Første gang i swingerklub som mand

Uanset om man tager i swingerklub alene, eller som par. Er det vigtigt at man før man tage afsted, får tænkt over sine forventninger og hvor ens grænser er.

Tag et kig rundt på de forskellige swingerklubbers hjemmesider, og se hvilken klub du kunne tænke dig at besøge, ingen swingerklub er ens, så er altid godt at se hvad de forskellige klubber tilbyder og om det matcher ens ønsker. Der er mange af klubberne, hvor man på deres hjemmeside kan se hvem der kommer den pågældende dag, og desuden er der som regel et sted hvor man kan kigge folks profiler også, lidt som på et dating site.

Overhold klubbens regler, og det er altid en god ide at læse reglerne før man tager afsted.

Når du kommer i swingerklubberne, så brug lidt tid på at tal med de andre gæster. Folk sidder tit i baren/cafe områderne i klubberne og er sociale med hinanden, før det går løs. Både for at lære hinanden lidt at kende, men også for at mærke kemi og tiltrækning.

Når du tager i Swingerklub, er det vigtigt at skrive sig bag øret, at man har en slags tavshedspligt. Det vil sige, at man ikke sidder og tagger folk med opdateringer på facebook og oplyser man lige har haft en vild og fræk oplevelse med dem i en swingerklub. Man sidder ikke på andre sider eller datingsites og oplyser navne, kort sagt man udlevere ikke de andre hverken med chatnavne, rigtige navne eller klubnavne. Hvis man bryder dette punkt, skal man ikke regne med at der er nogen der vil lege med en fremover, og man kan få karantæne fra klubberne hvis man bryder sin ”tavshedspligt/diskretion”.

  • Når man tager i klub, er det selvfølgelig vigtigt at man er ren og at ens hygiejne er i orden. Kommer man lige fra arbejde eller lign, så er det i de fleste klubber muligt at tage et bad.
  • Tænk på dig selv – og på dem du er sammen med, og dyrk sikker sex!
  • Lad være med at tag det som en selvfølge at alle vil lege med dig, vent på at du bliver inviteret med til at lege. Er du ikke inviteret med til at lege, så hold din afstand.
  • Er der noget du er i tvivl om, så spørg. Folk svarer gerne på dine spørgsmål.
  • Respekter dine egne – og andres grænser.
  • Et nej er altid et nej, og skal ALTID respekteres

God fornøjelse!

2 kommentarer

  1. stefan jørgensen

    hvor er den nærmeste klub omkrng silkeborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.