Fræk morgenmad med mere

Det er en dejlig lørdag morgen, jeg står lidt sent op, og øv det er trist og koldt udenfor. Vil stå op og få lidt tøj på men min kære mand siger desværre ingen tøj til dig idag – kigger på ham, men tænker frækt det bliver en god dag. Jeg når ikke at sætte morgenkaffen over, før jeg får at vide vi bliver en ekstra gæst til morgenmad. Øøh men så skal jeg ha tøj på. Nej – siger han og smiler. Du får dem her på og giver mig manchetter på.
Ok hvad har han gang i, men ved det næsten godt og glæder mig allerede .

Det banker på døren, og jo jeg fik jo ret det blev en god dag. Jeg skynder mig ud og siger pænt godmorgen til vores gæst som kigger på mig, og smiler ser også ud til han glæder sig. Han giver mig derefter et klask i min mås – avs den sved – glæd dig lyder det.

Det føles meget mærkeligt, at gå rundt og lave morgenmad iført manchetter og ikke andet, når de to har tøj på – men også meget pirrende. Når de går forbi en, mens jeg laver morgenmaden, får jeg små berøringer eller små klap i min mås, de giver mig lidt kuldegys og ikke andet om tanken om hvad den skal udsættes for senere smiler for mig selv.

Jeg får dækket morgen bordet selvom det ikke er helt nemt, da jeg skiftevis får klap bagi, eller et par fingre puttet i mit nu meget fugtige hul. De sidder bare og snakker som intet var hændt, og venter på alt er klar til at spise.

Bliver nødt til at have et håndklæde at sidde på, ellers får stolen fugtskade.

Vi får spist og jeg bærer ud af bordet og får ryddet af – imens jeg tænker hvad der skal ske, og hvad de finder på.

Vil sætte mig igen, men får besked på at komme nærmere og ned på knæ. jeg smiler og slikker mig – håber jeg lidt skjult – om munden. Da han trækker bukserne om anklerne, behøver jeg ingen ordre til at finde ud af hvad jeg skal nu.

Starter blidt at lege med min tunge omkring hovedet, åbner munden og smager på varen – som jeg ellers kender, men man kan jo ikke få for meget af noget godt – kan høre, at jeg gør mit arbejde godt og ikke mindst mærke det. Der er intet bedre end at mærke, at man gør sit arbejde godt, og det tænder mig, safterne er begyndt at løbe ned af mine lår.

Der bliver taget fat i mit hår og bliver presset længere ned over den nu meget stive pik, åbner munden og lader det ske. Kan mærke den fylder godt og det kniber med at få luft. Men det tænder mig endnu mere.

Kan godt mærke at der er lige før der sker nået og forbereder mig så godt som jeg kan, for vil ikke lade nået gå til spilde. Med en dejlig lyd fra ham får jeg hele ladningen i munden. slikker mig om munden, og slikker ham godt og grundigt så jeg får det hele med. Mums!

Så er det min tur – lyder det fra den anden side af bordet og jeg rejser mig, og går om og sætter mig på knæ foran en stiv pik der ser meget klar ud. Jeg går straks igang og det varer ikke længe, før jeg får endnu en ladning som jeg sluger med velbehag.

Smiler ved tanken om nu er det min tur nu – men nej de hiver begge deres bukser op og drikker en kop kaffe mere, og snakker om løst og fast, mens de kigger og smiler til mig – hmmmm bare ikke ok.

Ved ikke helt hvor jeg skal gøre af mig selv, da jeg er overtændt og safterne og tankerne er løbet løbsk. Men må jo bare sidde og vente på de får tid til mig.

Meget af dagen går med, at jeg får små klaps på min mås – den skal holdes ved lige – får jeg at vide, måske ikke så meget aaavs.

Men endelig sker der noget. Jeg bliver ført til soveværelset hvor der er kroge i loftet. Bliver spændt op, så jeg hænger i kæder fra krogene.
Min over tændte krop bliver nusset om blidt og hårdt og brutalt. Lige hvad jeg hade behov for. Det er godt og meget mere, men igen er det desværre ikke mig der bestemmer.

Så desværre stopper det lige så hurtigt som det er startet, og så får jeg klask i min mås. Nøøj hvor gør det ondt og det gør godt. De svier og den er meget varm nu. Klappene forsætter, og jeg skiftevis stønner og hyler af lyst og smerte. Op med hovedet lyder det- har lige glemt at være med, og bare lade mig føre hen af lysten. Trækker vejret dybt. Løfter hovedet og smiler.

Min røv er nu så rød og varm, at jeg tror selv Rudolf ville være misundelig.

Slagene er stille gået over i kælende små klap, indtil de helt stopper helt.

Mine bryster bliver nu bundet op med reb og sidder nu som ung pigebryster.

Der bliver smagt på dem og de bliver hevet i nusset om dem, og krammet godt og hårdt og brutalt. Safterne løber bare af sig selv, ned af mine lår. Så bliver jeg sluppet fri af kæder og kroge – øv hvad sker her, hvorfor allerede fri? Vi var jo lige begyndt.

Der ligger en nederdel og står et par støvler klar til mig, som jeg får besked på at tage på. Vi skal ud og spise – får jeg at vide. Men hvor er resten der mangler jo noget – kan jo ikke gå rundt i manchetter og brysterne bundet op og uden nået andet i det lokale center. Manchetterne bliver pillet af, men får ikke mere tøj udleveret – jamen det er jo også koldt og går lidt i baglås i tankerne.

