Private swingere

I dag havde vi vores månedlige møde, med Eva og Jannick i hjemme hos dem. De boede i et kæmpe hus, seks soveværelser, pool og hvad har vi ikke.

Men idag var der noget specielt ved Eva. Hun så fantastisk ud. Hun havde den lille fineste røde g-strengs bikini på. Og jeg mener LILLE! Den stod perfekt til hendes røde hår. Jeg havde selv en blå bikini på, der matcher mine øjne og står i god kontrast til mit hår. Fyrene havde stramme badebukser på, der heller ikke skjulte hvad de havde i bukserne.

Os piger kunne ikke lade være med at røre deres buler, og det kunne ses under middagen, hvor de ikke kunne skjule deres begejstring.

Som sædvanligt, så serverede Eva jordbær og champagne, og efter en time, så var vi alle vist lidt fulde. Det var tid til lodtrækningen, og alle pigerne smed deres bikini toppe i en pose. Jeg ønskede brændende at Lars ville trække min, og det gjorde han. Jeg var lykkelig!

Alle plejer at joke med, at hvis vi nogensinde endte sammen, så ville det være totalt underligt, for vi er hinandens totale modsætninger. Jeg mener, han er 190 høj, jeg er 152. Han har langt blond hår, og jeg har kort sort. Han har blå øjne, mine brune. Han er slank, jeg er slank – Okay, lige på det område er vi ens. Men der stopper det også. Jeg har små bryster, og han har en – Han har en STOR pik.

Jeg har jo hørt pigerne fnise, når de snakker om hans pik. Den er over 20 cm i længden, og tyk som bare fanden. I det øjeblik hvor vi smed bukserne, der vidste jeg bare, at jeg måtte smage den. Faktisk så fortalte jeg ham – “Jeg må bare smage din pik”.

Han grinte bare, og sagde at alle piger sagde det.

Jeg bad ham sætte sig på kanten af sengen, mens jeg gik på knæ foran. Fast besluttet på, at tage ham helt ind i munden. Slap af, træk vejret, slap af, træk vejret… Til sidst lykkedes det, og hans pik befandt sig nu i min hals. Det var lige før at jeg selv kom, da jeg fik den helt ind. Den følelse det gav mig var ubeskrivelig. Jeg slikkede det bedste jeg har lært – Godt med spyt rendte ud af munden på mig til sidst, og hans pik glinsede i safter.

Til sidst måtte jeg bare røre mig selv, og efter hvad der kun føles som et minut, så kom jeg i min første orgasme. Jeg rejste mig op, og lagde mig på sengen, mens han tog mig i missionæren. Eller, jeg havde mine ben hvilende på hans skuldre, og hans pik trængte langsomt i bund.

Det var lige før jeg kom igen allerede. Tykkelsen på hans pik gjorde, at jeg følte mig helt fyldt ud. Fornemmelsen da hans pik gled ind, centimeter for centimeter. MUMS!

I den stilling, kunne Lars ramme mit g-punkt. Ja, ikke kun g-punktet, men alt inde i mig blev ramt mere eller mindre. Lars begyndte at køre frem og tilbage. Først i et langsomt tempo, men til sidste blev det hurtigere, og hurtigere. Jeg kunne ikke holde til det. Hans pik ramte alt!! Vitterligt alt. Spidsen ramte livmoderhalsen, skaftet gned op ad g-punktet, og hans nosser ramte skamlæberne og hans venusbjerg, ramte min klitoris.

Jeg kunne ikke holde orgasmen tilbage, men kom i et brag af en orgasme.

Lars var stadig ikke kommet, så vi skiftede stilling, og han lagde sig på ryggen, mens jeg kravlede op og satte mig overskrævs på ham.

Først satte jeg mig bare, og lod mine skamlæber glide hen over hans pik. Der var vådt, meget vådt – Og hans pik gled ubesværet hen over mine skamlæber, klitoris og det hele. Jeg kunne se hans ansigt hele tiden, og han kiggede bare ned mellem mine ben. Tror han kunne lide synet, af at hans pik skilte mine læber ad, og flere gange var ved at glide ind, når jeg rejste mig lidt op, for at glide hen over hele hans skaft.

Til sidst gled jeg ned over ham, og mærkede ham igen. Jeg lænede mig forover, og vi kyssede for første gang. Sikke et kys. Det var dejligt og en god blanding af tunge, og små lette bid.

Jeg gled i bund. Bed tænderne lidt sammen og gled helt ned over ham, og sad bare der i et minut. Jeg skulle lige vænne mig til følelsen, før jeg begyndte at bevæge mig frem og tilbage.

Lars’ fingre fandt min røv. Legede med åbningen. Fandt min fisse, og ikke mindst safterne der flød derfra. Efter at hans fingre var helt våde af safter, fandt de igen min røv. Denne gang pressede han en finger op i mig. Jeg forsvandt næsten hen af nydelse, og der gik ikke længe før jeg endnu engang måtte overgive mig til orgasmen.

Vi rullede om på siden, og lå lidt i sengen og sundede os. Lars var stadig ikke kommet, og jeg begyndte at undre mig over hvorfor. Der gik ikke længe, så bad Lars mig om at stille mig på alle fire.

Jeg stilte mig på alle fire, og Lars gik om bagved mig. Jeg ventede på det sekund hvor hans pik gled ind. Men det kom ikke, i stedet for så mærkede jeg hans tunge i min røv. Pressede hans tunge ind i min røv lidt efter lidt. Den havde jeg ikke set komme, men jeg nød det. Han drev mig til vanvid med den tunge. Jeg havde lyst til at skrive – Så knep mig dog!! Men hvilke kvinde, beder en mand om at kneppe hendes røv. Jeg er jo slet ikke sådan.

Efter ti minutter, hvor han i den grad bare legede med min røv, både med tunge, fingre og hvad har vi ikke – Så rejste han sig op på knæ, og pressede sin pik mod min fisse. Den gled efterhånden ganske ubesværet ind, og han kneppede mig nogle minutter, mens hans fingre gled ind og ud af min røv samtidig med.

Han trak sin pik ud af mig, og pressede den nu mod mit røvhul, der efterhånden næsten råbte efter pik. Men han var stor og jeg jamrede lidt. Han lænede sig forover, og hans hånd fandt mit bryst, og hans tunge mit øre.

Lige med et, kneb han hårdt i min brystvorte, så jeg næsten skreg af smerte. Smerten i brystvorten forsvandt hurtigt, men nu havde jeg hans pik i min røv. Han havde brugt brystet som afledning, mens han så kunne få presset sin pik ind mig. Det var dejligt. Aldrig har jeg følt mig så fyldt ud af en mand.

Langsomt begyndte han at kneppe mit røvhul. Min hånd fandt min klit, og der gik ikke længe før jeg kunne høre ham stønne bagved mig. Han stødte i bund, hurtigere og hårdere, og der gik ikke længe før han trak sig ud, og sprøjtede ud over min røv og det nederste af ryggen.

Inspireret til analsex, så husk glidecreme. Vi anbefaler Sinfuls Anal Glidecreme som du kan finde lige her. Se eventuelt guiden til glidecremer her hos Dildo-Priser.dk!

Læs også guiden til stimulatoren We Vibe 2 her på siden.

Se også

Kvinden udefra

Min kone Katrine og jeg nød vores nyfundne frihed. Ikke flere bekymringer om børneopdragelse, pantebreve …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.