Yatzy, med mere

Jeg mødte dig i et spil yatzy, og vi faldt hurtigt i snak. Gennem et par uger, fandt vi ud af vi havde en del tilfælles. Vi startede med at camme, kun for at se hinanden, men blev hurtigt enige om, at vi skulle mødes. Glemmer aldrig den dag jeg satte mig i toget for at tage over til dig. Havde aldrig gjort sådan noget før, så spændingen gav mig sommerfugle i maven – en ret dejlig fornemmelse. Da jeg ankom til odense station, var jeg vildt nervøs.  Du ringede og sagde at du var lidt forsinket, så jeg bare skulle sætte mig på en cafe.

Jeg drak en kop kaffe, da jeg pludselig fik øje på dig. Nu var jeg for alvor nervøs men du kom hen gav mig et knus, og et kys på kinden. Straks kunne jeg mærke, at jeg slappede lidt mere af, og vi gik rundt i odense by, hvor du viste mig de forskellige seværdigheder. Til sidst blev vi blev enige om at tage på værtshus og spille billiard – det var hyggeligt, vi fik et par øl eller 3 jeg blev godt snaldrede og også dig.

Jeg vandt spillet du blev vist lidt pinlig – GG.

Ved ikke om det var med vilje, men hver gang du skulle forbi mig, så strejfede du mit bryst – ikke med hænderne men bare sådan lidt henkastet. Jeg blev vist  lidt tændt og tror jeg os du var, for i et letter mislykket forsøg kyssede du mig, men ramte nærmere min næse end munden.

Nu gik du lidt mere til den, du stillede dig bag mig og gned dit lem mod min numse – kunne mærke du var hård. Mmm, var vildt tændt nu, og vi blev enige om at tage hjem til dig. På vej mod bussen tog du mig tæt ind til dig og kyssede mig først let, men mere og mere voldsomt du var virkelig tændt, og vi nåede knapt ind i bussen før din hånd fandt mit bryst. Du kærtegnede min vorte der struttede af vellyst. Jeg fandt dit svulmende lem der midt i bussen, og spillede din pik så godt som jeg har lært. Hvis ikke det var fordi der var børn med i bussen, tror jeg vi havde kneppet lige der. Men lidt pli har man jo (en gang i mellem ).

Da vi endelig nåede hjem til dig, gik det stærkt.  Du nærmest sprang ud af tøjet, men det var som om du kunne se, at jeg var lidt beklemt ved situationen, for du fik hold over dig selv og lidt mere roligt begyndte du, at tage mit tøj af – alt imens du kærtegnede min krop i dejlige blide bevægelser. Du kyssede mine bryster blidt, slikkede på dem – uhh det var så dejligt. og jeg kunne mærke at jeg blev våd mellem benene, og det sitrede i hele kroppen.

Du førte mig ind i dit soveværelse, lagde mig på sengen, og tog forsigtigt mine bukser af. Kunne se du blev ret overrasket over min mangel på trusser, men du brummede bare vellystigt, inden du forsvandt ned mellem mine ben, og begravede din tunge dybt i mig.

Du fandt hastigt min klit og legede med den, som om det var noget du havde gjort altid. Kunne mærke orgasmen nærme sig, så jeg skubbede mit skød mod din mund . Mere og mere – men du stoppede og bad mig vende mig. Jeg vendte mig med røven i vejret, og svajede i ryggen – så du rigtigt kunne komme til nu mærkede jeg din store svulmende pik mod mine balder. Du fandt min våde mis, og trængte op i mig. Men kun lige med dit pikhoved. Det gjorde du et par gange, før du trængte dybt og hårdt op, i min nu drivende våde mis.

