeg ganske provokerende. Du nikker og svarer stille “Ja frække, det er jeg”. Jeg svarer dig ikke, men lader dig ligge imens jeg betragter dig og din sårbare spændte krop, der hænger fast i alle sanser.

Jeg går frem og tilbage og rundt om din seng, så du kan fornemme mig i rummet. Dit hovede drejer sig hele tiden i retningen af lyden fra mine sko. Så standser jeg og forholder mig helt stille. Jeg står længe og jeg kan se at du bliver usikker. ” Er du her” spør’ du forsigtigt . Jeg sætter min stilet med et let tryk på din brystkasse. ” Har jeg bedt dig om at sige noget” siger jeg meget bestemt. Du bliver lidt forskrækket, men smiler sødt og siger ” Nej frække, undskyld”. Jeg slipper trykket og tar’ foden ned igen. ” Og så holder du kæft og ligger stille indtil jeg ber’ dig om noget andet, er det forstået min ven?!” Jeg kan mærke at jeg bliver voldsomt opstemt af mit udsagn og tar’ mig selv i at stønne efterfølgende. Du fornemmer det, smiler, men svarer meget artigt at det skal du nok.

Jeg sætter mig på dig og styrer dine hænder rundt på min krop, så du kan fornemme min stramme dragt og alle de frække lynlåse der er små muligheder for at åbne ind til mig. Først dem på mine brysvorter og så den lange der går hele vejen ned forbi fissen og om til røven. Du stønner højlydt og bidder dig i læben. ” Nåh det kan du li’ hva?” siger jeg. Du svarer ikke men nikker og smiler. Jeg beslutter mig for at det er et ok svar. Så åbner jeg lynlåsen til mit ene bryst. Langsomt og tæt på dit øre, så du kan få hele sanseoplevelsen med. Du gir’ dig let og stønner igen. Uden varsel ber’ jeg dig om at åbne munden og ta’ imod. Jeg nærmest stopper min brystvorte og en del af mit bryst i din mund. Du hiver efter vejret gennem næsen. ” Æd og slik det grundigt”, befaler jeg. Du betænker dig ikke, men kaster dig grådigt over det spændte bryst. Veltilfreds suger du munden fuld, imens du slikker og napper i den sensitive brystvorte. Din stønnen er høj og din pik er spændt med synlige blodårer der banker under den tynde hud. Det tænder mig at overvære din liderlighed imens du pirrer mig, så jeg må tease dig lidt tilbage ved at lade en bar fod køre op og ned af pikken imens du leger med mit våde frie bryst. “Åhr ja” , stønner du og vrider dig på sengen. Inden du nyder alt for meget, hopper jeg ned af sengen og lader dig ligge efterladt i liderlighed. Igen betragter jeg dig i stilhed og kredser rundt om sengen. ” det kunne du li’ hva?”, spør jeg frækt, og du svarer mig med et utydeligt ” mmmmmm”. Jeg er ikke tilfreds med svaret, så jeg går over til dig og siger” Du bliver nød til at svare mig ordentligt med enten JA eller NEj, hvis du skal ha’ mere af mig, er det forstået?!” spør’ jeg meget bestemt. Du samler dig og får presset et “JA”, gennem dine liderlige tåger. ” Det var godt, så kan vi vist fortsætte”, roser jeg.

Igen springer jeg op på sengen,og sætter mig overskrævs på dit hoved. Du kan jo ikke se mig, men hele dit kropssprog og dermed også dit åndedrag, fortæller mig at du er klar over at der skal ske noget.

