Frække black friday tilbud 2018

Black Friday er dagen hvor de fleste butikker går i sort, og sænker deres priser markant. Der sker en masse på Black Friday, som i år falder på den 23. november, det vil sige natten mellem torsdag og fredag. Selv om Black Friday oprindeligt er udsprunget af de “fysiske butikker”, så springer rigtigt mange netbutikker også med på bølgen denne dag, da netbutikkernes svar på Black Friday – Cyber monday aldrig er slået helt igennem herhjemme.

Dagen falder i øvrigt sammen med den Amerikanske Thanksgiving, og med det tidspunkt som den ligger på, så er der rigtigt mange penge at spare på julegaverne, hvis man altså husker at få købt dem i god tid.

En masse af de danske sexbutikker vælger at gå med på bølgen, og i en dag sænke deres priser markant, herhjemme hopper blandt andet følgende butikker med på vognen, det er dagen hvor du vil kunne finde billige dildoer, vibratorer, fjernbetjente æg, bækkenbundskugler, Fleshlights og meget meget andet.

Sinful.dk

Sinful er Danmarks største sexshop, og var en af de første shops der hoppede med bølgen om Black Friday. Derfor vil der altid være masser af gode tilbud at finde på deres side. De kører med rabatter helt op til 80% på nogle varer.

Se tilbud >>

Sexshop.dk

Sexshop har også været tidligt ude, og medvirket i Black Friday længe. De har ofte store besparelser på mange forskellige ting, og eftersom de er billige i forvejen, så er det altid muligt at gøre en fræk god handel hos Sexshop.dk.

Se tilbud >>

Winkwink.dk

En shop der først de senere år er kommet med, men de kører ofte med tilbud på lingeri og vibratorer. Se om ikke det er muligt at finde nogle gode tilbud her.

Se tilbud >>

OrionErotik.dk

En tysk butik, faktisk en af de største tyske sexshops som også har butikker herhjemme. Du finder blandt andet Orion i Fields på Amager og de har altid masser af frække black friday tilbud til dig.

Se tilbud >>

Så søger du efter nogle frække tilbud til kæresten, konen, elskeren, elskerinden, eller bare til en god ven eller veninde – Så gør et fræk kup på Black Friday den 23. november.

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.