A hard days night

Hallen var helt stille da han trådte ind af den store port. Kun 2 dages natarbejde tilbage, så skulle han skifte til dagholdet – for altid. Han hadede disse lange nætter ved samlebåndet. Han savnede sin seng – havde altid haft svært ved at vænne sig til at sove om dagen – særligt om sommeren, hvor solen skinnede fra en smuk og skyfri himmel.

Kollegaerne begyndte så småt at dukke op – mennesker som han kendte så godt. Eller gjorde han? Flere af dem havde han arbejdet sammen med de sidste 4 år – her hvor de mødtes nat efter nat. Men hvad vidste han i grunden om dem? Ikke ret meget – det var sjældent de talte sammen om private ting – passede bare hver især deres arbejde.

Han satte sig på sin plads, gned sine øjne og gik igang med at sætte skruerne i de elementer som lå foran ham. En stol skramlede overfor ham og han kiggede op – hvem var nu det?

“Hej, jeg hedder Lisbeth” kom det fra den unge pige, som stod overfor ham. “jeg skal sidde her, bliver det sagt”, sagde hun og smilede.
“Davs – jeg hedder Henrik” sagde han og rakte hende hånden. Hun ser da godt ud, tænkte han og betragtede hende mere indgående. Hun var høj, havde halvlangt, mørkeblondt hår og blå, skinnende øjne.

“Har du arbejdet her længe ? ” spurgte hun lidt efter. “Længe og længe” svarede han ” – jeg har været her i 4 år – men det kan sommetider godt føles længere”.

“Nå, hvorfor det ? ” Hun bøjede sig frem og støttede hovedet med sine hænder. “Er du da ikke glad for at være her ? ” . “Jo da – selvfølgelig er jeg det. Det er en god arbejdsplads, men jeg er ikke så vild med natarbejdet. Men der er gudskelov kun 1 måned tilbage, så skal jeg på fast daghold og det glæder jeg mig til, kan du tro” sagde han og smilede til hende.

“Ja, så er det jo et kort bekendtskab vi to får” grinede hun. “Jeg skal være fast nat – jeg har ikke noget imod det og så giver det jo også lidt ekstra i lønningsposen – og det kan jeg godt bruge for….” Hun blev afbrudt midt i sætningen, da værkføreren kom hen til hende og sagde, at der lige var nogle papirer på hans kontor, som hun skulle skrive under.

“Vi ses lige om lidt igen” smilede hun, og rejste sig for at slå følge med værkføreren.

Han kiggede efter hende, da hun gik hen ad den lange gang i fabrikshallen. “Hun er slet ikke så dårlig” tænkte han og betragtede hende fra top til tå. “Gud ved om hun er gift – det må jeg spørge hende om, når hun kommer tilbage”.

Der gik nogen tid før hun igen kom tilbage til pladsen – og hun så ikke særlig begejstret ud, kunne han konstatere.

“Idiot..” snerrede hun – “han er sgu en pervers stodder – er han her hver aften?”.

Han kikkede op og så hende stå med hænderne i siden og et vredt træk i det ellers så kønne ansigt. “Hvem er en pervers stodder?” spurgte han undrende. Han prøvede febrilsk at komme i tanke om nogen i afdelingen, som ville svare til den beskrivelse, men det lykkedes ikke for ham.

“Ham værkføreren – selvfølgelig – hvem ellers. Jeg kender jo ikke andre i afdelingen endnu, vel?” bed hun ham af.

“Rolig nu” gengældte han lidt brysk – “Hvad er der sket?”

“Først var han meget flink og gav mig nogle papirer fra personalekontoret, som jeg skulle skrive under. Så spurgte han om jeg var gift – og det sagde jeg så at det var jeg ikke. Hvad laver du så i fritiden, skat – siger han så med et smøret grin. Jeg tænkte at det da var et underligt spørgsmål men svarer, at jeg dyrker gymnastik. Åh, gymnastik, siger han så – det skulle vel ikke være lagengymnastik der er din stærke side, hva’?. Åndsbolle – hvad tror han egentlig han kan tillade sig. Jeg er så….

