Zita

Egentlig hed hun Rozita. Hun var oprindelig en sigøjnerpige der var blevet adopteret som spæd. Hun var gift med den lokale møbelsnedker og selv var hun uddannet som modelsyerske. Det var mine forældres venner og hun var noget yngre end sin mand, og for den sags skyld også yngre end mine forældre.

For at blive alderen var hun 10 år ældre end mig. Hun var altid utrolig velklædt, bluse og nederdel eller kjoler, – aldrig lange bukser og næsten altid med høje stiletsko og silkestrømper. Hun havde et langt sort, krøllet hår, var kraftig bygget, men slank med brede hofter og bryster på størrelse med en håndbold. Og det var egentlig med hendes bryster det hele begyndte.

Zita og Axel var til fest hos mine forældre, jeg var lige knap 19 år. Vi havde siddet ved bordet og spist smørrebrød og fået øl og snaps. Selskabet var lystigt og jeg havde da også selv fået både øl og snaps. Zita havde en meget stramtsiddende, nedringet bluse på uden ærmer og man kunne tydelig se, at der ikke var nogen bh til at styre herlighederne, blusen var som malet på hende. Brysterne var som sagt store som håndbolde og tunge som melsække selv den meget stramme og elestiske bluse magtede ikke at holde dem oppe, så de hang en anelse. Man kunne tydelig se hendes strittende brystvorter, der blev pirret af det stramme stof og som var større end normalt for en kvinde der aldrig har ammet. Hun sad lige over for mig og når hun rakte ind over bordet var der fri udsigt. Hun kunne vel næppe have undgået min interesse, for hun benyttede enhver lejlighed til at række over bordet mod mig, samtidig var blusekanten blevet trukket med et par gange så udsigten var blevet endnu større. Under borddækningen til kaffen, var vi et øjeblik alene. Hun stak nu herlighederne op i ansigtet på mig og spurgte om jeg kunne lide dem. Ja – mumlede jeg. Så tag på dem. De var dejlige at røre ved, på en gang bløde og alligevel faste. Jeg havde ikke mærket så store bryster før – de virkede helt enorme, så jeg blev lidt genert ved situationen og pludselig blev der kaldt på mig – og det var så det. Jeg var dog blevet småliderlig ved situationen. Vi fik nu kaffe og cognac, og jeg tog en god spids og sagde lidt senere godnat og gik op på mit værelse på 1. sal. Snart lå jeg under dynen med en ordentlig stritter. Ikke fordi min pik hører til de største, men den holder lige knapt gennemsnittet. Jeg syntes dog den var ekstra stor den aften og overvejede at onanere.

Lige som jeg havde taget dynen af for at gå i gang, gik døren op og Zita skred ind. Det kræver vist hjælp, det der sagde hun. Og før jeg kunne gøre noget havde hun bukket sig ned og havde pikken i munden. Udsigten til hendes store kloder gjorde mig helt vild og jeg begyndte at ælte dem. Det kunne hun åbenbart lide for hun begyndte at stønne – tag mig i skridtet befalede hun. Min ene hånd gled nu ind under nederdelen – ingen trusser – bare almindelig strømper holdt oppe med en hofteholder. Jeg gik på opdagelse og fandt mellem en urskov af hår og en ganske våd sprække, som min finger gled op i. Hold op, hvor var hun våd. Hun suttede og slubrede helt vildt og pludselig eksploderede jeg i munden på hende. Det var en ordentlig mundfuld, for jeg havde hverken onaneret eller været sammen med min pige i nogle dage. Hun slugte hver dråbe og sagde tak, og undskyld, rettede på sit tøj og gik ned igen. Pikken der var helt rød af læbestift var stadig halvstiv. Jeg var beruset dels af oplevelsen og dels af de våde varer og snart faldt jeg i søvn.

Efter denne episode virkede Zita lidt tillukket over for mig.

Et par måneder efter blev Axel syg og døde kort tid efter. Zita var naturligvis ulykkelig over at miste Axel, desuden kunne hun ikke lide at være alene. Hun spurgte derfor mine forældre om jeg måtte komme og bo i gæsteværelset i nogle dage indtil hun fandt sig selv, således at der var et menneske i huset.

