Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland.

Jeg var 15 år, ret normal af bygning, men med solbrun hud og lyst hår, og muskuløse arme.

Det var midt i påsken, så der var en del fester. Jeg var ikke ligefrem den mest populære, fordi at jeg var lidt sær pga. min høje IQ på 137 (havde fået det dokumenteret ved psykologer) så det var ikke alle fester jeg var med til.

Men en af mine venner skulle til en fest hos Sandra, en pige der har gået i min klasse, men dengang gik på efterskole så jeg spurgte om jeg måtte komme med, det måtte jeg selvfølgelig så det var fedt nok.

Langfredag pakkede jeg mit sprut, og kørte mod festen.

Jeg fandt adressen, og kom indenfor, men måtte lige gnide mig i øjnene.

Der sad den mest smukke og lækre pige jeg har set hele mit liv, solbrun hud, flotte øjne, og et par flotte c-skål bryster, hun var vist 17 år.

Jeg satte mig med en del besvær ned fordi at jeg mærkede blodet pumpe i min pik.

Der var kun fire inklusiv mig, og de var alle tre piger, så jeg var eneste dreng, min ven kom åbenbart ikke, pga. familie problemer.
Som aftenen skred frem kiggede jeg på hende, hun opdagede det ikke så jeg sad bare og kørte øjnene op og ned af hende.

Jeg var små fuld, så jeg ved det ikke, men lige pludselig snakkede vi om sex.

Sandra spurgte mig om jeg var jomfru, og jeg måtte nikke lidt diskret på hovedet.

Så spurgte den tredje pige Marie om jeg kunne lide Julie, siden jeg sad og åd hende med mine øjne, jeg sagde at hun var en guds skabning, Julie sad og smilte lidt, så gik hun og Marie på toilet.

Sandra drak hendes øl færdig, og spurgte om jeg virkelig godt kunne lide hende, fordi at hun var blevet brændt af så mange gange, så hun var nervøs.

Jeg svarede at hvis hun var min kæreste så ville jeg aldrig brænde hende af eller forlade hende, fordi at jeg syntes hun var virkelig sød og smuk.

Lige det sekund jeg snakkede færdig, kom de ind på værelset igen, Julie sendte mig et smil der kunne stoppe verdenskrige, jeg er nu sikker på at de lyttede udenfor døren.

Så efter 10 min. sagde Marie at hvis jeg så godt kunne lide hende, hvorfor kyssede jeg hende så ikke, jeg sagde at jeg kun kyssede en pige hvis hun også er med på den, Julie sendte mig et blik der sagde alt.

Jeg rejste mig og gik til hende, jeg kunne lugte hendes sensuelle parfume, så jeg var godt tændt.

Jeg kyssede hende på munden, men så åbnede hun sin mund, og så stak hun sin tunge ind i min, jeg var fuldkommen afslappet, og gengældte kysset, det var en fantastisk følelse, og jeg ønskede at det aldrig endte, men jeg slap hende.

Så gik Marie og Sandra, på toilettet, så Julie og jeg var alene.

Jeg satte mig hen til hende, og så snakkede vi om vores følelser, hun var lige som mig, den romantiske type, der kunne lide at gå ud og spise, og gå i biografen, og ikke bare kneppede en pige og så glemme hans/hendes navn dagen efter, så jeg var heldig.

Jeg tog hendes hånd og kyssede hende på munden, mens vi kyssede førte hun sin hånd hen mod min pik, der allerede havde rejst sig, så nussede hun den, mens jeg rørte hende på brysterne, hun stønnede lige så stille, så kom Marie ind og sagde at vi skulle følge med, Marie førte os hen til et værelse hvor der stod en seng, og så lukkede Marie døren.

Julie satte sig på sengen, og sagde at hun havde hovedpine, jeg sagde stille at jeg godt kunne hjælpe hende med det.

Vi lagde os ned og jeg tog hendes hånd og kyssede hende på halsen.

Så lagde hun sig ind over mig, og så tungekyssede hun mig til den helt store guldmedalje, mens hun gled på min pik.

Så tog jeg hendes bukser ned og rørte hende på røven, hen havde en utrolig fræk g-streng, der nærmest førte mig mød hendes våde glatte fisse og jeg stak mine fingre indenfor, hun stønnede svagt, hun kunne vist godt lide det.

Så lå vi der mens jeg bare kunne mærke at min pik arbejdede på at levere sæden, men på en eller anden underlig måde holdt jeg, så rejste hun sig og lagde sig ved siden af og jeg rejste mig og tog mine bukser/underbukser af, og så suttede hun med hendes fyldige læber, og lystige tunge, jeg måtte tage et godt tag i lagnet for at holde mig rolig, hun havde vist lært et par ting eller to om at give blowjob.

Så kunne jeg ikke holde mig mere, og jeg kom for fuld udblæsning i munden på hende, men hen smilte bare frækt til mig og slugte det hele. Så kravlede hun op til mig som en kat, og hviskede mig i øret, stik den op i mig, jeg kan mærke at du er klar til det helt store skud.

Jeg lagde mig ned og hun steg op, hun var dejligt stram, og jeg bankede den op i hende, hun stønnede, og sagde at jeg aldrig måtte forlade hende, hendes hoved læner sig bagover, så jeg kyssede hende på øret, hun stønnede højere og højere, så jeg blev mere og mere tændt.

Hun var vist ikke jomfru for jeg kunne ikke mærke jomfruhinden, men det mindskede ikke nydelsen det mindste, tværtimod.

Jeg bankede den hårdere, og hun stønnede højere, så mærkede jeg, hun rystede over hele kroppen, og hun steg af og lagde sig til mig, men på siden, hendes liderlighed lyste som neonrør ud af hendes øjne, og jeg banker min godt ømme pik op i hende, for jeg var ikke færdig, og det var hun vist heller ikke.

Hun begyndte nemlig at klynke, og sagde at hun aldrig havde haft det så dejligt, og at denne aften aldrig måtte ende.

Jeg lå og æltede hendes bryster, mens hun rystede og nærmest råbte, jeg elsker dig, bliv op i mig for altid.

Så kunne jeg mærke at jeg snart kom, så jeg trak ud, og overfyldte hendes krop med sæd.

Hun faldt bagover, og jeg lagde mig op til hende, og tungekyssede hende, før vi faldt i dyb søvn.

Næste morgen vågnede jeg med Julie i mine arme, og med jern på, hun havde vist været i gang i nat mens jeg sov, jeg kyssede hende på panden, og tog tøj på.

Hun vågnede mens jeg talte med min mor, hun var sur fordi at jeg ikke kom hjem, så jeg sad og forsvarede mig selv.

Julie hviskede mig i øret at det var den bedste aften i hendes liv.

Jeg lagde telefonen på, selvom at min mor ikke var færdig, og tungekyssede hende igen.

Mens jeg tog overtøjet på, lagde hun en seddel i min lomme, og kyssede mig, og gik ovenpå.

Da jeg kom hjem, åbnede jeg sedlen, og der stod hendes mobilnummer i et lyserødt hjerte.

Jeg stod og smilte for mig selv, mens jeg bearbejdede aftenens hændelser.

Se også

En fræk tur i skoven

Vi havde chattet lidt frem og tilbage, da vi syntes at det kunne være spændende …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.