De tre bedste vibratorer fra Fun Factory

Tyske Fun Factory lavet dildoer og vibratorer i rigtig god kvalitet, og har gjort det lige siden 1996. De laver alt sexlegetøj, lige fra dildoer, vibratorer, bækkenbundskugler og det de kalder pulsatorer – Du kan se en række af dem her.

I 2009 fik deres vibrator ElLove, den højst mulige rating i en test lavet af det tyske magasin Öko-test, et magasin som laver lægger vægt på bruger beskyttelse og økologi i deres tests.

Desuden har Fun Factory vundet en hel del priser, deribland Red Dot Award flere gange, og deres DeLight vibrator, er den vibrator de har der har vundet flest tests, og er mest anerkendt. Det er også derfor, at vi starter denne artikel, med netop DeLight.

Den første vibrator vi vil nævne, det er Fun Factory’s DeLight. Den er ikke bare en af de mest vindende vibratorer fra Fun Factory, men den er også en af de mest populære, og det er ikke uden grund.

DeLight kaldes også svanen, og det er nemt at se hvorfor. Formen på denne lidt specielle vibrator ligner med lidt god vilje, nemlig en svane. Den er specielt beregnet til, at stimulere g-punktet under brug, men samtidig også sikre et godt greb, så den er nem at styre, og dirigere på plads, lige der hvor den skal være.

Den er selvfølgelig genopladelig, så blot du husker at lade den ind imellem, så er der til uendelige mange times underholdning i denne vibrator.

Køb Fun Factory DeLight her >>

Den næste vibrator vi vil nævne her, det er Fun Factory’s Amorino. Den er også noget speciel i udformning, i det at elastikken der sidder på, det er en helt central part af vibratoren. Den er nemlig med til at stimulere indgangen, klitoris og skamlæberne når vibratoren er i brug. Dets størrelse er ikke ret stor, men den er heller ikke beregnet til at skulle fylde dig ud. Den lægger mere vægt på, at de vibrationer som den giver, de rammer alle de punkter som den skal.

Amorino vagte en del omtale da den kom frem, netop på grund af nyskabelsen med elastikken, og vi er altså stor fortaler for den elastik.

Køb Fun Factory Amorino her >>

Den sidste vibrator vi vil nævne her, er til dig der elsker fylde. Dig der elsker følelsen, og fornemmelsen af bare at blive fyldt ud. Fun Factory Big Boss G5 er nemlig stor. Men selv om den er stor, så er vibrationerne yderst kraftige. Desuden er har den fået et nyt håndtag i bunden, som gør at den er nem at styre under brug. Hvad enten det er dig, eller din partner der skal styre den, så ligger den godt i hånden, og den er nem at betjene samtidig med.

Big Boss G5 er som sagt stor, men der er stadig en god fleksibilitet i skaftet, så den føles behagelig. En god gang glidecreme, og så er den nem at få på plads.

Køb Fun Factory Big Boss G5 her >>

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.