Guide til at få sprøjteorgasme

sproejteorgasmeGuiden til sprøjteorgasmer:

At lege hen mod at få en sprøjteorgasme kan tage tid,og kræver både tillid og afslappelse. Så hvis det ikke lykkedes første gang i prøver, så giv ikke op. Det er de færreste der får en sprøjteorgasme, første gang de prøver. Før i går i gang, så sørg for at have klippet neglene korte, at have vasket hænder og hav gerne en god omgang forspil før i kaster jer ud i det.

Hvis du vil vide mere om hvad en sprøjteorgasme er, så tryk her.

Vejledning

Kvinden skal ligge ned behageligt, være afslappet og våd, gerne med en pude under numsen for at løfte underlivet en smule op. Gerne så afslappet som muligt.

Stik 2 fingre op i skeden på hende, bøj dem lidt så de minder om en krog, og pres spidserne af fingrene/krogen op mod kvindens mave, ca. 2-5 cm oppe i skeden sidder g-punktet nemlig og det er dette punkt du skal massère og stimuleres, gerne med noget pres uden det dog gør ondt. Det kræver dog nogle kræfter, og kan godt ende med at give lidt krame i armen (G-punktet føles svampet og ”rillet”). Mens du stimulere G-punktet, kan du lægge den anden hånd på hendes venusbjerg hvor du presser blidt, du kan også gøre det ekstra lækkert, ved at slikke hendes klitoris imens.

Det skal lige siges, at det ikke er alle der kan få en sprøjteorgasme, og det er ikke et must for at dyrke fræk svedig sex. Lad nu være med at bruge timer på at jagte denne orgasme, for så vil den med stor sandsynlig ikke komme. Men den dag, hvor i er afslappede, og bare lige skal lege med det, så kommer det – måske – helt af sig selv.

Du kan i øvrigt se guide fra Sexministeriet her, hvor de forklarer på tv om denne type orgasme.

God fornøjelse!

Se også

30 gode råd til at pifte dit sexliv op

Er sex ved at blive kedeligt og monotont? Ikke mere! Prøv disse 30 tips til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.