Det første møde – En fantasi

Fra første gang jeg så dig, var der en spænding imellem os. Jeg fortabte mig i dine dybe, dragende øjne, selvom jeg vidste – og ved – at jeg aldrig kan få dig. Min ellers tjekkede udstråling smelter ved mødet med din smukke krop, dit intense blik og dit intellektuelle overskud. Du udvider kontant mine grænser, og jeg kan intet gøre mod trangen til at overgive mig i dine arme.

Jeg gør mig klar til at mødes med dig. Går i bad og lader vandet kærtegne min hud, mens jeg dvæler ved den sitrende fornemmelse i min krop, som tanken om dig fremkalder. Du har sendt en sms, som befaler mig at klæde mig i en sort, kort lædernederdel, selvsiddende strømper, corsage og sorte, lange læderstøvler. Jeg udfører dine instrukser til mindste detalje. Vi skal mødes på en café i indre by klokken 12. 00, og jeg ved, at du har gjort dig umage. Jeg ved, der venter mig noget særligt.

Fem minutter i går jeg op ad Vestergade, på vej mod vores mødested. Min mobil bipper. Det er en besked fra dig, og det rykker varmt i mit underliv ved synet af de små, klodsede bogstaver: ”Min skønne kvinde, giv mig dine trusser, når du ankommer til cafeen. ”

Jeg smiler for mig selv, går ind i en tøjbutik og tager en tilfældig bluse med mig ind i prøverummet. Bag gardinet snor jeg mg ud af de sorte helblonde-g-strengstrusser, du gav mig, sidst vi så hinanden, og da jeg forlader butikken, kan jeg mærke aftenluften mellem benene. Min forventningsfulde spænding erstattes langsomt af en varm, kildrende fornemmelse af liderlighed.

Med det samme jeg træder ind i cafeen, fanger jeg dine øjne mig fra den anden ende af lokalet. Du rejser dig og fastholder mit blik. Den stramme, hvide T-shirt afslører din muskuløse overkrop, og dine jeans fremhæver din dejlige røv. Da du giver mig et knus, føler jeg mig opslugt af din varme krop, mens du hvisker: ”Du har noget til mig. ” Uden et ord giver jeg dig mine trusser. Til gengæld får jeg et skælmsk smil og en lille sort pose i hånden: ”Den er til dig – gå på toilettet…”

Jeg krænger mig ud af min læderfrakke og nyder dit begærlige blik, der følger mine bevægelser, da jeg forlader dig for at gå på toilettet. Ude i det kølige marmorrum åbner jeg posen, og ved synet af indholdet slipper et overrasket gisp fra mig. I pose ligger et sort analplug og en flaske glidecreme. Der er kø, og mit lille gisp undslipper ikke de andre kvinders opmærksomhed – de kigger selvfølgelig nysgerrigt på mig og undrende på den lille, sorte stofpose. Det er både overraskende og pirrende, at du begynder vores leg, mens vi er ude blandt fremmede mennesker. Jeg benytter ventetiden til at tjekke min makeup og mit tøj – jeg ser fræk og tændt ud…

Endelig er det min tur. Jeg lukker utålmodigt toiletdøren bag mig, krænger nederdelen op og sætter mig på kummen. Analplugget ligger som en lille skat i min håndflade. Jeg trykker glidecreme ud i hånden, smører plugget ind og lader mine fingre lege kælent med den lille ting. Da jeg blidt kærtegner mit anus med glidecremen og forsigtigt lader analplugget glide op i mig, løber en på en gang varm og gysende fornemmelse gennem min krop, og jeg får gåsehud ved tanken om det dejlige, der venter mig.

Mine skridt er forsigtige og koncentrerede, da jeg går ud fra toilettet – bange for, at analplugget skal glide ud af mig. Du iagttager mig og smiler drillende ad mine anstrengelser, rejser dig og giver mig et langt og inderligt kys, som om du vil understrege, hvem jeg tilhører. Dine hænder hviler fast om min talje. ”Sæt dig ned,” hvisker du i mit øre og slipper dit tag – jeg sætter mig lydigt. Vi sidder over for hinanden og kigger hinanden i øjnene som for at fastholde øjeblikket i uendeligheden.

”Sidder du godt?” spørger du med et drillende smil.

”Jeg sidder fint,” svarer jeg, en smule forlegen, og vi skåler. Dit blik studerer mig sigende – denne leg er kun lige begyndt…

Vi drikker ud og rejser os, og da du giver mig min frakke på, strejfer du mine bryster. Jeg mærker min krop give et lille sæt – den er parat, modtagende og efterhånden også utålmodig.

Udenfor prajer du en taxa. På bagsædet giver du mig uden at sige et ord et blindfold på, hvorefter du diskret lader dine hænder glide ind under mit corsage og blidt berører mine bryster, strejfer mine brystvorter. En skælven farer gennem min krop, og jeg vender ansigtet mod dit. Du kvitterer med et langt, dybt kys, der får alle mine sanser til at vibrere, mens du fastholder mit hoved. Da du slipper mig, er jeg svag af ophidselse, og jeg kan mærke, at taxaen stopper. Vi er ved vores bestemmelsessted. Du befrier mig for mit blindfold, og tæt omslyngende går vi op til din villa.