Jeg blev også spurgt og sagde ja. Jeg fik pakket noget tøj og ankom hos Zita fredag aften. Hun lignede nu ikke en sørgende enke, faktisk så hun fantastisk godt ud. Hendes bluse var nærmest gennemsigtig og heller ikke ved denne lejlighed havde hun bh på. Hendes brystvorter virkede meget tykkere og længere end sidst jeg så dem og de stod stive og voldsomme mod det tætsiddende fine stof. Hendes nederdel var meget kort, med vidde og da hun satte sig kunne jeg ikke undgå at se det bare stykke ovenover strømperne og selvfølgelig var der ingen trusser.

Jeg havde også sat mig og nippede til den drink hun havde serveret. Hun kiggede på mig og sagde at det var godt at jeg ville komme. Jeg håber du vil blive også når du hører det jeg fortæller dig nu. Det lovede jeg, for jeg kunne fornemme en spændt stemning. Det virkede som om luften osede af sex. ”Jeg er nymfoman, altså en der ikke kan få sex nok. Når Axels pik ikke kunne følge med fik han påspændt et bælte med en hul dildo, som hans pik kunne være i og på den måde kunne han længere. Når han var blevet træt lagde han sig på ryggen så jeg kunne ride ham. Desuden har jeg en anden dildo som jeg kan spænde på en stol, så jeg kan ride mig til orgasme. På den måde har jeg så nogenlunde kunnet få mit sexbehov dækket og nu har jeg så kun stoledildoen”.

Det forstod jeg godt og sagde, at jeg nok skulle hjælpe hende. Der faldt nu en sten fra hendes hjerte. ”Nu skal du se”, fortsatte hun og tog samtidig sin nederdel og bluse af. Hendes bryster virkede større end sidst jeg så dem, de var en f-skål, erfarede jeg senere. Som jeg havde set var der ingen trusser, men derimod et 20 cm bredt læderbælte spændt stramt om livet. Fra det var en læderrem med to dildoer påmonteret. Remmen mellem benene var strammet helt til så den skar sig dybt ind i ”revnen”.

Til min forbavselse var hun totalt glatbarberet, ikke så meget som det mindste dun. Om det så var de små hår omkring anus, var de væk. Det var et ophidsende syn, for de indre skamlæber hang ud over remmen – de var større end de skamlæber jeg tidligere havde set; både tykkere og længere. Hun fortalte at hun havde dildoer i alle mulige størrelser, Axel havde drejet dem i hård plastik på sin drejebænk. Hun viste mig nu sin skuffe med hele sit dildolager, 20 i alt. De lå pænt ordnet efter størrelse og var mellem 15 og 30 cm lange og fra 1,5 til 8 cm tykke. Nogen var helt glatte andre med riller. Alle var de lavet så de kunne monteres på bæltet -. Både indvendig og udvendig – lige som en pik.

I skuffen nedenunder lå nogle læderremme, piske og endnu en dildo. Den var enorm, 35 cm lang og 10 cm tyk. Den store kan du da ikke få op, spurgte jeg. Jo endda i begge huller, jeg har trænet mig op til at være fyldt helt ud. Desuden har jeg en udblokker. Nu skal du se dem jeg har oppe, hun løsnede bæltet og trak en 7 cm tyk og 20 cm lang dildo der sad i fissen ud, derefter trak hun den anden ud, en 6 cm tyk og 25 cm lang dildo der sad i anus. Hun satte igen begge dildoer på plads i deres huller. Hun bad mig nu stramme det brede bælte endnu mere, så hun lagde sig på gulvet. I enden af bæltet var et stort hul, så der kunne sættes en tværpind ind. På den måde kunne man trække og stramme bæltet mere.

