Vores rejse ind i det dynamiske parforhold

Vi har her på siden indgået et samarbejde med en meget speciel herre, som igennem flere år har skrevet omkring det at swinge, og om jalousi, og hvilke tanker der går gennem hovedet på et fasttømret par, når de beslutter sig for at dele hinanden seksuelt.

Efter denne korte introduktion, så vil jeg give ordet til manden selv.

Jeg er Mandeblogger. En mand på vej mod midten af 40’erne sammen med en kvinde, som jeg har levet med i snart 20 år og som jeg har flere børn med. Siden marts 2013 har jeg brugt Mandeblogger som en slags notesbog for et ægteskab i bevægelse, hvor jeg fantaserer om fremtiden og beskriver udviklinger, eksperimenter og erfaringer i ægtesengen.

***

Min hustru elsker sex og hun ægger mig fremad. Hendes libido er gnisten. Den er omfavnende og tillidsskabende. Jeg leverer fremdriften, men hendes ild er gnisten, som tænder min nysgerrighed og eventyrlyst. Totaktsmotor.

At rejse mod nye horisonter

Siden 2009 har vi været på en fælles rejse i det erotiske landskab. Vi har besøgt nye steder, fået nye sprog og nye identiteter. Jeg er ikke den samme som dengang, og jeg tror heller ikke, at min hustru føler at hendes seksualitet er den samme.

Ok. Syv år er måske lang tid i udviklingsår. Man kan gå jorden rundt på fire.

Vores parforhold er en totaktsmotor

Jeg føler, at vi er kommet langt på de syv år, fordi vi har fundet en god arbejdsdeling. Jeg er speederen og min hustru er bremseren, for at bruge nogle gode udtryk, som jeg har fra Sara Brorsen Skaarup, forfatter af Kærlighedskontrakten. Vi prøver at bevæge os synkront. Vi lytter til hinandens bekymringer og længsler – venter på hinanden – og kommer derfor kun frem i takt. Som en menneskelig to-takts motor med mig som stemplet og min hustru som gnisten. Som da vi besøgte den hollandske swingerklub Fun4Two for første gang i januar 2013. Jeg bestilte, arrangerede pasning af børnene m.m. Det var første gang for os begge og dér tog vi endnu et fælles skridt mod nye horisonter.

Jeg er rigtig glad for at vi følges ad. Man kan sige, at vi har en sokratisk seksualitet (ingen sammenligning med Sokrates i øvrigt). Vores sexliv er en kropslig udveksling, hvor vi udvikler nye synspunkter, nye idéer og nye værdier. Denne dialog er en cirkulær mekanisme, som drives af libido og nysgerrighed, som har ført en større tillid med sig. En tillid som har skabt grobund for nye initiativer og en ny ærlighed omkring vores seksualiteter, fantasier og lyster. En af mine har været at dele hende med andre. For at se hende svømme væk i sin egen lyst.

Jeg sætter min hustru fri

Jeg har nu prøvet at dele hende med andre, der ligesom mig, blev tiltrukket af hendes ild. Og det er et syn jeg aldrig glemmer! For min hustru er bare pisselækker i sengen! Hun er et kvindedyr i løbetid. Et kvindedyr på knaldeblokken. Både når det kun er mig og når det er andre.

Ok!? Hvordan kan du tillade at andre mænd er sammen med din hustru?

For det første ønsker jeg selv flere elskere – en eller to – ved siden af min hustru, hvorfor jeg dårligt kan nægte hende noget i den retning. For det andet ønsker jeg al den livsglæde for hende, som tillidsfuld sex bringer med sig. For det tredje er vi begge af den opfattelse, at vores ægteskab skal kunne rumme naturlige instinkter og behov – så længe der er enighed om, hvor grænserne går.

***

Min hustru og jeg er ikke hardcore BDSM’ere eller swingere, men vi dyrker swing, dominans og underkastelse indenfor de begrænsede muligheder for intimitet og diskretion som sengetider, madpakker, forældremøder, fuldtidsarbejde, havearbejde og familiearrangementer nu kan tillade. Vi tager på kæresteture et par gange om året. Nogle gange er det bare os og andre gange er vi flere.

Mandeblogger

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.