Torsdag i skoven

Torsdag:

“Hey smukkepigen, kan du gøre mig en tjeneste ??”

“Hvad ? ”

“Du skal gøre dig anal klar, og køre til Ringsted, så parkere ved centeret og hop så over i min bil ”

“Javel min herre “.

Jeg fløj hjem, og gjorde mig i stand..

Mit hjerte hamrede løs, ikke af nervøsitet, men af kærlighed, trang, ubeskrivelig lyst… Denne mand, kan gøre alt ved min krop, og jeg henkaster ham den ypperste kærlighed, det jeg har i vente er mit livs bedste sex, det er det altid når jeg er sammen med ham…

Jeg trykker på speederen og kan mærke hvordan safterne løber ud af min fisse, nøj hvor jeg længstes… Tænker en million ting, gad vide hvad vi skal??? Jeg kan slet ikke få nok af ham, Hans læber, århhh tanken om hans kys, Hans duft, synet af hans røv og smagen af hans pik… Hans hænder, fast greb om min hals….

Jeg finder hans bil, Solen skinner, han har sin dør åben, han sidder bare der, han er den lækreste jeg har set mødt kendt, mit hjerte banker sindssygt.. Han har t shirt på, jeans og solbriller.. T-shirten sidder godt stramt på hans skuldre, Elsker hans overarme, Hans røv, Hans smil og de her læber.. Jeg løber over til ham, fuck hvor har jeg savnet ham, Jeg ryger direkte ind i hans favn og vi kysser intenst, længe , vores tunger mødes… Det blødt, vådt , så intenst så jeg kan mærke min klit den banker…

Vores kys, vores læber, de er skabt for hinanden…. Pludselig kan jeg mærke hans hånd, den griber fat, et godt fast greb på min hals… Jeg gisper, han klemmer lidt hårdere mens han kysser mig intenst, hvisker stol på mig, slap af… Jeg dejser nærmest hen i mit eget univers, den ypperste følelse fylder min krop, jeg glemmer helt tid , sted og der er monster mange mennesker omkring os….

Pludselig giver han slip, siger hop ind smukkepigen, så kører vi en tur….missen84

Jeg hopper ind, og mens vi kører sætter jeg mig på alle fire, åbner hans bukser og sluger hans pik. Nøjjjjj hvor har jeg savnet den pik, og smag, jeg kan slet ikke få nok så den ryger ned i kæften flere gange så spyt og savl står over det hele ….

Han kan næsten ikke styre bilen, han siger fuck fuckkk, århh hvor jeg elsker det… Hold den der uhmmmm jaaa netop… Pludselig stopper bilen..Midt på vejen… Han hopper ud og river mig ud af bilen, siger gå hug der midt i det hele, og jeg sluger hans pik, men som den ulydelige tøs jeg er stritter jeg imod… Og der kom et første slag, varmen spreder min kind, så meget og så intenst, så min fisse sprøjter, og han presser pikken ind, og jeg bliver vold kneppet i min hals… Bilerne, mc’er køre forbi.. Vi er ligeglad, vi forsætter, og føler os godt i ly bag bilen, der i græskanten..

Pludselig vender han mig om , presser mig op af bilen og tager mig for hårdt bagfra… Han folder min lår korte nederdel og bruger som håndtag mens han vold knepper mig….Jeg skriger en orgasme ud også trækker han pikken ud…Og siger hop ind. Vi kører videre… Han finder en skov, udenfor Ringsted, vi holder, går langs kanten mens vi holder i hånd, han kigger på mig, mens vi går der midt i solens skær.

Jeg elsker dig , du er den smukkeste kvinde, og jeg elsker dig af hele mit hjerte og jeg kan ikke være mere stolt ?…. Mit hjerte banker, kigger på ham,aldrig har min krop følt hvad den gør nu, det den ypperste kærlighed… Vi går ind i skoven han først og pludselig stopper han op ligger et håndklæde .. Der midt i det hele, midt i solen her i skoven ender det med det lækreste sex, mellem to mennesker, hvor det hele smelter sammen…

Jeg mærker slag i mit ansigt, min røv, jeg sluger hans pik igen og igen, jeg får min gag på, bliver pisset på i ansigtet, i munden, pikken ind mens min gag er i, jeg bliver kneppet hårdt bagfra, missionær, ridder ham, jeg sprøjter af mig selv på ham, han fister mig så jeg sprøjter og det løber ned af mine lår, og min røv mærker hans kærlighed…. Det hele sker bare, det hele smelter sammen, som om jeg ryger ind i hans krop… Det så intenst, og jeg vil bare have mere og mere… Aldrig har jeg oplevet noget bedre, så vildt så intenst, det siger bare klik hver gang, det så ubeskrivelig….

Jeg længtes, min krop den skriger efter ham, jeg vil have mere, jeg glæder mig ubeskrivelig Til næste gang..

Se også

Storebæltsbroen

Vi rullede afsted mod hotellet i København. Da vi havde kørt en times tid trillede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.