I øvrigt havde hun fundet ud af at sætte tværpinden fast mellem to vandrør i badeværelset, så hun selv kunne stramme optimalt. Men som sagt, nu skulle jeg stramme til hun lå på maven og jeg satte en fod på lænden og trak i tværpinden, samtidig bad jeg hende trække maven helt ind. Det lykkedes at spænde bæltet 6 huller omkring 8 cm ind. Bæltet sad virkeligt stramt. Da hun kom op at stå kunne hun næsten ikke trække vejret og skulle på toilettet, så dildoerne kom ud igen. Da kun havde lavet småt og stort skulle jeg forsøge at stramme lidt mere. De lykkedes med 2 cm. Hun så nu næsten ud som kun kunne brække på midten. Nu skulle dildoerne op igen og disse skulle jeg også stramme så de skar sig dybt ind i skridtet, På den måde væltede baller og skamlæber ud over remmen.

Jeg kunne ikke lade være med at kommentere hendes skamlæber, som sagt var de indre tykke og hang 2 cm udenfor de store (ydre skamlæber) også disse var større og tykkere end normalt. Hun fortalte nu, at hun egentlig altid havde været en smule flov over sine skamlæber, indtil en dag hun havde læst i en rejse beskrivelse om en stamme fra enten Afrika eller Sydamerika, hvor det at have store skamlæber, betød en høj brudepris.

Hun fandt bogen i reolen og slog op på et billede af en nøgen mørk pige der stod med spredte ben, hun havde de største skamlæber og længste brystvorter jeg havde set. I den tilhørende tekst stod der så hvorfor pigen var således udstyret – når pigerne i denne stamme var ved at blive kønsmodne bliver de tre flotteste piger (dem med de største skamlæber og brystvorter) lukket inde i den hytte med 3 mænd der alle havde fået amputeret deres pik så de ikke kunne forgribe sig på pigerne. Tilbage var der kun et lille hul de kunne tisse ud af. Mændene var fanger der var taget under krige.

Disse mænd skulle nu hive i pigernes brystvorter og skamlæber så de blev så store og lange som muligt. På denne måde blev pigerne endnu mere værd at sælge til giftelystne mænd i andre stammer. Senere fik de lavet huller i skamlæberne, som med en speciel anordning – en form for hængelås – kunne hindre dem i samleje. Ligeledes fik de huller i brysterne lige bag brystvorten, her blev der, med jævne mellemrum, isat stadig større pinde eller dyreknogler. Disse remedier kunne blive op til en tommelfingers tykkelse. Dette skulle hindre evnen til at kunne amme, fordi disse piger var af så høj status, at når de fødte børn, ville disse blive ammet af andre kvinder. Desuden skulle hindringen i at amme være med til at de bevarede deres bryster faste og spændstige.

Næste billede viste en kvinde med 3 cm tykke dyreknogler igennem brystvorterne, der var lange og stive. I hendes skamlæber var der hængt sten for at gøre dem endnu længere – de hang faktisk 6-7 cm ned ad lårene.

Der var også et billede af en af mændene, hans penis var amputeret, så der var en cm tilbage, i urinrøret sad en hul dyreknogle på 2 cm tykkelse. Man amputerede penis ved først at stikke en hul fugleknogle op i urinrøret, herefter bandt man en dyretarm om penis lige bag hovedet, så stramt, at blodtilførslen forsvandt og efter en tid var den yderste del af penis dødt kød og faldt af. Knoglen kunne så stikkes længere ind i urinrøret og igen blev penis snøret ind.

Sådan blev man ved indtil resten af penis var ca. en cm. Testiklerne blev ikke fjernet, derfor havde disse mænd stadig deres kønsdrift uden dog, på normal vis at have samleje. Det var et led i deres straf at de skulle vedblive at kunne blive seksuelt ophidsede for at interessere sig for pigerne uden at gøre dem gravide. Mændenes testikler hang næsten nede ved knæene, idet pungen var trukket nedad med sten. Når mændene var godt ophidsede af at arbejde med pigerne, fik de lov til at tilfredsstille mændene ved at slikke og sutte på den tilbageblevne stumpe samtidig med, at de fingerkneppede mændene i røven. Som nævnt gik mændene med en hul dyreknogle i urinrøret. Disse knogler var med tiden blevet udskiftet til stadig større knogler op til to-tre cm tykkelse. Dette havde to formål, dels tjente knoglen som ”vandhane” og dels kunne pigerne pirre den sidste stump pik ved at stikke tungen ind i urinrøret, på den måde blev stumpen erigeret og ved hjælp af lidt fingerarbejde om roden og testiklerne kunne det sammen med fingeren i røven hjælpe dem til orgasme.

