Penispumper – Få en større penis – Den Ultimative Guide

Penispumper – Kan de give en større penis? Læs med her i den ultimative guide.

Hvad er penispumper, eller erektionspumper som de også kaldes? Hvordan du opnår en større, og hårdere penis.

Du vil højst sandsynligt opnå det samme som mange andre mænd – En større, hårdere penis der holder længere. Måske har du prøvet øvelser der skal forstørre din penis, og kigger efter et supplement til din træning, eller måske er du bare nysgerrig på, hvad en penispumpe kan gøre for dig.

Her i denne artikel, vil du lære mere omkring penis pumpning.

Hvordan virker en penispumpe?
Hvilke typer der er på markedet?
Hvordan bruger jeg en penispumpe?
Er de sikre at bruge?

Afsnit i denne artikel:

 

Hvordan virker en penispumpe?

Penispumpning er en form for penis forstørrelses øvelser der er rimelig populær, men ofte misforstået. Vi vil komme ind på de forskellige typer af pumper, fysikken bag penispumpning, og hvordan du bliver rustet til at købe den rigtige penispumpe for dig.

Penispumper er unikke apparater der når de bliver koblet med en god, manuel rutine kan blive et effektivt middel af penisforstørrelses metoder. Der er mange forskellige typer og mærker på markedet, nogle er god kvalitet, godt design, og effektivitet. Andre, ja – det stik modsatte.

Lige meget hvilke type eller stil, så er konceptet enkelt: Et vakuum skabes, når luften fjernes fra cylinderen, hvilket får din penis til at udvide sig, for at udfylde det skabte vakuum. Når det blive gentaget over en lang periode (over flere år), så kan det medføre en større penis. (NB. Der kan ikke gives garanti for det skabte resultat, og her i denne artikel går vi ikke ind på de forskellige forhold og meninger omkring denne metode.). Et andet sted hvor en penispumpe kan hjælpe dig, er hvis du har rejsningsproblemer, så kan en penispumpe så at sige pumpe liv i din penis igen.

Komponenterne i en penispumpe.

Når man siger “penispumpe”, så referer folk til hele pumpen, men den er faktisk lavet af to dele: Cylinderen, og selve pumpen.penis-pumpe

Cylinderen er som regel lavet af et lige stykke gennemsigtigt plastik rør der kan være alt fra 5 cm i diameter til 10 cm i diameter, og ca. 22 cm i længden. Men både længe og diameter kan variere fra produkt til produkt.

Ligegyldigt hvilke type pumpe du bruger, så anbefales det at pumpen har en trykmåler, for at se hvor meget (under)tryk der er i cylinderen. Grundet fysikken der involveret, når man bruger en penispumpe, så hold øje med trykket konstant mens du pumper, da man kan tage skade hvis man opnår for meget tryk.

At pumpe din penis – Lidt om fysikken bag.

Før du starter med at pumpe din penis, så lad os undersøge hvad det er den bliver udsat for.

Når luften bliver trukket ud af røret, så bliver der skabt et undertryk. Dette undertryk gør, at din penis vil svulme op, da den skal udfylde tomrummet fra den luft der er blevet pumpet ud. Denne opsvulmning sker i huden, blodårene, corpus cavernosa (CC), corpus spongiosum (CS), samt udtræk af lymfevæsker. Desuden skaber det et tryk på ledbåndende, og det kan hjælpe på andre aspekter hvis du vil have en permanent større penis.

En af fordelene ved at pumpe din penis, er at den opsvulmning der sker, vil fortsætte lige så længe der er vakuum i røret. Når du pumper, skal du have øje på hvor meget tryk der er i cylinderen, så ikke der sker nogen skade på din penis.

Penispumpe baseret på luft vs vand.