Døren er knap gledet i bag os, før du omfavner mig og giver mig endnu et langt kys – jeg mærker tydeligt, hvor tændt du er, da du presser underlivet op mod mig. Min krop higer efter at komme nærmere din, da du med den ene hånd krænger min lædernederdel op og finder vej til analplugget, som jeg næsten har glemt. Du berører analplugget med langsomme, rytmiske bevægelser, og jeg kan mærke, at mine ben er ved at give efter for den elektriske strøm, du kontant sender igennem mig – jeg svajer på mine høje hæle og giver mig hen. Med ét slipper du og befaler mig med myndig stemme at blive stående. Igen giver du mig bind for øjnene, sort og stramt. Langsomt løsner du mit corsage i ryggen og lader det falde til gulvet, så lyner du min lædernederdel op. Jeg kan høre din vejrtrækning blive hurtigere, da mine baller blottes. Bortset fra de selvsiddende strømper og sorte læderstøvler er jeg nøgen nu. Du fører mig ind i stuen – dine hænder brænder på mine nøgne skuldre – og beder mig læne mig fremover. Jeg får med besvær gjort, hvad du siger, indtil jeg kan mærke noget koldt mod brystet og mave, som jeg gætter på er dit spisebord. Det eneste, jeg kan høre, er mit eget tunge åndedræt og din stemme, der befaler:

”Spred benene!” Jeg følger villigt din ordre, mens jeg mærker, at du binder mine ankler fast til det, der må være spisebordets ben. Også mine arme lænker du fast bag ryggen med et par plysklædte håndjern, og vekselvirkningen mellem dine varme hænder og jernets kølige glathed får mig til at gispe efter vejret.

Jeg står med vidt spredte ben – bundet til dit spisebord, forsvarsløs. Nydelsen ved at være i din magt gør mig stakåndet. Jeg kan høre, du står bag mig – afventende lytter jeg til dit tunge åndedræt. Du kærtegner min ryg med fingrespidserne, stryger mit hår til siden, kysser mig blidt i nakken og lader din varme mund arbejde sig ned ad min ryg ned til mit brændende skød. Med drillende strøg glider din tunge ind mellem mine kønslæber og bearbejder min blodfyldte klitoris med varme pirrende kys og fjerlette strøg. Jeg giver nogle nydelsesfulde klynk fra mig, som du reagerer på ved at stoppe op og vente et stykke tid. Så begynder du igen at slikke og pirre mit skød til bristepunktet. Jeg har ventet på dette – men det er ikke nok, jeg vil have dig fuldt ud.

Jeg vrider mig småklynkende i mine bånd, men er totalt fikseret og må finde mig i, at det er dig, der bestemmer tempoet. Efter en nervepirrende pause kan jeg høre, at du tænder en cigaret, og jeg anstrenger mig for at høre, hvad du foretager dig. Mens du tager dybe drag af cigaretten, fortæller du mig, hvor smuk og fræk jeg ser ud. Min forsvarsløse tilstand og tvungne passivitet tænder mig helt ubeskriveligt. Samtidig er jeg ved at miste besindelsen af utålmodighed efter at mærke dig. Du slukker cigaretten, jeg vrider mig let og mærker, at du nærmer dig bagfra. Din hånd tager et fast greb i mit hår, mens du langsomt kærtegner mit ansigt og kysser mig. Med lette, drillende strøg rykker du ned til mine balder. Alene forventningen om, hvad der nu skal ske, får mig til at stønne højlydt af liderlighed og længsel. Mine klagende suk får dig til åndeløst, men forsigtigt at sprede mine kønslæber. Verden står stille, da du glider ind i mig med hele din fylde og i langsomme, pirrende stød trænger dybere og dybere op i mig. Min nydelse er overvældende. Efter et stykke tid øger du tempoet, mens du med den ene hånd trykker på analplugget. Dine stød og analpluggets bevægelser forplanter sig i mit underliv med en kraft, der får mig til at skrige en eksplosiv kraft, der får mig til at skrige en eksplosiv orgasme ud. Dit åndedræt øges, et klagende brøl slipper din strube, og du kan ikke længere holde orgasmen tilbage. Du kommer i en voldsom krampetrækning.

Min krop er helt afslappet. Den opsparede liderlighed er forløst. Du ligger hen over mig og kysser min nakke. Forsigtigt trækker du analplugget ud, løsner mine bånd og fjerner mit blindfold. Jeg er svimmel efter den kraftige orgasme, som fortsat dunker i mit underliv og i resten af kroppen, og ænser ikke andet end dit nærvær.

Jeg vender mig mod dig. Vi ser hinanden i øjnene uden at sige noget, og jeg lægger hovedet på din skulder og synker ind i dine stærke arme. Sådan ligger vi lidt, opslugt af hinanden. Efter et tidspunkt, der kan have været ti minutter eller tre timer – jeg aner det ikke – skærer din stemme hul i vores lykkefyldte boble:

”Min gudinde – du må gerne gå nu. Jeg glæder mig til næste gang, vi ses. ”


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.