Zita fortalte nu, at det havde ophidset hende utrolig meget at læse dette og at hun derfor var gået i gang med at gøre sine egne skamlæber og brystvorter længere, desuden havde hun – efter at have læst O’s Historie – besluttet at lave huller i brystvorter og skamlæber. Hun viste mig nu to forskellige slags tænger, som Axel havde brugt til at holde sammen på 2 stykker træ der skulle limes sammen. Kæberne på disse tænger var beklædt med et blødt materiale, så det ikke kunne beskadige træet.

De to af tængerne havde kæber der var 6 cm brede. Hun satte nu disse to tænger fast, en på hver skamlæbe, jeg kunne se at det gjorde lidt ondt, – men det så også ud som om hun nød smerten. De andre to tænger havde 1 cm kæber, der buede en smule, de var beregnet for brystvorterne. Nu kunne jeg virkelig se, at brystvorterne var blevet meget større, næsten 2 cm lange og på tykkelse med en mands finger. Helt inde ved selve brysterne var der stukket metalstave igennem brystvorterne.

De var næsten 1 cm tykke og var med til at gøre brystvorterne større og tykkere. Zita hentede nu en bh hun havde syet af sort læder, den var forsynet med små huller, så kun brystvorten med nød og næppe kunne komme ud. Først tog hun stavene ud af brystvorterne, så tog hun bh’en på, den strammede brysterne meget ind; herefter hjalp jeg hende med at trække brystvorterne ud af hullerne. De var meget stive, hun satte nu stavene i mens jeg hev og således kunne hendes brystvorter ikke smutte ud af hullerne, derefter satte hun en tang på hver brystvorte.

Det var synligt, at hun kunne mærke smerten, men hun kunne også lide det, for skamlæberne var nu blevet helt våde af hendes safter. Til slut satte hun vægte i tængerne og fortalte, at hun ofte gik sådan rundt når hun skulle lave forskellige småting i huset. Læder bh’en gjorde, at det kun var brystvorterne der blev trukket i og ikke selve brystet, netop for at brystet ikke skulle miste sin spændstighed. Hun viste mig også, at i fodgærdet på hendes seng sad der et par kroge.

Desuden tog hun en anordning frem til at sætte fast ved hovedgærdet. Denne anordning var en slags hejsemaskine med 2 håndhjul og snoretræk. På den måde kunne hun binde snore i alle fire tænger og ved hjælp af håndhjulene stramme til. Hun tog nu vægtene af og lagde sig på sengen. Jeg anbragte nu snorene, efter hendes instrukser. Nu kunne jeg stramme snorene så de trak opad i brystvorterne og ned mod sengegavlen i skamlæberne.

Jeg skulle nu stramme indtil hun sagde stop. Skamlæberne blev utrolig lange mellem hendes spredte ben. Jeg løsnede nu remmen som dildoerne sad fast på og kunne så stramme lidt mere. Det så både grotesk og liderligt ud med de store dildoer og de udspændte skamlæber. Nu kom turen til brystvorterne.

De blev strammet op så de nu var omkring 4 cm lange. Hun fortalte, at hun lå sådan op til en time hver dag og at dette havde hun gjort i 2 uger og havde resulteret i en betydelig forøgelse. Hullerne i brysterne var nu så store, at jeg kunne tage metalstavene ud og sætte en 2 cm tyk stålbolt igennem. Hullerne i hendes skamlæber (3 to i hver) kunne nu tydeligt ses, de var større end til almindelige ringe. Hun havde i første omgang undladt at sætte ringe i for ikke at forskrække mig.

Jeg skulle nu slikke hendes kilder, der stod stiv og strunk og kort efter kom hun i et brag af en orgasme. Jeg var selv godt liderlig og det blev da ikke mindre da hun spurgte om jeg fremover ville lege med hende. Det havde jeg ikke det mindste imod.

