Strandturen

Det var lørdag, og det var blevet hen under aften,.da jeg cyklede mod stranden som så ofte før efter arbejdet. Det havde været en varm dag, og der var stadig masser af mennesker på stranden.

Stillede cyklen, bag ved toilethuset som sædvanligt og kiggede ud over stranden – al for mange mennesker efter min mening. Jeg skyndte mig ind og skifte til mine shorts og lagde resten af mit tøj i tasken. Jeg gik langs stranden op mod nogle klitter der lå et stykke derfra, der så lidt mere mennesketomt ud.

Da jeg nåede frem til klitterne fandt jeg et egnet sted at ligge mig og kiggede lidt rundt. Ikke langt derfra lå en kvinde og sov så det ud til. Hun så godt ud, hendes alder var svær at bedømme, men hendes krop fejlede ingenting. Hun havde skulderlangt kort blond hår, og en dejlig krop hvor man tydeligt kunne se at det ikke var den første dag hun lå og solede sig. Jeg lagde mig ned og lod solen varme min krop – ikke at det var nødvendigt for selv om klokken nærmede sig 17.30 var det stadig næsten 30 grader.

Jeg besluttede mig for at tage en hurtig dukkert, og da jeg kom op fra vandet kunne jeg se kvinden stadig lå og sov. Jeg stod i sandet og tørrede mig med det ekstra håndklæde jeg havde med. Der lød et sagte støn over fra kvinden idet hun vendte sig om på siden og jeg kiggede på hende. Hun var smuk som hun lå der, dejlige faste bryster, et smukt solbrændt ansigt, og et par dejlige velformede ben.

Stille stod jeg og betragtede hende, og besluttede mig for at gå over til hende. Jeg stillede mig ved siden af hende, men hun reagerede ikke og så ud som om hun lå og drømte. Hendes øjevipper vibrede hurtigt, og hendes vejrtrækning var tung og ikke spor rytmisk. Jeg kiggede ned på hende, på hendes faste bryster, på hendes velformede bagdel som jeg nu kunne se, og på hendes små bikinitrusser. Jeg kiggede på den en ekstra gang, og syntes at kunne fornemme en lidt mørk aftegning på dem, lige der hvor…

Kiggede rundt, der var ikke nogen andre mennesker der kunne se os i klitterne. Jeg bukkede mig ned, og berørte stille hendes skulder. Der var ingen reaktion. Jeg lod min hånd hvile på hendes skulder mens jeg lyttede til hendes vejrtrækning… Den var tung og uregelmæssig. Jeg lod hånden glide længe ned mod hendes bryster og berørte forsigtigt rundingen at hendes bryst. Det var en fed fornemmelse at stå der med hånden på kvindens bryst, en fremmed kvinde. Jeg kærtegnede rundingen af hendes bryst, og lod forsigtigt min tommelfinger berøre vorten som strittede under min finger.

Nu kom der en reaktion fra hende, hun begyndte at røre på sig og jeg trak hurtigt min hånd til mig igen og rejste mig, men hun sov videre, nu lå hun blot fladt på ryggen, men med sine ben let spredte og det var nu tydeligt at se den våde plet mellem hendes ben. Jeg lyttede til hendes vejrtrækning, den blev hurtigt tung igen. Jeg kiggede rundt en ekstra gang, for at sikre mig at vi stadig ikke kunne ses, og satte mig så på hug ved siden af hende igen. Denne gang klemte jeg hendes ene brystvorte lidt mellem to fingre, og jeg kunne mærke hvordan blodet strømmede ud i den. Jeg gav den anden vorte samme tur, og mærkede også hvordan blodet strømmede ud til den.

Jeg bøjede mig forsigtigt ind over hende, og lod spidsen af min tunge ramme hendes vorte. Stille og roligt lod jeg den glide fra kavalergangen og op over brystet, op til vorten som jeg lod være i første omgang. Min hånd kærtegnede stille det andet bryst imens mine læber fandt frem til vorten og lod den omslutte alt imens min tunge forsigtigt spillede på spidsen af den. Hun rørte på sig igen, og jeg skulle til at rejse mig igen hurtigt da en arm greb mig om nakken og en stemme sagde,  ”Jeg ved ikke hvem du er, eller hvorfor du gør dette ved mig, men nu er du startet, og så må du også afslutte det.”.

Det var bare løgn det her – jeg måtte synke en ekstra gang. Men grebet i min nakke og stemmen fra hendes mund sagde mig at det var det alligevel ikke. Jeg drejede hovedet og kiggede på hendes ansigt, men hun lå stadig med lukkede øjne, nu blot med et diskret smil på læben. Jeg overvejede situationen engang, men jeg havde intet at miste ved at fortsætte mit arbejde, så jeg sænkede igen mine læber om hendes bryster, denne gang knapt så forsigtigt. Lod mine tænder bide hende blidt i vorterne, lod min tunge cirkulere omkring dem, ned til kavalergangen, op til hendes hals. Kyssede hendes hals, ansigt og ned igen mod hendes dejlige bryster.