“Stop lige et øjeblik” siger han lidt smilende, da han ser hendes vrede udbrud. ” Sæt dig nu ned først og få en kop kaffe – her!” Hun bliver stående, da han rækker hende et krus med dampende varm kaffe fra termokanden, som han altid havde med. “Træk lige vejret dybt og lad os så lige få styr på det her, ik’?”. Han kigger på hende og kan se, at hun har våde øjne. Dybt skuffet og irriteret over den måde at blive behandlet på.

Jeg må gøre noget, tænker han. “Lisbeth, prøv lige at lytte engang – kig på mig!” Hun kigger snøftende ned, lige ind i øjnene på ham. Hendes blik er som et såret dyrs skræmte øjne og han mærker et stik i brystet. Dumme svin til Madsen – det her skal han få betalt, tænker han rasende. “det skal jeg nok sørge for bliver ordnet, bare rolig”.

Ud af sine øjenkroge ser han værkføreren komme gående hen imod dem. Nu gælder det bare om at holde vreden nede. “Lisbeth” nærmest hvisker han højt – “sæt dig ned – hurtigt”. Hun kigger lidt forvirret på ham, og sætter sig så på sin stol. Madsen er nu næsten henne ved bordet. I det samme griber Henrik hendes hånd og kigger forelsket på Lisbeth – som bare bliver endnu mere forvirret. Da Madsen er helt henne ved bordet, kommer det spydigt fra ham; “nå, jeg kan se I allerede har lært hinanden godt at kende, hva’? “. “Ja” svarer Henrik kvikt – “på jeg præsentere dig for min kæreste ?? – nå nej – det behøver jeg jo vist ikke – jeg har lige hørt at I jo allerede har talt sammen”.

Madsen bliver total rød i hovedet og skal lige til at vende sig om, da det kommer rapt fra Henrik “..og jo, hun er udmærket til lagengymnastik – en rigtig atlet, hvis jeg selv må sige det”. Værkføreren spærrer øjnene op på vid gab, drejer hurtig om på hælen og forsvinder med lynets hast – og Lisbeth knækker fuldstændig sammen af grin. “Hold da kæft – der var du altså bare go’ ” skraldgriner hun – “..min kæreste! – det havde han sgu godt af, den gamle buk”.

“Nu tror jeg at han vil lade dig være i fred fra nu af” kommer det fra Henrik – “det mangler også bare – søde piger skal man ikke skræmme livet af den første dag på deres nye arbejdsplads”. Han har sluppet hendes hænder, men holder blikket fast med hendes. “Han er skidesød” tænker hun og blinker til ham med de ene øje. “Han er måske et nærmere bekendtskab værd” – smiler hun for sig selv.

Resten af natten ser de intet til Madsen og da fabriksklokken kimer, pakker de hurtigt deres ting sammen og følges ad ud ad porten.

“Nå, men tak for en spændende første nat” smiler Henrik. “Jeg håber da at du kommer i nat igen – eller er du blevet så afskrækket, at du bliver væk???”. Han kikker på Lisbeth og venter på hendes svar. “Jeg kommer – helt sikkert. Med dig som kollega, kan det vel ikke gå helt galt” griner hun og vinker. “Vi ses” råber hun mens hun forsvinder over til busstoppestedet.

Henriks tanker kredser stadig omkring hende, da han kommer hjem. Han er træt, ville helst lægge sig til at sove med det samme – men et bad ville måske være på sin plads. Han smider hurtigt tøjet, lukker op for bruseren og går ind under det varme vand. Hmmmm – det er dejligt, når vandet siler stille ned over hans flotte krop. Han begynder at smøre sig ind med sæbe – men hænderne vil pludselig ikke længere, da han når sin pik. Stille og roligt gnider han på den, alt imens han fantaserer om, hvordan det ville være, hvis det var Lisbets hænder der gjorde det.