Vi strammede lidt mere, så hullerne i skamlæberne blev lidt større, herefter bad hun mig tage klemmerne af og tage en hængelås med et kraftigt og 2 cm tykt overfald og sætte det gennem de to huller i hver skamlæbe. Hængelåsen vejede 3-400 gram og gjorde, at skamlæberne nu hang mindst 3 cm nedenfor. I de to andre huller skulle jeg sætte ringe på 1 cm tykkelse i. Jeg fik nu besked på at gå ud af soveværelset og klæde mig af.

Et øjeblik efter kaldte hun på mig. Hun havde løsnet klemmerne på brystvorterne og rejst sig fra sengen, og stod nu foran mig iklædt et sort læderkorset, som skulle stramme hendes talje ind, for neden var der hægter til strømpebåndsstropper. Læder bh’en havde hun lagt, så brysterne var blottede og kun støttet lidt af korsettet. På benene havde hun lange sorte skindstøvler med 10 cm høje stilethæle. Skafterne gik netop så højt op som et par strømper. De blev holdt oppe ved hjælp af de to ringe i skamlæberne (højre støvle i venstre skamlæbe og omvendt).

De to kraftige hængelåse i hver deres skamlæbe var med til at trække ned bagtil samtidig med at de to øverste ringe hvori støvlerne var sat fast krydsedes omkring hendes erigerede klitoris, så den blev stimuleret for hvert skridt hun tog.

Jeg skulle nu snøre hendes korset så stramt som muligt og helst så meget at taljen blev 10 cm smallere. Efter nogle forsøg lykkedes det. Der fremhævede størrelsen af såvel hendes bryster som baller. Jeg fik besked på at sætte tængerne på brystvorterne og trække så meget, at boltene kunne erstattes af to store og 250 gram tunge hængelåse.

Det var svært at få det 2½ cm tykke overfald igennem hullerne, men det hjalp at overfaldene var koniske og tyndere i enden samt ved at smøre med lidt creme. Brysterne hang nu lidt på grund af den betydelige vægt. Jeg skulle nu snøre en tyk lædersnor om brysterne helt inde ved kroppen, så de blev stramme og meget røde. Denne beklædning ville hun fremefter bære når jeg var hos hende. Derefter tog hun et kondom og satte på mit stive lem og så fik jeg et på gummitrusser med en udvendig pik som min kondombeklædte pik skulle ind i efter at være cremet ind.

I trussen var to huller, det ene så testiklerne kunne presses ud igennem så de sad strammet ind som nosserne på en hanhund. Det andet hul gav adgang til min anus. Jeg fik nu besked på, at ligge mig på alle fire og herefter begyndte hun at slikke og sutte mine spændte nosser. Skønt. Lidt efter gled tungen længere op og kælede med mit endehul. Lidt efter begyndte hun at tungekneppe mig bagi. Det var lige før jeg var ved at komme, så stoppede hun.

Hun bad mig nu om at kæle med hendes roset, den var drivvåd og jeg begyndte nu at fingerkneppe hende, først med to fingre, så med tre, sådan blev jeg ved og til sidst gled hele hånden op. Hun var nu ved at få orgasme. Jeg fik nu hånden helt indenfor og kunne nu komme utrolig langt op i hendes endetarm og i et vildt tempo begyndte jeg nu at råkneppe hende med hånden oppe til over håndledene. Nu kom hun i en serie af orgasmer som et fyrværkeri, så meget at hun besvimede.

Jeg trak hånden ud af hende og gav hende et par klast på ballerne indtil kun kom til sig selv igen, Hendes røvhul stod totalt åbent og jeg stak nu den gummibeklædte pik op i hende, smørelse var der nok af, for hun var stadig smask liderlig. Jeg befalede hende nu at stramme røvhullet sammen om pikken og begyndte samtidig at trække i de store hængelåse der hang ned fra hendes patter. Hun strammede og strammede og snart kom jeg i en vidunderlig orgasme.

Zita skulle nu på toilettet for at tisse. Kom med sagde hun. Hun viste mig nu, at det sagtens kunne lade sig gøre uden at tage hængelåsene af. Hun rykkede nu opad i fissen så urinrøret kom til syne, herefter stak hun en lille plasticslange op i urinrøret, og så kom strålen, der ramte perfekt i wc-kummen. Vi var nu begge meget trætte og gjorde klar til at gå i seng. Zita klædte sig af, og hun var nu som hun var skabt, bort set fra ringene og hængelåsene i skamlæberne samt hængelåsene i brystvorterne.