Hendes vejtrækning var nu mere rytmisk, men ligeså tung. Jeg sad stadig på hug ved siden af hende, bøjet ind over hendes bryster som fik den store omgang. Pludselig mærkede jeg en hånd på bulen i mine shorts, en hånd der lagde sig mellem mine ben og gav min pik inden under et kærligt klem. Jeg fortsatte dog legen med min tunge, og lod nu en hånd hvile på hendes inderlår. Kyssede hendes bryster en sidste gang for nu, og kyssede så hendes mave, hendes lænd.

Hendes hånd mellem mine ben blev mere krævende, og søgte nu inden for stoffet hvor den straks fandt min efterhånden godt stive pik. Hun greb om den med et fast greb og kørte frem og tilbage en enkelt gang, og lod så bare hånden holde om pikken, mens hendes fingre rytmisk klemte sammen om den. Min hånd klemte hendes inderlår blindt og hun forstod straks hentydningen og spredte villigt sine ben idet min mund nærmede sig kanten på hendes bikini. Jeg lod min tunge markere kanten af hendes bikini. Hele vejen rundt, om det sparsomme stykke beklædning. Den våde plet mellem hendes ben var ikke blevet mindre siden jeg sidst havde kigget på den.

”Hvor skal vi ligge os?!”. – Pludseligt hørte vi stemmer tæt på os, og vi rejste os begge op til siddende stilling, mens vi kiggede forfjamskede rundt som to teenagebørn, der var blevet taget med fingrene i bolchedåsen. Der kom et par gående hen imod os og der var ingen tvivl om at de måtte have set et eller andet. Kvinden rejste sig hurtigt, tog min hånd og trak mig ned mod vandet. På vej ud mod de blå bølger vendte hun sig hurtigt om at sagde – ”Forresten, mit navn er Betina, og du er?”. Jeg kiggede i hendes blå øjne og var stadig for forfjamsket til at sige andet end – ” Hej, og jeg hedder så Torben.”.

Vi nåede vandkanten, men det fik hende ikke til at stoppe op og hun fortsatte blot ud i vandet, indtil det nåede hende op til hendes bryster. Først der stoppede hun op, vendte sig om og trak mig ind til sig og kyssede mig dybt. Hun smagte dejligt, og hun kyssede godt. Jeg fik imellem to kys vendt mit ansigt så meget at jeg kunne overskue stranden med et hurtigt blik, der var stadig mennesker, men de var langt væk, og de to inde fra klitterne var ikke at se nogle steder. Min opmærksomhed vendte sig hurtigt mod Betina igen, idet hendes tunge ramte mine læber, mærkede jeg hendes hånd mellem mine ben igen. Hun fik frigjort min pik fra mine shorts og fik den vippet ud i det kølige vand.

Ved enhver anden lejlighed, ville det nok havde fået den til at køle lidt af, men nu stod den stadigvæk og hendes øvede fingre masserede den blidt. Jeg trak hende ind til mig, mærkede hendes brystvorter mod min brystkasse. Mine hænder fandt straks hendes balder, der ikke var det mindste skjult af hendes g-strengs bikini. Jeg spredte dem blidt med begge hænder, lod en finger glide længere ned mod hendes fisse. Fandt hvad jeg søgte og lod min finger lege stille i hendes åbning.

Vi kyssede hinanden dybt. Begge stående der i vandet mens vi legede med den andens kønsorganer. Jeg hviskede i hendes øre hun skulle vende sig om. Hun brokkede sig lidt, men det var vist mere af natur end reel modstand. Jeg stillede mig bag hende, mine hænder rundt om hendes krop, den ene hånd på hendes bryst, den anden på hendes lænd og som jeg brugte til at presse hendes underliv mod mit i den sagte bølgegang. Jeg mærkede hendes hænde søge bagud indtil de fandt min pik, og hun greb om den og førte den sikkert ind mellem hendes ben.

Jeg nød det da min pik ligeså stille gled ind i hende og jeg gættede fra det suk der undslap hendes læber at hun heller ikke syntes det var dårligt. Vi stod der i vandet og forsøgte at finde en fast rytme, men hver gang vi lige syntes at have fundet den, kom der en bølge og slog os ud af den igen. Betina grinte sit dejlige grin hver gang det skete, men til sidst blev vi dog enige om at gå op og ligge os i klitterne igen.

Betina fik sat sine bikinitrusser på plads igen, og jeg forsøgte at lave plads til min pik i min shorts igen. Ikke noget nem opgave og jeg er sikker på at hvis der havde været folk tættere på, var de ikke i tvivl om min tilstand da vi gik hen over stranden og op i klitterne. Knapt nok var vi nået op til vores håndklæder før Betina satte sig i sandet foran mig. Igen var jeg forbløffet over med hvilke hurtighed hun kunne få min pik fri fra mine shorts.