Pikken bliver mere og mere stiv, indtil den stritter stolt op i luften. Han må have udløsning – gnider først roligt fra pikhovedet ned og op, klemmer lidt om hovedet og mærker hvordan han langsomt nærmer sig højdepunktet, alt imens han i tankerne klæder hende langsomt af og forestiller sig, at hun sidder på hug foran ham , her i bruse-kabinen og sutter og kæler for hans pik. Han sætter farten op, kroppen spændes og med et brøl sprøjter han sæden op ad kabinevæggen. Uhmm – det lettede. Han tørrer sig og går ind i soveværelset, hvor han falder i en behagelig, skøn søvn.

Da han vågner, flere timer senere, er han frisk og får lavet nogle af de ting som han måtte forsømme dagen før. Inden han starter bilen til endnu en nats arbejde, kikker han en ekstra gang i spejlet – jo, han ser ikke helt værst ud. Han smiler til sit eget spejlbillede og pludselig går det op for ham, at han faktisk er rigtig glad. Og hvad det skyldes – ja, det er der vist ingen tvivl om. En dejlig tøs ved navn Lisbeth!

Da han når sit arbejdsbord på fabrikken ser han, at hun allerede er kommet. Hun kikker op og smiler til ham.

“Hej, Henrik – nå, har du sovet godt ????”

“Jo, tak fint – og du????”

“Både og” griner hun og sender ham et skælmsk blik.

“Hvad mener du med både og ??” spørger han og håber på at han får det svar han fisker efter.

“Nåhh, der var visse ting som jeg lå og spekulerede på, da jeg først lå i min seng” – smiler hun “dig for eksempel. Er du egentlig gift med kone, børn og alt det sjov ??”

“Næh” svarer han. “Jeg lever alene med mine husstøvmider”.

“Hi,hi” griner hun. “Dine husstøvmider – der er da ikke noget særligt godt bekendtskab. Har du ikke andre “husdyr ? ” kommer det frækt fra hende.

Han fanger hurtigt hendes humor og svarer grinende – “Nej, det har jeg godt nok ikke – men du har måske et godt tip til, hvad jeg kunne anskaffe mig”

“Hvad med en lækker, lille hunkat ?” griner hun tilbage.

“Kender du da en sød mis, som kunne tænke sig en lækker, blød og lun dyne at putte sig under ? ” spørger han.

“Måske” – storsmiler hun og kikker ham lige ind i øjnene.

Resten af natten snakker de ikke ret meget sammen, da der er meget at se til. Værkfører Madsen er ikke dukket op, men senere på aftenen får de at vide, at han er sygemeldt. “Nå, er han det ?” griner de begge – til stor forundring for de øvrige kolleger. Men de aner jo heller ingenting om, hvad der var foregået ved bordet aftenen før.

Da klokken ringer ved morgengry, går de igen sammen ud af fabriksporten – og ser at der står en stor kø af mennesker ved busstoppestedet.

“Hvad mon der er sket her ?” siger Lisbeth. “De første plejer da allerede at være taget afsted ved denne tid”.

Et par af de ventende kommer over gaden og går hen imod dem og Lisbeth spørger, om der er noget galt. Jo, det var der faktisk – busstrejke.

“Åh nej” kommer det opgivende fra hende. “Så må jeg se om jeg kan få et lift på een eller anden måde”.

Henrik er der med det samme. “Jeg vil da gerne smutte dig hjem, hvis du altså tør!”

“Mener du det ?” – smiler hun. “Jo tak – det tilbud vil jeg da gerne tage imod – så slem er du vel heller ikke”.

“Hvem ved” smiler han. “Kom – min bil holder ovre på parkeringspladsen”.

De finder bilen og han starter hjemturen. Nu måtte han se om han kunne gøre eet eller andet.