Næste dag – lørdag – skulle jeg på arbejde og det var så aftalen, at jeg skulle komme og spise aftensmad. Zita var nu iklædt den sorte læder bh, de lange støvler der var fastgjort til ringene i hendes skamlæber, et 20 cm bredt læderbælte der var strammet ind så hun næsten var ved at gå midtover og ellers ikke andet. Hullerne i brystvorterne og skamlæberne var stadig forsynet med de store hængelåse og ringene i skamlæberne var skiftet ud med de tykkeste ringe hun havde (10mm tykke).

Maden var lækker og som dessert begyndte hun på at sutte min pik. Efter et kort øjeblik, bad jeg hende stoppe. Jeg ville nu kneppe hende i fissen, men skulle først lige have fjernet hængelåsene, der i stedet blev sat i ringene, på den måde var hendes fisse stram. Hun var smaskhamrende våd og liderlig og det ophidsede hende tilsyneladende at blive kneppet på spisebordet.

Snart kom jeg i en kæmpe orgasme, men hun var ikke kommet endnu, så hun hentede den hule påspændingsdildo som jeg fik på, og var så kampklar igen. Min pik er 4 cm i diameter, men selve dildoen var 9 cm tyk, med et pikhoved der var 12 cm tyk og næsten 35 cm lang – en rigtig hestepik. Hun lagde sig på sofaen, så jeg kunne komme til kneppe hende. Fissen der var fyldt med min sperm var således let at komme ind i, trods den store gummipik.

Jeg havde inden da strammet stropperne mellem ringene i skamlæberne og støvleskafterne så meget jeg kunne. Hendes skamlæberne blev trukket så meget ud som de kunne. Jeg stødte et par gange og kunne mærke at jeg stødte på livmoderen. Men jeg blev ved at kneppe vildt og hårdt og stødte helt i bund hver gang og inden længe kom hun i er serie af orgasmer.

Vi lå så et øjeblik og sundede os. Jeg spændte nu dildoen af mens den var inde i hende, den sad godt fast på grund af tykkelsen. Herefter bad jeg hende gå ud og hente en øl til os. Hun bad nu om at få løsnet stropperne i skamlæberne, det kunne jeg ikke efterkomme, så hun måtte gå som hun var, det trak hårdt ned i skamlæberne for hvert skridt hun tog. Da hun kom tilbage bad hun igen om at få løsnet stropperne, men jeg lovede hende, at det først ville ske når hun skulle sove.

Jeg bandt nu to elastikstropper i hængelåsene i brysterne og forbandt dem med ringene i skamlæberne. Herefter bad jeg hende ligge sig på ryggen og spændte gummipikken på igen og kneppede på livet løs indtil hun kom. Jeg trak nu hestepikken ud med et svup. Efter at have sundet mig lidt besteg jeg hende igen, pikke var igen stiv, samtidig med at jeg kneppede løs, hev jeg i stropperne, så bryster og skamlæber blev trukket endnu mere, hvilket resulterede i en stor orgasme.

Den aften blev hun kneppet 10 gange med monsterpikken i fissen og 4 gange i røven, til sidst fik hun en omgang i røven med den ægte vare. Hun fik en serie af orgasmer hver gang og var totalt udkneppet kl. 10 om aftenen. Hun fik nu løst stropperne og fik støvlerne af. Bæltet blev erstattet med læderkorsettet der blev strammet ved at jeg stod på hende med den ene fod og trak i snorene med begge hænder, det var stramme så hårdt som det kunne blive og hun kunne næsten ikke trække vejret.