Hun kiggede op på mig, og satte så sine læber mod min våde hud lige over roden på pikken. Hun lod sin tunge glide ned til roden af pikken og ned mod mine nosser. Hun slikkede dem grådigt mens hendes hånd igen gled stille frem og tilbage på min pik. Til sidst log hun tungen glide hele vejen fra mine nosser og op langs skaftet på min pik og helt ud til hovedet. Den næste der skete glemmer jeg aldrig, men knapt var hendes tunge nået til spidsen af min pik før hun tog den helt i munden, og slugte den til roden. Hun lod den glide ud igen, og kiggede op på mig, og lod den så igen glide helt i bund.

Jeg var solgt, aldrig før havde jeg prøvet at en kvinde kunne tage hele min pik i munden. Igen lod hun pikken forlade sin varme mund, før hun igen lod den glide helt i bund. Hun fandt en rytme og jeg kunne mærke hvordan presset byggede sig op. Det måtte stoppes før det var for sent. Jeg greb fat i hendes ansigt idet min pik havde forladt hendes mund, og satte mig ned overfor hende og kyssede hende hårdt, stadig med et fast greb med mine hænder på hendes ansigt.

Uden et ord, nærmest skubbede jeg hende bagud og ned i sandet på ryggen. Jeg satte mig mellem hendes ben, og trak hendes bikinitrusser af hende. Jeg kiggede på hende som hun lå der på ryggen i sandet, helt nøgen. Hendes smukke ansigt, hendes velformede bryster og hendes glatte venusbjerg der indbydende nærmest hævede sig om i mod mig.

Jeg behøvede ikke nogen yderligere invitation, men hun spredte sin ben endnu mere ud til siden, og jeg lænede mig frem og satte mine læber mod hendes klit. Jeg sugede hendes skamlæber ind i min mund. Lod min tunge spille mod hendes klit og efter de støn der undslap hendes læber var det noget hun kunne lide. Jeg hørte en puslen lidt borte men fortsatte med at slikke hendes våde grotte. Jeg lod en finger finde mellemkødet og lege i indgangen.

Lod den presse sig mod de indre skamlæber, uden dog at trænge ind i hende. Jeg slikkede hendes ene skamlæbe længe og lod min tunge vandre ned med indgangen til hendes våde hul, og slikkede så hele vejen op til hendes klit igen. Hun stønnede en smule højere nu, og skød sit underliv op imod mit ansigt. Saftene nærmest løb af hende og selv hendes bagerste hul blev fugtigt. Jeg lod min finger presse sig imod hendes bagerste hul og hun nærmest pressede sig underliv ned over den, så den forsvandt indenfor.

Mine læber og tunge fokuserede sig igen om hendes klit, hurtigt, hårdt. Hun vred sig under mig, og hun stønnede hurtigere og hurtigere mens hun nærmest kneppede sig selv på min finger. Lige med et blev det for meget for hende, og jeg mærkede hvordan hendes ringmuskel klemte sig sammen om min finger i en rytmisk bevægelse, mens hendes underliv nærmest vred sig i kramper.

Lige da det skete rejste jeg mit hoved op, og stødte pikken i bund og endnu et højt suk undslap hendes læber. Lod pikken glide næsten helt ud, så den kun lige blev holdt på plads af de yderste skamlæber, for så igen at glide helt i bund. Jeg kneppede hende i et rasende tempo, som om at jeg skulle nå noget, for så at tage tempoet af og finde et mere roligt tempo mens hendes krop kom sig oven på orgasmen.

Da hun igen begyndte at trække vejret i et stødt tempo, trak jeg mig ud, og lagde mig ved siden af hende, og løftede hendes ene ben hen over mine, så jeg kunne trænge ind i hende fra siden af, mens jeg kyssede hende. Hurtigt fandt vi et fælles tempo, og inden længe kunne jeg mærke hvordan orgasmen trængte sig på.

Hun mærkede det også, for hun pressede sit underliv mod mit i et stadig hurtigere og hurtigere tempo, indtil hun til sidst rullede rundt og væk fra mig, for derefter at tage min pik i munden igen. Hun nåede ikke andet end at tage den i munden før jeg kom. Sprøjtede en stråle ud over hendes ansigt, før hun havde taget mig helt ind i munden igen, og helt op til roden og der holdte hun den mens jeg sprøjtede min sæd ned i hendes hals.

Jeg lå et stykke tid på ryggen og sundede mig, mens hun stille og roligt slikkede min pik ren for de sidste rester. Mens jeg lå der kom jeg til at kigge lidt væk fra os, og der stod det par som vi havde set tidligere og kiggede på os. Jeg blev helt forlegen, og tog hurtigt Betina i hånden og sammen løb vi ud mod vandet………


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.