Jeg masserer min fisse uden på textilet og leger med lynlåsen. Lyden af latexen der omslutter min våde fisse, knitrer og blander sig frækt med lynlåsens dinglen. Du nærmest hiver efter vejret og stønner frækt. ” Nu ikke så utålmodig, du skal jo gøre dig fortjent til at nå ind til mig ik?”, driller jeg. Du synker og stønner fortsat, men svarer mig ikke. Din rus har overtaget din rationalitet og evne til at svare mig. Jeg griber rundt om din hage og holder dig fast. “Jeg syntes du glemmer at svare mig igen”, fortsætter jeg. ” Jo frække, selvfølgelig skal jeg gøre mig fortjent til at nå ind til dig” fremstammer du i dine liderlige tåger. ” Du er så dygtig når du anstrenger dig for at svare mig….det må jeg vist hellere belønne” , hvisker jeg i dit øre og aer dig blidt på kinden med hånden og stikker derefter en finger i din mund. Du snapper ihærdigt ud efter den. Du får et let klap på kinden. “Hov hov, husk nu hvem det er der styrer her”, min stemme er gennemtrængende og hård nu. ” Undskyld frække”  siger du med et forsigtigt smil og let åndenød.

Jeg kører min finger ud og ind af din mund og kærtegner dine læber.

” Sikken en fin mund, jeg tror vi skal prøve om den er god til at slikke fisse “. Du nikker ivrigt og skynder at besvare med et “JA”, for du ved at jeg hader når du ikke samler dig om dialogen med mig, trods din liderlighed.

Jeg starter med at gnubbe mit latexbeklædte skræv mod dit ansigt, så du mærke lynlåsen inden jeg åbner for sagerne. ” Mmmmmm” stønner du og stikker tungen ud. Egentlig burde jeg straffe dig lidt for igen at være for ivrig, men du slipper denne gang, du har sgu været så dygtig og tålmodig ellers – jeg starter med at lyne langsomt fra fissen og om til røven.

Af og til stopper jeg for at trække pinen lidt. Da jeg har åbnet helt op for mig, kysser jeg dig på munden og efterlader et meget rødt aftryk fra min læbestift. ” Du har været så dygtig til at vente”, roser jeg og strejfer din mund med fissen. Igen øger du din vejtrækning. Jeg stikker en finger i fissen og derefter i munden på dig ” MMMMM smag på den, lige om lidt dækker den dit ansigt”  siger jeg og betragter din ivrige mund der lapper mine safter i sig.

Jeg spreder benene godt, så jeg virkelig åbner mig og sætter mig på dit ansigt. Du spjætter og din krop sitrer frækt. Så griber jeg dig i håret og befaler dig at være grundig, så jeg kan blive tilfreds. Du er dygtig til denne her leg efterhånden og begynder straks at slikke hele min fisse grundigt. Jeg fortæller dig hvor du skal slikke og hvornår. Først skal din tunge spille i et moderat tempo på min stive glatte klitoris, så skal der leges med mine indre skamlæber, pludselig flår jeg dig i håret og fortæller dig at tungen skal helt ud og være stille og stiv, så jeg kan ride den. Du makker ret med det samme og jeg lader mig glide liderligt og hungrende ned over din våde tunge. Fuck jeg har dig og det er ufattelig lækkert!!! Jeg kan ikke undlade at stønne voldsomt da jeg glider op og ned. Hvis tungen bliver for slap, flår jeg dig lige i håret en omgang så du kan anstrenge dig igen. Du stønner hver gang og kæmper for at følge mig. Legen varer længe og vi er begge overtændte.

” Nu skal du være lige så grundig til at slikke mit røvhul”, siger jeg og sætter røven på din mund. Du sutter og slikker på livet løs og jeg nyder dit begær der fylder rummet. Jeg gnubber mig grundigt og du æder mig. ” Kom …sæt hænderne på mine balder, så du kan mærke mig. Du adlyder og placerer hænderne på min røv. ” Sådan ja, og så kør’ dem lidt op og ned” Jeg nyder dine varme hænder på det stramme textil og støder røven imod så du får hele formen med.

Lyden af din smasken og sutten, får min fisse til at løbe og safterne pryder dit ansigt. For hver dråbe bliver du mere ivrig og jeg kan mærke at det snart er tid til at mærke din spændte pik.