En konventionel penispumpe bruger luft til at skabe et vakuum, mens nogle af de nyere pumper bruger vand. Hvilke en af dem du skal vælge, afhænger af dine grunde til at ville bruge en penispumpe. En konventionel pumpe med luft, den virker bedre hvis dit mål er at få en større penis, mens en hydropumpe er bedre hvis du ønsker at bruge en pumpe til at afhjælpe en erektil dysfunktion. Hvis en mand har erektil dysfunktion på grund af stress, så kan en hydropumpe hjælpe ham med at slappe af.

Folk med Peyronie’s syndrom, kan også opnå bedre resultater med en hydropumpe.

Se en pris på Bathmate Hercules 3.0 her  >>

Så mens hydropumperne vinder mere og mere ind og bliver mere og mere populære, så afhænger hvilke model du skal vælge, med hvilket resultat du ønsker at opnå.

Lidt sikkerhedsadvarsler.

Der er en stor fare ved at benytte en penis pumpe, og det er at du efterhånden som du bruger den, så vil du vænne dig til den følelse vakuumet giver. Så kan du føle at den ikke længere gør sit job. Den naturlige reaktion mod dette er, at øge trykket for mærke suget. Men LAD VÆRE!

Hvis du udsætter din penis for et for højt tryk, eller over for lang tid, så kan væves fyldes med lymfevæske. Det er ikke noget der kan skade permanent, så kan det medføre smertefulde vabelagtige ting brudte blodkar, og i nogle sjældne tilfælde rejsningsproblemer (erektil dysfunktion).

Hvis du føler smerte når du bruger din pumpe, så stop MED DET SAMME. Det bør aldrig være smertefuldt at bruge din penispumpe. Hvis du føler smerte, så udløs ventilen på pumpen, så der straks kommer luft ind i røret igen.

 

Do’s and dont’s om brugen ved penispumper

  • Vælg en pumpe med med en cylinder som du kan se igennem. Så kan du holde øje med dine fremskridt, men også om der skulle komme en misfarvning, og dermed tegn på at du skal stoppe.
  • Vælg en cylinder der passer til din størrelse. Du bliver ikke mere mand af at vælge en for stor cylinder. Der er en grund til at cylinderen er lavet i forskellig størrelse. Hvis den er for stor kan der nemmere opstå skader, og hvis den er for lille er der ikke plads nok til når din penis svulmer.
  • Overvej hvor du kommer til at bruge din pumpe mest. Nogle er beregnet til brug i badet, mens andre ikke kan bruges der.
  • Lad være med at spar på pumpen. Køb en pumpe med trykmåler. En pumpe uden måler kan betyde at du ikke får det ønskede resultat, eller at du kommer til at pumpe for meget og dermed får en skade.
  • Lad være med at overdriv dine mål når du køber en pumpe, der er en grund til at fabrikanten skriver at pumpen er beregnet til visse mål.

Overvejelser du bør gør før du køber en penispumpe.

Sammen med sund fornuft, så skal du fokusere på noget godt, og holdbart udstyr. Udtrykket – Du får hvad du betaler for, er som regel sandt når vi snakker penispumper. Billige pumper vil helt klart gøre jobbet med at skabe et vakuum, men tætningen mellem hud og pumpe, er ikke altid i den bedste kvalitet, og de er som regel uden en trykmåler. Så gør dig selv en tjeneste, og brug lidt flere penge på en ordentlig pumpe. Jeg siger ikke du skal købe den dyreste, men i det mindste en med trykmåler.

Der er mange firmaer der laver kvalitets udstyr, et af de firmaer som er kåret til de bedste, det er Bathmate. De er lidt dyrere, men også det værd i følge mange brugere. Bathmate laver iøvrigt både konventionelle luftpumper, samt de nyere hydropumper.

Vores venner hos Dildo-priser.dk, har også skrevet en nybegynders guide til brug af penispumper.

Se også

30 gode råd til at pifte dit sexliv op

Er sex ved at blive kedeligt og monotont? Ikke mere! Prøv disse 30 tips til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.