En tur på stranden

Det her er noget der skete sidste sommer. Jeg var taget alene på stranden, det gør jeg oftest for jeg kan godt lide at ligge helt for mig selv og slappe af. Denne gang ville jeg ikke ligge der hvor alle de andre lå, så jeg gik langt ned af stranden. Der er nogle klitter langs stranden og dem gik jeg op i.

Jeg var kommet et godt stykke væk fra alle og begyndte at kigge efter en afsidigt sted, hvor jeg kunne ligge. Jeg kunne fornemme at der var en fyr der fulgte efter mig, men jeg lod som ingenting. Jeg fandt et meget afsidigt sted og begyndte at pakke mine ting ud.

Jeg kiggede ganske diskret efter fyren og så at han havde sat sig ca. 10 meter fra mig. Jeg bredte mig tæppe ud og begyndte at tage mit tøj af. Jeg stod nu kun i bikini top og bikini trusser. Jeg havde ryggen til ham så jeg kappede min top af og lagde mig på tæppet. Jeg lå på ryggen og havde taget mine solbriller på. Jeg var træt og blundede hen.

Så kunne jeg fornemme at han kom hen i mod mig, jeg blev liggende og lod som om jeg sov.

Han kom helt hen til mig. “øh ved du hvad klokken er?” spurgte han.

Jeg svarede ikke men lå og trak vejret tungt, som om jeg sov.

Han spurgte igen. “Du ved vel ikke hvad klokken er?”

Jeg svarede stadig ikke, så satte han sig ned på knæ. Jeg lå og kneb øjnene sammen, så jeg kunne se ham meget svagt. Han lagde hånden hen på min skulder og ganske langsomt bevægede han den ned mod mit bryst. Han kiggede mig lige i øjnene, men han kunne ikke så dem pga. mine solbriller. Han troede at jeg sov, så han lod sin hånd glide ned til mit bryst og begyndte og massager det meget blidt. Jeg kunne se at han fik rejsning.

Han trak sine boksershorts ned og lagde sig ind over mig, så hans pik kun var et par cm. fra min mund. Nu lod han pikken ramme min mund. Jeg blev bare liggende og lod stadig som om jeg sov. han blev mere modig og satte sig han over mig, så han havde et knæ på hver side at mit hoved. Så tog han og åbnede min mund. Jeg kunne mærke hans varme pik mod mine læber, han lavede bollede bevægelser mod min mund og langsomt kom han længere og længere ind i munden på mig.

Så med et stoppede han. Han satte sig ved siden af mig og lod sin hånd glide ned over min mave og ned mod min kusse. Han løftede lige så forsigtigt op i mine trusser, så han kunne se min kusse. Han spredte mine ben og slikkede på sine fingere og lod dem glide ned i min revne. Jeg kunne mærke hvordan han langsomt fik sin finger længere og længere op i mig.

Han begyndte at spille pik med den anden hånd. Han stønnede han var vist ved at komme. Hans pik var lige ud for min mund, han lod min kusse være og åbnede min mund. Han tog pikken helt hen til mine læber, min mund var lidt åben og så med et kom han jeg fik hele ladningen i munden og i ansigtet. Jeg bliv liggende og lod stadig til at jeg sov. Han skyndte sig at tage sine boksershorts på og gik væk. Efter lidt tid tørrede jeg spermen væk og lå lidt og fantaserede om det der lige var sket. Jeg var meget liderlig og tog mine trusser af og lå helt nøgen og nød solen.

Jeg tror at jeg skal til at gå lidt længere væk for alle de andre badegæster lidt oftere.

<a href=”https://swingerklubben.dk/sexdating” rel=”nofollow”>
<img class=”aligncenter” src=”/wp-content/uploads/2016/03/banner.gif” alt=”” border=”0″ /></a>

<h2>Var denne sexnovelle fræk?</h2>
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.3]

Se også

I fakta

Du er ude og handle i Fakta, og ved at lægge varerne i bilen. Pludselig …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.