Hvad er dogging

Dogging er, når personer mødes for at have sex på semi-offentlige steder såsom parker, rastepladser m.m. Hvor det er muligt for andre at se på. Denne seksuelle aktivitet opfylder de frække lyster om offentlig sex enten med en/flere man kender, eller helt fremmed, og så opfylder det visse personers lyst til se på eller blive set på, mens der dyrkes sex. Det der tænder mange der dyrker dogging, er ikke bare det at dyrke sex offentligt, men er også risikoen for at blive opdaget/set af uinviterede personer.

Hvor stammer udtrykket dogging fra?

Udtrykket ”dogging” stammer fra England, hvor dogging aktiviteterne begyndte i 70’erne, det var startede med at være et ord der blev brugt på lystige mænd, der godt kunne lide overvære par der dyrkede sex udendørs. Man sagde at disse mænd ”forfulgte parrets samtlige beværelser og handling” som en vagthund der opfanger alt.

De fleste af dem der deltager i dogging, gør det når mørket falder lidt på. Dette er et forsøg på at undgå at blive set af mindreårige. Og ofte er disse dogging møder planlagt på forhånd i swingerklubber eller på diverse sites såsom: dogging-fun.dkdogging

Populariteten for dogging, oplevede en kraftig stigning i slutningen af 90’erne, og har lige siden være i stigende, især indenfor Swingermiljøet.

Gode råd og uskrevne regler for dogging

Hvis man er interesseret i at dyrke dogging, er der et par ting man bør huske på, for at alle parter kan føle sig trygge, godt tilpas og få en god oplevelse.

Først og fremmest skal man være i stand til at tale åbent og ærligt, med de andre involverede parter, omkring hvad det helt præcist er man ønsker – og hvor ens grænser går.

  • Alle involverede parter SKAL være samtykkende voksne, der ALLE er enige om hvad der skal ske.
  • Hav altid kondomer med dig, forvent ikke at andre har kondomer med, medmindre det er blevet aftalt.
  • Dyrk sikker sex!
  • Andre gode ting at tage med, er en våd klud, håndklæde og noget at drikke til bagefter.
  • Husk at tage dit affald med dig, eller smid det ud. Er ikke særlig lækkert for små børn at finde dine brugte kondomer dagen efter.
  • Husk sikkerhed

Sørg for at låse dine værdigenstande væk/lås bilen m.m. Før du begynder på de frække dogging aktiviteter. Dette vil sikre, at eventuelle forbipasserende eller lign, ikke får muligheden for at stjæle dine ting.

Ved at følge disse ting, og udvise respekt og høflighed overfor dem du dyrker dogging med, så er du næsten sikker på en sikker, fræk og sjov oplevelse.

God fornøjelse!

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.