Lige efter bogen

Lisa havde ikke været den mest populære pige i skolen, men hun havde haft kærester siden hun var 15. Nu var hun 19 og havde været mange kærester igennem. Det var stort set altid gået på samme måde. Drengene havde været glad for hende, fordi hun var vild med at sutte pik, men var så gået fra hende, fordi hun havde været vild med at sutte pik på ham, hans venner, sine kollegaer eller bare drenge der så i hendes retning. Engang havde Lisa fulgt efter en farmile far ind på toilettet i Fields og efter at have givet ham og 2 andre et blowjob, var hun blevet hentet af en vagt, der fulgte hende ud af centeret, hvor hun suttede og knaldet ham. Hendes kæreste havde haft svært ved at finde hende, men han havde fundet de sko, han ledte efter. Så de havde begge fået det de kom efter.

Engang da hun havde en anden kæreste, var hun kommet hjem kl 4 om morgenen, efter at have været ude med veninderne. Hun havde cum i sit hår, cum ud over hele ansigtet og cum ud over brysterne. Hun havde været for fuld og træt til at vaske sig og kæresten lå og sov. Så i stedet gav hun ham et blæs, så han kom ud over hende og næste morgen synes kæresten godt nok at han må være kommet meget, men han kyssede hende godmorgen som altid.

Men før eller siden opdaget alle drengene, at det de var så vilde med ved hende, var de ikke så vilde med at hun gjorde med alle mulige andre. Og for Lisa, så var det som om der stadig manglede noget, derfor opsøgte hun en sexolog ved navn Felicia Darling, født Felicia Nielsen.

Felicia udspurgte hende på kryds og tværs og fandt hurtigt ud af problemet. Efter hun havde spurgt Lisa, hvordan hun leget med sig selv og fået det svar, at hun aldrig leget med sig selv, var sexologen meget tætter på en løsning. Lisas mor havde altid sagt at det var forkert at lege alene, når man kunne gå ud og lege med andre. Det var nok ikke lige den form for leg, moren havde snakket om og de andre hun talte om, var nok ikke hendes kollegaer, men sådan var der sket så meget.

”Onaner du slet ikke med dig selv? ” spurte Felicia, ”Hvad med mændene, leger de heller ikke med dig. Slikker de der ikke? ” Jo, svarede Lisa, ”Men det gør bare ikke lige så meget for mig. ”

”Fortæller du dem hvad de skal gøre? ” spurte sexologen og fik et utydeligt svar og en mumlen om at Lisa ikke rigtig var klar over hvad de skulle gøre, hun var aldrig kommet af at masturberer selv og ingen havde følt behov for at fokuser på hendes behov. ”Man holder sig til det man er go til, og du er godt til at sutte pik. ” havde en af hendes ex kærester sagt.

Felicia spurte hvor mange hun havde været sammen med. ”7” svarede Lisa. ”7, jeg ville havde troede at det var flere, ” svarede Felicia, hvortil Lisa sagde. Hun kun nået 7 fordi hun skulle hjem og lave lektier og at der også havde været andre sluts til den fest, hvilke gav Felicia løsningen. Hun kaldte en mand ind. Han var lille, tynd og havde den type skovmandsskjorte på, som er helt forkert. Han spurte høfligt hvad han kunne gøre for Felicia, der i stedet fortalte Lisa hvad hun skulle gøre.

”Sut hans pik, ” sagde sexologen og Lias satte sig på knæ og åbnet mandens bukser. ”Hvad er det dog du gør? ”burde havde været et udbrud fra manden, men det kom fra Felicia og Lisa forklarede at hun jo havde sagt hun skulle give ham en blowjob, så det ville hun da gøre. ”Jeg ville bare teste at… ok. Lige meget. Giv ham et blowjob, mens du leger med dig selv. ”

Akavede nød manden sin behandling og Lisa legede med sig selv lige efter bogen. Bogstaveligtalt, lige efter bogen. Bogen i skolen, havde brugt næsten en ½ spalter på at forklare, hvordan en pige skal onanere. Dette gav Felicia det svar hun ledte efter og Lisa en varm stor ladning sperm i munden.

