Womanizer Pro40 i test

Denne test af den helt nye (og billigere) Womanizer Pro40, kommer helt ind på fordelene og ulemperne ved denne klitoris stimulator. Vi vil kigge lidt på forskellen på denne, og så den forrige (og meget dyrere) model – Womanizer W500.

Jeg har købt denne udgave hos Sinful.dk, som er mit absolut foretrukne sted at købe legetøj.

En af de første ting man får øje på er, at designet har fået et løft. Den er langt mere stilren, og udstråler ikke på samme måde bling bling fra det forrige århundrede når man kigger på den. Væk er prikkerne, striberne og hvad har vi ikke, og tilbage er en stilren stimulator, som bare fremstår pænere end W500 gjorde.

En Womanizer er ikke en vibrator, men det er en klitoris stimulator, og du kan ikke bruge den til andet. Da den første Womanizer dukkede op for snart 2 år siden, så tog de hele markedet med storm. Det er længe siden, at dildoen og vibratoren har fået en konkurrent, men det lykkedes med Womanizeren. Det var umuligt for folk at beskrive hvad de følte, for de kunne ikke sammenligne det med noget andet. Det eneste de kunne sige var – Ja tak! Den virker!

Men den var grim – Det skinnede igennem at den kom fra Tyskland af, og at det tyske design i den grad dominerede dets udseende. De havde prøvet at pynte den med glitter, falske sten og så var den udelukkende i plast. Men hey – Den virkede, så folk så lidt gennem fingre med det.

Køb Womanizer Pro40 her >>

Sidste år kom så opfølgeren – Womanizer W500. Stadig alt for grim, og billig i udseende, og prisen havde fået et kæmpe hak opad. Til gengæld virkede den endnu bedre. Der var flere muligheder med Womanizer W500, og den sugede og pustede langt bedre end dets forgænger.

Så nu kommer så tredje generation – Womanizer Pro40, og her er prisen næsten halveret i forhold til forgængeren. Desuden, så er det nye udseende langt pænere end det ellers har været. Men uden, at der er gået på kompromis med dets evne til at give orgasmer. Nå ja, og så er den blevet 100% vandtæt, noget jeg personligt havde ventet på.

En af de ting der er sket med designet er, at knapperne er blevet flyttet fra oversiden af Womanizeren, og om til undersiden. Det er mere logisk for mig (og fra mange andre), og det gør at det nu er nemmere at skifte hastighed på den.

Jeg er fan af denne nye Womanizer Pro40, i sær fordi designet nu ikke frembringer trækninger i øjet, hver gang jeg hiver den frem. Men også fordi den er vandtæt. Desuden er det rart, at Womanizeren kan give mig en orgasme – Gang på gang, på gang.

Som sagt er Womanizer Pro40 ikke en vibrator. Det kærtegner i stedet din klitoris, med luft. Både ved at “puste” på din klitoris, men også ved at sige på den.

Netop fordi den fungerer ved hjælp af vakuum, så kan det være en god ide, at påføre en god gang glidecreme til området omkring klitoris. Det gør at du får en helt tæt forsegling, og dermed en endnu bedre oplevelse. Det sjove er, at du bliver stimuleret på klitoris, helt uden at der er noget der fysisk rører ved den.

Når du tænder for din Womanizer, så kommer der et diskret lys i mundstykket, så det gør det nemmere at finde ud af, hvor man skal placere det henne. Første gang du trykker på knappen, så tænder du for vibratoren som starter på det laveste niveau. Der er hele ti forskellige hastigheder, eller suge niveauer. Men modsat en vibrator, hvor at det bliver bedre jo flere vibrationer der er, så er det næsten omvendt med Womanizeren. Jo lavere niveau, jo bedre og mere kan du mærke.

Lyden fra Womanizer kan godt være lidt distraherende i starten, men det vænner man sig hurtigt til. Især hvis du får placeret den forkert, og du lukker “luft ind”, så kan den larme lidt. Men du lærer hurtigt hvordan den skal sidde, for ikke at den larmer.

Den kan godt være lidt svær at bruge sammen med en partner, men det er så også stort set det eneste minus, som jeg kan finde ved denne stimulator.

At prisen er kommet ned i et leje, hvor stort set alle kan være med, det gør den bare endnu mere attraktiv. Den er ligesom det meste sexlegetøj i dag genopladelig, og der medfølger både USB stik, samt lader med i pakken.

Køb Womanizer Pro40 her >>

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.