Hvad er breath control

Breath control også kaldet BC og erotisk asphyxiation. Er når man bevidst afskære ilt til hjernen for seksuel ophidselse. Dette kan opnås på flere forskellige måder, såsom ved hængning, kvælning med en plastikpose eller ved at kvæle med en hånd omkring munden/næsen eller halsen. Der er også blevet lavet specielle masker til Breath control.

Hvorfor vælger folk at udøve Breath control?

Breath controlDer er to aspekter man skal ind over, for at svare på dette spørgsmål… Det psykologiske og det fysiske.

Psykologisk er det det erotiske aspekt af dominans, tillid og underkastelse, som gør sig gældende. Det ”kick” nogle får ved at være underlegen, og putte sit liv i den andens hænder, ala ”Her gør med mig hvad du vil du vil, du bestemmer.. Du har magten”..

Det fysiske aspekt, er det adrenalinsus kroppen får, som siges at skulle gøre ens orgasme mere intens.

Problemet – og det farlige ved Breath control

Det siges, at breath control er en af de mest farlige seksuelle aktiviteter man kan udøve, og der dør flere tusind mennesker om året, pga. Af breath control. For selvom alle forholdsregler er klaret, så kan der opstå uforudsete ting, og legen med breath control kan have meget alvorlige konsekvenser, som hjerneskade og død.

Breath control bør derfor ikke udøves af personer med hjerte eller åndedrætsproblemer. Men selv, helt raske personer, løber stadig en risiko ved denne farlige leg.

Gode råd til leg med breath control

  1. Der findes som nævnt flere forskellige måder at udøve breath control på, men den ”sikreste” måde er dog at bruge hånden over mund/næse metoden, da man på denne måde har større kontrol over hvad der sker – ikke skal ske.
  2. Lav klare aftaler om hvad der skal foregå – og hvor grænsen går. Og sørg for at aftal en handling, som viser at man ønsker at ”kvælningen” skal stoppe. F.eks en hånd på låret, 3 hurtige blink med øjet eller lign.
  3. Begge parter skal være interesseret i at lege med breath control – og skal begge samtykke til det.
  4. Øjenkontakt! Det er vigtigt at have øjenkontakt, da det ikke bare skaber tillid, men også giver større kontrol hvis man kan ”læse” hinandens øjne.

OBS: Dyrk aldrig breath control med en du ikke kender eller ikke har tillid til. Dyrk aldrig Breath control med en der er fuld eller påvirket. Og hold dig fra breath control lege med reb etc..

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

2 kommentarer

  1. Jeg hun godt tænke mig at prøve det, men hvad skal jeg tage forbehold for at farlighed?
    Kan man godt selv bestemme hvor lang tid plasticposen skal være overhovedet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.