Min liderlige kone

Igår havde jeg en fræk aften med min kone, jeg havde været til et møde og kom derfor først hjem ved midnatstid. Jeg lukkede mig stille og roligt ind for ikke at vække hende. Hun var for øvrigt helt alene hjemme, idet børnene var på koloni.

Da jeg listede op af trappen til soveværelset, syntes jeg at kunne høre stemmer, selvom der var helt mørkt deroppe. Stille kiggede jeg ind af en sprække i døren. Først troede jeg at hun havde en veninde på besøg til overnatning, men da mine øjne havde vænnet sig til halvmørket, kunne jeg se at hun lå og talte i telefon. Månen lyste klart udenfor, så jeg kunne tydeligt se hvad hun lavede. Hun lå på ryggen med vidt spredte ben, kun iført hendes røde bundløse trusser og intet andet.

Efter at have lyttet til hendes snak et par minutter, kunne jeg fornemme at hun havde gang i mindst 5 mænd på en gang, så det kunne kun være træfpunktet hun talte på. Hun fortalte dem at hun havde glatbarberet fissen samme aften, med afsluttende onani ude på badeværelset. Alt imens hun snakkede med dem, lå hun og nulrede hendes brystvorter, der strittede lige ud i luften af lyst og lider.

Da hun fortalte at hun havde nogle fantasier hun havde lyst til, lyttede jeg godt efter. Hun ville gerne prøve at blive kneppet af 2 mænd på en gang; hun ville have at den ene skulle ligge på ryggen på gulvet, hvorefter hun skulle sænke sin våde fisse over hans stive pik. Hun skulle nu ligge sig så bagdelen struttede bagud, hvorefter den anden mand skulle fylde hendes fisse ud bagfra. Denne fornemmelse af 2 pikke der blokkede hende ud og kørte frem og tilbage med skiftende rytme, var noget der kunne få safterne til at løbe.

Alt imens hun lå og lirede dem op, lå hun selv med den højre hånd oppe i fissen, hvilket hun også fortalte dem. På et tidspunkt lod hun dem høre hvordan det larmede og smaskede, når hun kørte fingrene ud og ind i kussen, selv jeg kunne henne fra døren høre hvordan det lød.

Pludselig vendte hun sig om på maven, imens hun stak bagdelen lige hen imod mig. Jeg havde nu frit udsyn til et par svulmende skamlæber, hvor der kørte 2 fingre ud og ind i hurtigt tempo. Sikken et syn, det var svært at lade være med at styrte hen og gøre noget ved hende, men samtidig var det frækt at stå og belure hende uden hun vidste det. Til sidst rakte hun hånden ned til gulvet, og tog noget op til sig i sengen. Det var den største og tykkeste agurk jeg nogen sinde havde set.

Hun lagde sig nu på ryggen med spredte ben, og begyndte at presse den op imellem de ophovnede skamlæber. Centimeter for centimeter forsvandt den ind i fissen mindst 15-20 centimeter, før hun begyndte at køre den frem og tilbage i rolige glidende bevægelser. Hun spurgte dem hvad de lavede, om de sad og spillede den af imens de hørte på hende, og om de havde lyst til at komme og slikke fisse på hende, eller måske komme og fylde hendes fisse ud. Jeg kunne se på hastigheden af agurken, der blev høvlet ud og ind mellem læberne, at den frække snak havde gjort hende vildt liderlig, og pludselig kom hun da også i et brag af en orgasme, hvor hun stønnede og skreg så det var en ren fornøjelse at overvære.

Jeg listede nu stille ned af trappen og smækkede med hoveddøren som om jeg først nu var kommet hjem, så hun fik lejlighed til at lade som hun sov. Da jeg kom op i soveværelset lå hun tilsyneladende og sov, og jeg lagde mig derfor ved siden af hende og slukkede lyset. efter 5 minutters tid lod jeg som om jeg allerede var i dyb søvn og snorkede let, og så nu hvordan hun igen havde gang i fingrene under dynen, den kørte op og ned lige der hvor hendes fisse var, så jeg var udmærket klar over hvad der foregik under dynen, selv om hun forsøgte at dæmpe orgasmen, var det utroligt frækt at høre hende onanere for sig selv.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Se også

I fakta

Du er ude og handle i Fakta, og ved at lægge varerne i bilen. Pludselig …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.