Mød mig her i morgen aften og så køre vi en lille tur. Som sagt, så gjort. Lisa mødte op næste dag og det var en noget anden Felicia hun mødte den aften. En meget simpel top, der ikke lage skjul på at hun var en kvinde, særligt hvis man var typen der så med fingerne. En sort nederdel der startede meget senere end forventet og endte kort derefter, samt et par sorte stiletter der ikke bare gav hende nogle ekstra centimeter, men også fordoblet hendes tiltrækningsevner. For slet ikke at tale om hendes neglelak, der var til at dø over og som var en af de få ting der ikke skulle af den aften.

”Og jeg har bare det her på, ” sukkede Lisa og indså at hun havde sagt det højt. ”Bare rolig, ” smilede Felicia, ”Der hvor vi skal hen, spiller dit tøj ikke nogle rolle. På den anden side, kan din BH tåle en at vask? ”

Lisa nikkede og fulgte efter Felicia ned i hendes bil, hvor sexologen skiftede til nogle flade sko, kørte gennem Københavns gader, skiftede til de høje sko igen, indså hvor langt, der var fra hvor de havde fundet en parkeringsplads, til der hvor de skulle hen, fik Lisa til at hjælpe med at skifte til flade sko igen, gik resten af vejen til en kælderdør og endte med at skifte sko igen, inden hun gik ind med Lisa under armen. Felicia guide hurtigt Lisa gennem baren og forbi et par let klædte mennesker og guide hende til at blive lige så lidt påklædt, som de andre i den sorte kælder. Lisa gjorde hvad hun fik besked på, inkl. At følge med ind i et lille lukket rum, hvor ordren var at gå ned på knæ og gøre det hun var bedst til.

Lisa var til at starte med rystede over den sorte væg, med pikke stikkende ud af, men der var ikke noget større, end den hun allerede havde klaret og ikke noget mere fremmed, end andre hun havde gået i knæ for. Hun fandt det så skønt at hun kunne sidde der på knæ og frem dukke den ene pik efter den anden. Hun kunne bare vælge den der var smukkest og suttede og slikkede og tømte en pik ud over sine bryster og smilede til Felicia, der sendte et smil retur. Efter Lisa havde udvalgt sin næste pik, satte Felicia sig ned ved siden af hende og viskede at hun skulle begynde at lege med sig selv. Lisa gjorde som befalet og Felicia observeret den unge pige sutte og lege med sig selv… men ikke rigtig komme nogle vegne. Felicia satte sig ved siden af hende og holdte hendes hoved fast og brugte det så til at mund knepper en stor pik. Lisa skulle ikke gøre andet en at tage i mod og lege med sig selv, men efter 8 mænd var blevet drænet for saft og kræft var der ikke flere mænd i hullerne.

”Bliv ved med at lege med dig selv, ” hviskede Felicia til pigen, der igen havde mulighed for at tænke tingene i gennem. Lisa blev ved, men det gjorde ondt i knæene og hun begynde at spekulere over hvorfor hun ikke kom. Hendes veninde Ditte, der troede at bomuld kom fra bonholmske får og som ikke havde læst en bog frivilligt siden 9 klasse, kunne få sig selv til at komme, bare ved at gnubbe uden på bukserne.

”Det går ikke Lisa. Er du frisk på næste trin? ” Lisa slikkede sig om munden og sagde tydeligt ja. Felicia tog hende med ind i et andet lokale, hvor en briks var klar, hvorpå Lisa blev beordret til at ligge sig på.

