Maria og Sacha

Det hele startede med at jeg lige havde haft min 16 års fødselsdag. Alle var inviteret med, og en af mine venner, Torben, tog sin søster med.

Hun var en dejlig pige, som jeg aldrig rigtigt havde snakket med før, hun lå altid bare og tog sol ude i deres have. Hun hilste, og vi snakkede lidt mens Torben var dér.

Efter min fødselsdag havde Torben glemt sine nøgler hos mig, så jeg cyklede over med dem til ham. Jeg åbnede havelågen til hans have. Haven var, som jeg husker den, enorm! De havde næsten en æble plantage.

Jeg gik op af stien til huset, da jeg så Torbens søster, Maria, ligge og lege med sig selv. Jeg blev forlegen og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Maria var 17 år, og så knald godt ud! jeg kunne mærke en pule i mine bukser. Først ville jeg gå igen, men mine ben ville ligesom ikke flytte sig… ligesom mine øjne.

Efter at have stået der i 2 minutter, lod jeg som om at jeg lige var kommet ind af havelågen. Jeg gik og nynnede højt. Jeg kunne se gennem en busk at Maria hurtigt fik bukser på og rejste sig op.

– Hej Mads.

– Hej Maria, er Torben hjemme?

– Ehm, nej… han er taget på weekend tur med vores forældre.

– Nå okay… hvad går du så og laver?

– Jeg ligger bare og slapper af. Maria blev vidst pinelig for hun kiggede væk.

Pludselig vendte hun sig om.

– Én af mine veninder kommer hjem til mig i aften, vil du med?

– Ja ja, selvfølgelig!

– Okay så kom i aften klokken 22. 00.

– Så sent?

– Ja, det er der det først bliver sjovt. Hun smilede.

Jeg var ikke sikker på hvad hun mente, men da jeg kom hjem, pakkede jeg nogle kondomer i min pung, og tog derover.

På vejen derover fantaserede jeg om Maria… hun var en flot blondine med store bryster. Hun havde den perfekte krop… slank og med en god bag.

Da jeg kom ind af havelågen, svømmede svømmede Maria og hendes veninde rundt i poolen. Hendes veninde var mørkhåret med små runde bryster. Hun så også godt ud.

– Hej. sagde jeg og vinkede.

– Hej! sagde de tog piger i munden på hinanden.

– Kommer du ikke i poolen?

– Argh damn! jeg har ikke taget noget badetøj med! jeg kører lige hjem efter noget.

– Nej vent, du kan da bare bade uden noget… sagde Maria og blinkede.

Jeg kunne mærke jeg blev rød i hovedet, men jeg sagde alligevel at det kunne jeg vel godt. Jeg smed mine bukser og hoppede i poolen. Marias veninde kom over mod mig.

– Hej jeg hedder Sacha.

– Hej jeg hedder Mads.

– Ja det ved jeg, det sagde Maria.

Maria kom nu også over mod mig, og jeg følte mig lidt presset. Hun dykkede og tog fat om min pik. Jeg blev forskrækket og lavede et spjæt.

Sacha kyssede mig, og jeg følte mig fuldkommen forvirret, men jeg havde ikke lyst til at flygte.

– Kunne du lide det? spurgte Sacha mens hun slikkede sig om munden.

– øh ja…

– Læg dig op på liggestolen.

Jeg rejste mig, og lagde mig op på liggestolen. Jeg tænkte slet ikke på at bruge gummi.

Jeg kunne mærke at mit hjerte slog meget hurtigt.

Maria hjalp Sacha op ad stigen. Da de begge var kommet op, tog Maria sin, og Sachas bikini af. Jeg troede aldrig min pik havde været så stiv før.

Maria begyndte at kærtegne Sachas bryster. Jeg begyndte at onanere. Maria gik så over til mig og satte sig oven på min pik, mens hun begyndte at hoppe. Jeg begyndte at stønne lidt, men Maria lød nærmest som om hun skulle dø.

Sacha satte sig på græsset og begyndte at onanere. Efter at jeg havde kneppet både Sacha og Maria. Hoppede vi i poolen. Aldrig i mit liv, havde jeg været så glad og afslappet.

Vi begyndte at lege med en bold der skvulpede rundt. Lidt efter kunne jeg mærke at min pik atter blev stiv, og jeg svømmede over til Maria som jeg kneppede igen.

Da det var blevet for koldt gik vi indenfor. Vi kneppede videre i Torben og Marias forældres seng.

Da jeg vågnede næste morgen var min pik lidt øm, og jeg gik ud for at pisse. Jeg kunne slet ikke styre strålen og over pissede det hele. Jeg skyndte mig bare ud, og da jeg kom ud, stod Maria der.

– Hej, tak for i nat.

– Hehe, ja selv tak!

Hun kyssede mig, og vi gik mod sofaen hvor vi kneppede igen.

Da jeg kom hjem igen var klokken 2. Min mor blev sur fordi jeg ikke havde sagt jeg var gået, men jeg fik lov til at slippe, hvis jeg vaskede min fars bil.

Jeg blev ved med at tænke på dagen før. Jeg skrev en SMS, og senere den aften var vi godt i gang igen. Sådan gik det hele Weekenden, dog med gummi de andre dage 😉

Se også

Naboerne

Det ringede på døren. Søren slukkede for vandet og gik ud af brusenichen. Han svang …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.