Hog Tie Kit – Fra Scandal

Så er det tid igen… Som mange ved, så har vi igennem tiden her på Swingerklubben.dk, fået testet lidt forskelligt legetøj. Det har vi gjort, for at komme med vores anbefalinger til, hvilket legetøj der er pengene værd, og hvilket der ikke er.

Denne gang har vi fået fingrene i et Hog-tie sæt fra Scandal. Det er fundet hos Sinful.dk, og koster ca. 400 kroner.

Et hog-tie sæt kan man sige, er til de dovne folk der ynder at lege med bondage. Eller, også er det fordi det måske ikke er bondagen der tæller, men blot det at man har mulighed for at udstille den anden, i en fastlåst stilling ret nemt. Endda uden at have det store spejder kursus i knob og reb.

Selve sættet er nemt at bruge. Der er fire manchetter, alle udstyret med velcro lukning, og en “snap” lås til at binde en manchet sammen med, fx en anden, et reb, eller det medfølgende kryds, hvor man kan sætte alle fire manchetter sammen, og dermed fastlåse sin partner i en ydmyg stilling. Hog tie er det engelske ord for et grisse stik, og er sådan en slagter binder slagtesvinet, for at have fuld kontrol over det.

Når det gælder mennesker, så er det et spørgsmål om, at du binder venstre arm, sammen med venstre ben, og højre arm sammen med højre ben. Hvis du nu ligger på maven, så er din bevægelsesfrihed rigeligt begrænset.hog-tie

Hog Tie sættet er beregnet til, at binde partneren på både håndled og anklerne, typisk bliver man bundet så ens hænder og fødder er bag om ryggen. Det var egentlig en bindemåde som man brugte på kvæg, men bdsm miljøet tog bindemåden til sig, da det er den perfekte måde at fiksere en person, så man har den fulde ”magt” over personen.

Mange af de ting der kan bruges til at binde, eller fastholde partneren med, de kan være ret hårde ved håndled og ankler. Det kan virke generende på nogle, og her må vi bare konstatere, at dette hog tie sæt faktisk er ganske behageligt at have på. Materialet er blødt, og det er sidder ikke og gnaver, selv ikke når du hiver hårdt under legen.

Lukningen på sættet er som sagt lavet af velcro, og det vil sige, at den kan tilpasses de flestes håndled og ankler. Du skal være ude i ekstremerne før at det ikke kan holde dig fast.

At hver manchet kan tages af, og faktisk bruges enkeltvis også, det er absolut et plus. Du kan låse to manchetter sammen, og så har du et sæt med et par håndjern og ankel manchetter. Så i behøver faktisk ikke andre manchetter end disse.

Så rent praktisk, og anvendelsesmæssigt, så er dette sæt helt i top. Rent indpakningsmæssigt kunne der godt have gjort lidt mere ud af det, men nu er det jo ikke derfor man køber dette sæt, så vi vælger at se gennem fingre med det.

Hvis i vil hurtigt i gang, med at udleve jeres Fifty Shades fantasier, så tag et kig på dette sæt, det er helt klart pengene værd, i sær på grund af dets alsidighed, men også på grund af, at det ikke generer når man bruger det.

Køb Hog Tie sættet her:

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.