” Vil du mærke min fisse med din frække spændte pik?” Jeg har fjernet min røv og har fat om dit ansigt igen. ” Ja frække JA”, svarer du ivrigt. Jeg griber om pikken med min hånd, du hopper og jeg ber’ dig om at kneppe min hånd, så jeg kan vurdere om du er dygtig nok til at få den ægte vare. Du vipper underlivet op og ned og har nærmets åndenød. Jeg klemmer til så forhuden virkelig får modstand og du stønner igennem. ” Du skal ikke bryde dig om at komme nu, det har jeg ikke bedt dig om!”,  udbryder jeg og du sætter farten lidt ned. Jeg roser dig og kysser din pik så den også har en fin rød mund på hovedet.

Jeg beslutter mig for at hive bindet af dine øjne, så du lige kan få synet af mig, inden jeg knepper dig og udnytter dig yderligere.

jeg hiver det langsomt af og du misser med øjnene for at stille skarpt.

Det er tydeligt at jeg tiltaler dig voldsomt og sætter mig derfor i en stol med begge ben spredt, et på hver armlæn.  Min fisse er helt åben og våd og jeg leger ihærdigt med den foran dig. Du slikker dig om munden og betragter mig med vildt begær i dit blik. Jeg rejser mig op og lader hænderne rejse rundt på hele min krop og tydeligører formen på mine bryster under dragten, så du får alle detaljer med. Jeg sætter mig igen i stolen og lader min ene sko falde. “Hov, den må du sørme samle op og gi’ mig på igen hvis vi skal lege mere”, befaler jeg. Du kan næsten ikke rejse dig men kommer over til mig og bukker dig for at samle skoen op. I samme nu, holder jeg dig nede med den anden stilet ” Ikke så hurtigt op, kom helt her over og stik så tungen frem så du kan kløve den mellem mine skamlæber hele vejen op”. Du holder op med ar trække vejret og kravler helt ind til mig med skoen i hånden. ” Så…frem med den”, befaler jeg utålmodigt. Med tungen i min fisse, spreder du mine skamlæber roligt imens du rejser dig.

Da du rammer min klitoris, gipper det i mig og jeg må lukke øjnene kort og synke. Du smiler, men jeg flår dig lige en omgang i håret og ser dig dybt i øjnene. Du skal ikke tro at du overtager her!

Jeg skubber dig over på sengen og trykker dig ned. så griber jeg om pikken og glider ned over det spændte hoved ” JAAAA FOR HELVEDE!!!”, ryger det ud af dig. Men det godtager jeg ikke og bliver bestemt. ” Har jeg bedt dig om at sige noget??!!” Mine tone er meget hård. ” Nej frække”, stønner du. ” Du er vist ikke helt klar til at få min fisse endnu” Siger jeg og hopper af. Jeg lyner mig op og går op til dit ansigt. Så kysser jeg dig blidt på munden og slutter af med at sige” Ring til mig når du har øvet dig, vil så frygtelig gerne mærke din frække pik i mit indre” Så drejer jeg om på hælen, samler et rosenblad op, kysser det og sætter det på din pik. Jeg smiler og forlader dig i forvirring. Lyden af mine sko bliver svagere og svagere igennem huset og til sidts smækker hoveddøren efter mig. Du ved at du skal blive liggende hvis jeg skal komme igen en anden dag og gøre dig færdig.

Du kan høre at bilen kører væk og du må ligge længe for at komme til dig selv og leve med et utilfredstillet klimaks.

Jeg kører hjem, efterladt i liderlighed og med med et håb om at du vil ringe efter mere leg og begær….. JEG ER SLET IKKE FÆRDIG MED DIG!!!!!!

Se også

Turen hjem

Det er fredag aften og de har været i byen og hygge sig, danset hele …

3 kommentarer

  1. Hej med jer<3

  2. Hei! Jeg vil gjerne treffe en domina i voksen alder. For avstraffelse, ydmykelse og sprut. Over dine sandaletter, støvler eller bare føtter. For så å bli kmmandert til oppslikking. Og enkelte andre spennende leker. Noe å foreslå?
    Mvh. Ronny i Oslo.

  3. Hvem vil? Jeg trenger hård behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.