“Skal du lige hjem, eller har du lyst til at vi smutter forbi en bager og køber nogle friske morgenbrød. Så giver jeg en kop frisklavet kaffe til” fisker han.

“Egentlig burde jeg køres hjem og gå direkte i seng” kommer det fra hende “men på den anden side, ville det da være rart med lidt morgenhygge” smiler hun.

“Jamen så er det en aftale” kommer det kækt fra ham.

Da de kommer hjem til hans lejlighed, sætter han straks en kande kaffe over. Hun kigger sig lidt omkring.

“Du har det nu da meget hyggeligt. Har du boet her længe? ”

“Nej, kun ½ år – men jeg havde en anden lejlighed før som var lidt mindre, så jeg har kunnet købe nogle af de ting, som jeg har ønsket mig længe, for nu var der jo plads til dem”.

“Hvad siger du, hvis jeg spørger om jeg må låne bruseren” kommer det lidt forsigtigt fra hende. “Jeg kunne godt trænge til et frisk bad – jeg sveder derinde på fabrikken”.

“Det må du da meget gerne. Jeg har ikke noget pigeshampoo og lignende, så hvis du kan bruge lidt af mit eget, er du da velkommen.”.

“Det går nok for denne ene gangs skyld” smiler hun.

Han finder et par store bløde håndklæder til hende og hun smutter ind i badeværelset. Han lytter – låste hun døren? Nej – så nu var det vist om at benytte sig af den måske eneste chance han havde!

Da han hører hun er inde i kabinen, smider han hurtigt tøjet og lukker døren forsigtig op. Han rækker prøvende en hånd ind i kabinen – og hun fanger den.

Han trækker forhænget til side – og taber næsten mælet ved det syn der møder han. Hun står inde under vandet med de dejligste runde hofter, et par skønne fyldige bryster og er igang med at sæbe sig ind.

“Jeg tænkte på om missen havde lyst til at blive vasket på en lidt anden måde end den plejer – for jeg håber da at den kan lide vand” siger han, da hun kigger på ham.

“Tja – hvorfor ikke” siger hun med en lidt sløret stemme. “Du må da gerne prøve om den kan lide det. Den spinder faktisk allerede”.

Han går ind under vandet og griber fat om hendes ansigt. Han lader sine hænder glide ned ad det våde hår, ned ad nakken og ned over ryggen, indtil han når hendes hofter. Han lægger sine hænder tilrette og med et ryk, er hans mund på hendes. Først lidt prøvende, men da han mærker hun kan lide det, presser han sin tunge ind mellem hendes læber. Hendes hænder stryger ham op ad ryggen og lander ved hans flotte nakke. Hendes læber slipper taget i ham og hun siger smilende: “jeg vidste at du var en flot fyr uden tøj på. Jeg fantaserede om dig igår morges da jeg stod i badet derhjemme og da du jo ikke var der fysisk, måtte jeg bruge min bruser som erstatning for din tunge, som jeg forestillede mig, slikkede min fisse, til jeg gik i knæ i en kæmpe orgasme. Men nu kan du få lov til at vise mig, om min fantasi var rigtig eller forkert”.

Han troede han hørte forkert! Havde hun fantaseret om ham som han havde gjort om hende ? Og så på næsten samme tidspunkt ? Det var dog fantastisk – så måtte der være mere mellem himmel og jord, end han havde forestillet sig. Men han sagde det ikke – smilede bare til hende og gik langsom ned i knæ.

Han tog fat om hendes bryster og tog den ene brystvorte i munden. Den var ikke længe om at blive stiv ved hans tunges kvikke leg (og han kunne allerede mærke at det rykkede voldsomt i pikken).

Hun bøjede nakken bagover og gav et lille suk fra sig.

“Hmmm – dejligt – bliv ved” kom det fra hende. Og det gjorde han. Først det ene bryst, så det andet for derefter at lade tungen løbe ned mod hendes mave og dejlige varme skød. “Hun skal få slikket fisse, som hun aldrig er blevet slikket før” tænkte han og glædede sig allerede til at få hende til at komme.