Du kørte den ind og ud i store dybe hug. Hurtigere og hårdere, mens du legede med mine balder. Jeg var nu så tændt, at jeg havde fundet min klit og maserede den,
mens du pumpede løs. Jeg kunne høre at du var tæt på at komme, og du trak dig ud af mig. Du vendte dig, så jeg kunne få din pik i munden, mens du slikkede mig. Jeg suttede vellystent på din dejlige store pik, mens jeg mærkede dine fingre køre ind og ud af min våde mis -det var mere end jeg kunne holde til. Jeg kom i en enorm orgasme, men du fortsatte bare, som om du ikke kunne få nok af mine safter.

Jeg lå og vred mig og klynkede, så godt man nu kan, med en stor pik i munden. Du stoppede, og kyssede mig hele vejen op ad min krop og fandt min mund. Du kyssede mig begærligt, som om jeg skulle have lov til at smage mine egne safter. Vi kyssede et stykke tid, mens jeg spillede din pik. Da jeg igen var klar, beordrede du mig op på alle 4 igen. Du fandt min mis og denne gang var din selvkontrol helt væk. Du trængte dybt i mig – hård tog voldsomt, mens du havde godt fat i mine hofter – det var total lækkert!

Jeg var så tændt som jeg aldrig havde været før, og hele min krop rystede af bar nydelse. Du slappede lidt af, og pludselig mærkede jeg dine fingre kærtegne min numse, i mens du stadig kneppede mig. Jeg mærkede en våd finger omkring mit andet hul.

Jeg blev stiv som et bræt, og jeg  tror du mærkede det – for du spurgte om jeg aldrig havde prøvet det før. Det måtte jeg jo så erkende, at det havde jeg ikke. Du sagde du nok skulle være forsigtig, og sad der med store hundeøjne, og jeg var så tændt at du fik lov. Du hentede glidecremen i din skuffe, og en anden ting jeg ikke lige fik set, da jeg stadig lå med røven i vejret og ventede spændt.

Jeg mærkede igen din pik mod min mis, denne gang trængte du stille og blidt op i mig som om du ville bevise, at du kunne være forsigtig. Dit åndedrag var dybt og roligt, du smurte glidecreme rundt om mit hul og på dine fingre, mens du kneppede mig i roterende bevægelser . du masseret nu mit hul med din finger, eller det jeg troede var din finger – for det viste sig at være en stav med kugler på.

Da den første kugle trængte op i mit hul gjorde det ondt, men du kærtegnede mig, og kneppede mig så jeg glemte alt om smerten.  Du kørte staven lidt frem og tilbage i små bevægelser, og ind kom endnu en kugle. Jeg havde nu vænnet mig så meget til det, at nydelsen tog over, og jeg pressede nu selv på – skubbede min våde mis mod dig i hårde bevægelser. Jeg kunne mærke hvor meget det tændte dig. Jeg lage mig ned på skuldrene, så jeg havde den ene arm fri til at massere dine nosser. Du var virkelig tændt nu!

Jeg kunne mærke din pik blive hårdere inde i mig, og vidste du var tæt på – og det samme var jeg. Jeg snød lidt, og strammede min mis mere og mere omkring din stive pik. Det fik dig til at gispe og stønne og klynke – på en gang. Du kørte staven hurtigere og hurtigere ind og ud af mit hul, samtidigt med at du kneppede mig.

Du stønnede som en gal og med et – ja nærmest skrig – trak du dig ud af mig, greb om pikken og sprøjtede ud over mine balder mens du klynkende faldt sammen hen over mig – udmattet og tilfreds. Du slappede af i ca 1 min, inden du kravlede ned mellem mine ben igen. Også denne gang fik jeg lov at sutte din pik, og det varede ikke længe inden jeg igen kom i en dejlig og våd orgasme.  Denne gang på en måde jeg aldrig havde prøvet før. En indvendig orgasme – det var bare den dejligste følelse jeg nogensinde havde følt. Orgasmen blev ved og blev ved i en uendelighed, jeg rystede som en gal og kunne dårligt få luft – men det var nok den bedste orgasme jeg til dags dato har fået.

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.