”Reglerne er klare, ” sagde Felicia til alle mændene der stod klar og alle der sener kom til. ”I må kneppe hendes mund, i må knalde hendes fisse. Hendes venstre hånd kan gøre hvad den vil og jeg forventer at i alle kommer ud over hende. Men i må ikke røre hendes bryster, i må ikke røre hendes fisse, i må ikke holde hende om halsen. Hold hænderne for jer selv og giv hende jeres pik i stedet. Hendes højder hånd skal hele tiden have adgang til hendes klit, så derfor læn jeg ikke helt ind over hende når i knalder hende og i skal ikke slikke hende… og sidst regel, i må gerne snakke til hende, kald hende navle, fortæl at i elsker hendes tunge, men i må ikke spørge hende om noget. Hun skal ikke tænke over noget, hun skal ikke svare på noget. Velbekomme. ”

Mændene gik grådig ombord og Lisa havde ikke mange sekunder mellem hver pik. Hun savlede om hver lem der gled ind og ud af hendes mund, for at blive leget med af en lystig tunge og hendes fisse greb om hver et kondom klædt jern, der pumpede ind og ud i hende. Felicia stod klar med en kort bambus pind og enhver mand der prøvede at gramse lidt på hendes bryster eller ville være sød og kæle lidt for hendes klit, fik et rap over fingrene og gjorde det ikke igen. Lisa tog i mod med en smil, et smil i øjnene i hvert fald. Det er svært at smile med munden, når man ligger på ryggen med hoved til siden og lækker varm pik i halsen. Mænd kom og kom og gik og nye kom til. Der blev uddelt et par rap med bambussen og på et tidspunkt, hvor der ikke lige var nogle mænd klar med en stiv pik, var der en hård kvinde, med en blød strap-on, der passede pladsen mellem Lisas ben. Alt den pik og alt den sperm begynde at gøre Lisa svimmel og let i kroppen. Felicia så tegn på, at Lisa var ved at nå det til, hvor hun ville have hende. En mand sprøjtede ud over Lisas bryster og en kom ud over hendes lår og det var de sidste der fik lov. Stille bad hun alle om at forlade rummet, hvilke blev gjort med en vis modvilje. Felicia stoppede en genert mand der endnu ikke havde haft kontakt med Lisa og bad ham om at sætte sig og være stille og stiv. Lisa lå der på briksen alene, udmatte og gennem kneppet… på den gode måde. Felicia satte sig sammen med den generte mand, eller retter hun satte sig på den grenet mand og lod hans pik, som den første den dag, glide ind i hende. Ingen af dem sagde noget, men der kom et lille glædes suk fra Felicia, da der skete det, hun havde håbet på. Lisa lod sin hånd hvile mellem sine ben. Hendes hjerne var kneppet ud af hoved på hende, så hun kunne hverken huske hvordan bogen havde skrevet at man skulle onaner eller huske hvordan de gjorde det på film, hun lod bare sine finger gøre det de havde lyst til. Der var ingen kontakt mellem Lisas finger og hendes hjerne, dataene kom i stedet direkte fra hendes klit, som udmærket viste hvad den gerne ville have. Hendes finger maste og klemte på hendes nederste læber og hendes anden hånd kom til hjælp. Hun begynde at masturberede som en gal og hun klynkede og peb. Felicia blev så optaget af det, at hun stoppede med at ride på den generte mand, der godt lage mærke til at hun stoppede, men ikke sagde noget, for han så også på den legende Lisa.

Lisa kom.

Hendes krop skælvede og rystede og hun blev fyldt af varme og forløsning. Orgasmen stod på næsten en minut og Felicia og den generte mand så bare på mens det forgik. Så vendte Felicia sig om, så hun ikke længer så på Lisa og kyssede manden, noget hun ellers aldrig gjorde i klubben, og red stille og roligt, med et stort smil over læberne. Lisa lå længe før hun igen kunne mærke blodet i tærende og kunne stole nok på sine ben, til at bære hende. Felicia var væk og der var stille i rummet. Hun fandt en rum med brusere og tog et bad. Hendes finger havde en ide og hun stod der under det varme vand og lod dem udføre sit arbejde og kom endnu engang.

Se også

Private swingere

I dag havde vi vores månedlige møde, med Eva og Jannick i hjemme hos dem. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.