Han lå nu på knæ med ansigtet lige ud for hendes smukt behårede skridt. Han så op og så hende kikke ned med blanke, liderlige øjne. Hans pik var allerede ved at være helt stiv – men den måtte vente til det blev dens tur!

Hans hænder masserede hendes bløde balder og hans næse indsnusede den dejlige duft af kvinde.

Han lod den ene hånd glide rundt omkring hendes hofte og bane sig vej hen imod hendes skridt. Han lod en finger glide ned langs revnen, fandt hendes klit – og hun gav sig en smule.

Han stak en finger ind imellem hendes endnu sammen-pressede lår – og hun spredte dem frivilligt – bare en ganske lille smule. 2 fingre – og lårene spredte lidt lidt mere. Hele hånden og hun stod skrævende foran ham. Han masserede den let, mærkede at hun blev mere og mere våd og lagde så munden tilrette lige over hendes klit. “Så min søde tøs” tænkte han – “nu skal du slikkes, lige indtil du skriger efter at få mig til at stoppe igen”.

Han løftede det ene af hendes smukke ben og lagde det tilrette på sin skulder , spredte hendes skamlæber og lod tungen glide ned gennem revnen. Han lagde hovedet lidt på skrå så han kunne komme helt ind. Han rakte tungen så langt ud han kunne, snoede den let sammen og lod den glide 1 cm op i hullet. Hun gik næsten i knæ ved denne handling. Han holdt hende fast i denne stilling og tungen sprællede frem og tilbage. Han rettede hovedet op igen og slikkede sig vej op til klitten igen, hvor han lagde hele sin mund tilrette og begyndte at suge og slikke hende. Han kunne høre, at hun trak vejret i meget hurtige stød og hvis hun ikke havde holdt fast i den stang hvorpå bruseren var monteret, var hun forlængst gledet ned over hans ansigt. Hun stønnede helt vildt da hun mærkede, at han stak 2 fingre ind i hende. Han fingerkneppede hende hurtigt og erfarent alt imens han slikkede videre på hendes klit.

Han mærkede, at hun var ved at give efter og hørte hende klynke ” Henrik….. jeg….. åhhh – det er så…. jeg kan ik….. bliv ved…. jeg….jaaaaaaaa” og så kom hun med et skrig. Hendes knæ blev bløde og hun lod hænderne løsne taget i bruser-stangen alt imens hun hev efter vejret. Han flyttede sig lidt, så hun kunne glide ned foran ham – og han så hendes åbne mund og lukkede øjne. Vandet silede stadig ned ad dem begge og han nød synet af det. Hun så bare så dejlig ud!

Hun sad nu på hug foran ham og tog fat om hans overstive pik med begge hænder. Langsomt lod hun dem køre op og ned af dem – for til sidst at tage den i munden og begynde at sutte den af på ham. Han gik fuldstændig i ekstase og det varede ikke længe før han kom med et brøl i munden på hende. Hun kunne ikke rumme alt det sæd der kom ud – lod det løbe ud af mundsiderne – et syn der gjorde, at han følte at hans pik allerede begyndte at rejse sig igen.

Længe stod de krop mod krop under vandet og lod det sile stille ned over dem. Længe varede det før de forlod bruseren og fortsatte med morgenmaden som planlagt. Men IKKE længe, før de igen skulle gøre hinanden liderlige – det var ingen af dem i tvivl om !!!!!.

Skrevet af: Edelweiss


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

En kommentar

  1. En virkelig god og sød novelle. Den startede stille og roligt, og blev mere og mere romantisk for så at slutte med den gode gang sex i badet.
    Jeg vil meget gerne læse mere fra din hånd. Meget gerne en fortsættelse med de to,det kan kun blive godt og grundigt liderlid.
    ************stjerner fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.