Hun gik nu i seng og blev lænket fast med spredte arme og ben. Benene blev lænket til en stang og var spredt så meget som muligt. Desuden blev hun lænket fast til fodgærdet med alle 6 ringe i skamlæberne spredt ud og hængelåsene i brysterne blev spændt fast til hovedgærdet. Hun lå helt hjælpeløs med fisse spredt totalt ud. Kom hun til at vende sig gjorde det ufattelig ondt. Jeg havde fundet en anden påspændingspik med et hoved der var 11 cm tyk og skaftet var 8 cm tyk og 25 cm lang. Jeg satte nu vækuret til at ringe hver anden time og hver gang kneppede jeg hende i ½ time – 4 gange i alt eller i alt 2 timers effektiv knepning. Hvor mange gange hun kom ved jeg ikke.

Men efter at være blevet løst kl.7 om morgenen sov hun uafbrudt i 5 timer. Efter hun vågnede og havde været på toilet startede jeg med at stramme hendes korset yderligere. Derefter blev skamlæberne og brystvorter igen forbundet med gummistropperne op over skuldre og bagfra ned om enden. Hendes fisse var meget ophovnet efter den hårde medfart i nattens løb og da jeg ville kneppe hende var hun utrolig øm. Jeg måtte ikke bruge andet end min egen dertil indrettede pik.

Hendes klitoris var så hævet og øm, at hun bad mig bruge røven og bare komme uden at tænke på hende. Resten af søndagen var sexfri og mandag var jeg igen på arbejde, men straks efter fyraften blev jeg nærmest voldtaget, hun havde sit sorte læderkorset på, store ringe i bryster og skamlæber og ikke andet. Jeg skulle starte med at tage hende bagfra i røven og bagefter slikkede hun mig ren, det var forretten. Efter vi havde spist var hun godt liderlig igen og hun lagde sig ned og begyndte at sutte og slikke på min pik, indtil den var lige ved at komme.

Så pludselig holdt hun op og sagde nu skal du bare se, i dag skal du se hvordan udblokkeren virker. Hun hentede nu en kraftig træbuk, næsten som en savbuk. Den havde hun fundet hos en gammel skomager, der havde brugt den til at udvide støvleskafter med. På selve bukken sad en rund eller næsten oval jern opsats, der var afrundet i enden – støvleskafte udvideren. Den lignede nærmest en hestepik, den var 18-20 cm høj og 7 cm tyk. På bukken var også et håndhjul der kunne drejes, så blokke jernet delte sig i to. De kunne spændes 10 cm fra hinanden og kunne således udvide et støvleskaft til 17 cm.

Hun drejede nu jernene på plads og satte sig henover jernet, der føltes kold i hendes plaskvåde og dampende fisse. Hun gled ubesværet ned over jernet og helt i bund. Hun begyndte nu at dreje på hjulet, samtidig fortalte hun at hun aldrig havde haft jernene skruet mere end 5 cm fra hinanden, altså svarende til dildoen på 12 cm. Hun begyndte nu at ride op og ned på jernpikken samtidig med hun gned på sin klitoris, hun var komplet liderlig og saften drev af kussen på hende.

Imens begyndte jeg at dreje og stille og rolig øge afstanden millimeter for millimeter, omkredsen var nu oppe på 12 cm, da hun begyndte af stønne højt på mere, jeg skruede nu ganske forsigtigt samtidig med at hendes ridt blev vildere og da hendes orgasme var på sit højeste skruede jeg til. Hun skreg som en vanvittig at jeg skulle blive ved, orgasmen ville ingen ende tage, pludselig skreg jah, hvor skønt og langsomt ebbede orgasmen ud.

Jeg skruede nu helt forsigtigt til hun sad helt stille og orgasmen var ovre, hun var nu blokket ud til 14,5 cm. Hun bad mig blive ved til 15 cm, men jeg kunne se på hende det gjorde ondt med den sidste ½ cm. Hun sad nu helt stille ca. en ½ time og så rejste hun sig uden at blokken blev spændt ind. Hendes fisse var et stor hul, som alt kunne komme op i og der gik næsten en time inden den fik normal størrelse. Efter den dag trænede hun til hun kunne tage de sidste 2 cm. Ved den lejlighed sprang der en fiber i skeden, så efter den tid havde hun ingen problemer med at blive dobbelt fistet samtidig med, at hun også godt kunne stramme sammen om pikken.

Se også

Turen hjem

Det er fredag aften og de har været i byen og hygge sig, danset hele …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.