Men ved jo med de to, at jeg bare må følge med og følge ordre – Men er sgu ikke ok med det, men samtidig er det pirrende og kan godt mærke jeg måske godt kan li tanken.

Idet vi går ud af døren for at tage afsted, får jeg udleveret min jakke – de går og griner lidt af mig – de har godt kunne mærke og se på mig, jeg ikke var helt ok med det.

Vi går rundt i det lokale center og jeg har det meget mærkeligt – går rundt her i bar røv og nederdel og jakke. Kan godt mærke, at mine brystvorter berører jakken hver gang jeg bevæger mig, og det får dem til at stritte endnu mere, end de havde gjort, og de to kære mænd jeg har ved min side, er meget dygtige til lige at berøre, eller jeg lige får et klap i min røde mås.

Tænker det er godt jeg har mine støvler på, ellers ville jeg gå og dryppe på gulvet.

Føler alle kigger på mig, da vi går rundt for at finde et spise sted. Har i tankerne, at de helt sikkert godt kan se hvad jeg har inde under – intet – vi finder et sted, og finder et stille hjørne, hvor vi kan gemme os lidt. Der bliver hevet lidt op i min nederdel. så jeg næsten sidder på min bare røde varme mås. Den er lidt øm, efter den kærlige behandling fra tidligere.

Der bliver lynet lidt ned for min jakke, så man lige kan skimte de reb der er blevet brugt til at binde mine bryster med. Vi får bestilt og kan godt se på den unge mandlige tjener, at han kigger undersøgende på mig. Jeg smiler til ham og han får røde kinder.

Imens tjeneren henter vores drikkevarer, mærker jeg nogle bløde hænder på begge af mine lår. Som begge søger opad og kærtegner og niver blidt på mine inderlår. Sidder med lukkede øjne, og prøver at lade være med at stønne, da der sidder jo også andre gæster i cafeen.

Da tjeneren kommer tilbage, sender han mange blikke i min retning, og da han går fra vores bord er han endnu mere rød i hovedet.

Da vores unge tjener kommer med vores mad, skygger han for de andre gæster, så de ikke kan se mig og det bliver udnyttet. Der bliver hurtigt lynet ned for min jakke, så han kan se begge mine bryster der stritter lige ud i luften på grund af rebene, og hurtigt lynet op igen.

Jeg kigger den unge tjener i øjne, og smiler igen til ham, og lader blikket falde ned mod den voksende bule, han har fået i sine pæne bukser – det er næsten synd for ham.

Vi får spist vores mad med mange afbrydelser. hvor der lige er et par finger der kommer for langt op, og vores unge ven kommer mange gange og spørge om maden er god og om vi mangler nået.

Den ene gang vores tjener kom hen til os, fik jeg stukket 2 fingre op i det samme, og kom til at give et stille støn fra mig. Side manden hvor fingerne kom fra, kiggede på mig og spurgte om jeg havde det godt. Smilte til ham og sagde ja selvfølgelig. Den stakkels tjener – men tror han har fået en oplevelse.

Vi blev færdige og rejste os, og efterlod mig en meget våd plet – ekstra arbejde til vores unge ven.

Jeg regnede med, at nu skulle vi hjem – men nej vi kørte til ud til skoven. hvor jeg tænkte mit – de er jo ikke rigtig kloge. Det er jo koldt og vi kan jo ikke smide tøjet i denne kulde.

Men det skulle vi heller ikke – det skulle jeg. Jeg fik manchetterne, som de åbenbart havde taget med, på mine håndled. Vi gik et stykke ind i skoven. Det var lidt svært med pæne støvler på, men det gik.

Jeg fik taget min jakke af,og stod der nu i reb og nederdel og støvler. Det var en kold fornøjelse, og hvis ikke mine brystvorter var stive i forvejen, så var de det nu.

De fandt et træ. hvor jeg blev stillet op af. Så jeg stod der med ryggen op af træet, og med hænderne bundet sammen på den anden side af træet, og med strittende bryster. De skulle lige have et par foto til samlingen, så det tog lige et øjeblik.

Der blev løftet op i nederdelen og fik en kold brise, ind på min tændte knop.

Fik puttet et par fingre op i mit nu meget fugtige hul, og et par stille bevægelser, og jeg kom i en meget højlydt sprøjteorgasme. Det var lige hvad jeg trængte til. Men jeg skulle åbenbart ikke nøjes med en, så skiftevis gav de mig sprøjte orgasmer,  mens den anden tog sig kærligt af mine bryster.

Det blev desværre hurtigt for koldt at stå der, så begyndte at ryste i en blanding af kulde og lyster – havde bare ikke lyst til at stoppe.

Blev pakket godt ind i et tæppe i bilen og blev kørt hjem i varmen, med et stort smil på læberne.

Da vi kom hjem, mente de åbenbart at mine baller frøs, for nu skulle de varmes. Jeg blev lagt over et par knæ, og så fik jeg smæk. Først stille klap, og så hårde faste klask med lidt kælende finger ind imellem slagene – hvor blev min mås varm.

Jeg blev tændt igen – lå bare der og stønnede og hylede og jeg følte bare ikke dette kunne stoppe.

Men det gjorde det jo, for de mente ikke min mås kunne tåle mere, så den stod bare på forkælelse resten af aften.

Håber i kunne lide den og måske forsætter den en anden dag!


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.