Togrejsen

Det er morgen, vejret er trist og gråt, men pyt jeg skal sidde i tog i fire timer. Står op tar et hurtigt bad, ved ikke hvad jeg skal tage på, prøver mig frem, ender med nederdel og den nedringede skjorte.

Pakker de sidste ting, min bror henter mig og kører mig til toget. Vi siger farvel på stationen, finder min plads i toget, jeg har god tid og yes en vinduesplads med bord.

Toget kører og landskabet suser forbi, vi standser ved hver station, jeg finder min bog og begynder at læse, ænser ikke folk omkring mig. Da vi når Middelfart, har jeg en fornemmelse af, at der er en der kigger på mig. Jeg ser op, mit blik møder et par mørke intense øjne der stirrer på mig, og et skævt smil der spiller på hans mund. Jeg kigger hurtigt ned igen, mine kinder blusser. Smiler lidt ved mig selv, er lidt forvirret.

Kigger forsigtig over kanten på min bog, han er optaget af serveringsvognen, så jeg sidder og studerer ham. Han er høj, kort mørkt hår og skæg men kun på hagen. Han har smukke hænder med lange fingre. Jeg sidder og forestiller mig hvordan de vil føles på min krop, jeg falder hen i dagdrømme, mens jeg fascineret stirrer på de hænder. “Skal du ha noget, spørger damen med vognen?” – Jeg løsriver mig fra hænderne og ser op. Opdager at hun vidst har spurgt mig et par gange -pinligt. Hurtigt får jeg takket nej, kigger på fyren, som igen ser på mig med sine intense øjne, de brænder af ild, jeg får igen det lidt skæve smil, smiler hastigt igen og kigger ned i min bog.

Kan dog ikke samle mig om den. Ligger bogen og ser ud af vinduet, Mærker stadig blikket på mig, ved ikke hvordan jeg skal sidde.

Der går et kvarter, så rejser jeg mig og går på toilet. Ikke fordi at jeg skal, men de intense øjne på min krop gør mig mærkelig tilmode, det spænder i brystet og der er en pulserende varme i mit skød, som er centreret et sted.

Står på toilettet prøver at samle mig, rører forsigtig ved mine bryster, de sitrer, mine vorter trækker sig sammen og blir stive. Står sådan en tid, det banker på døren, det gir et sæt i mig, må hellere gøre mig færdig.

Jeg lukker døren op, udenfor står fyren med de intense øjne. Han skubber mig blidt ind igen og lukker døren efter sig, mens han kysser mig dybt og frækt. Jeg skælver let men besvarer hans kys.

Han vender mig om stadig uden ord, hans hænder glider rundt om mig, han napper mig i øret og kysser mig i nakken. Jeg får gåsehud, Mmmmmm, hans hænder finder vejen mod mine bryster, og kæler dem blidt uden på mit tøj. Den ene hånd finder vej ned i min bh og krammer det ene bryst. Jeg sukker, hans kys på min hals blir mere krævende, jeg læner mit hoved bagud og stønner let, mens han blidt masserer min vorte,.

Han skubber mig frem mod væggen og løfter mine hænder op og støtter mod væggen, han hvisker hæst ” spred dine ben” hvorefter han presser sin krop mod min. Hans hænder finder vej til mine bryster igen, jeg kan mærke han er tændt, hans stive pik presser mod min bagdel. Han knapper langsomt min skjorte op, mens han hvisker i mit øre hvor tændt han er på mig, han krænger min skjorte af og åbner min bh. Vender mig om og kysser mig hedt og liderligt, løfter mine bryster og suger mine stive vorter op i sin mund. Samtidig løfter han op i min nederdel, hans fingerspidser glider op ad mit inderlår. Jeg skælver.

Han trækker mine trusser til side, falder på knæ, slikker mig på låret op mod min rose, han rammer med tungespidsen, jeg stønner, det hele trækker sig sammen, han slikker mig så jeg næsten ikke kan stå på mine ben mere. Stopper og rejser sig imens han smiler frækt til mig, kysser mig dybt. Han åbner sine bukser, løfter mit ene ben og trænger ind i mig. Han fastholder mine læber med sine, han knepper mig langsomt og rytmisk, da han kan mærke at jeg er med sætter han farten op. Det bruser i mit hoved, min krop står i flammer, det dunker i kroppen, uhhhh, åhhhh, ja, jeg skriger, der breder sig en varme i min krop, som føles tung og varm, han kysser mig og hvisker jeg er dejlig.

Han tørrer mig op ad låret, hjælper mig i tøjet, kigger mig dybt i øjnene og smiler sit skæve smil. Gir mig sit kort, beder mig ringe da han gerne vil se mig igen……………..

Skrevet af: Lilian Petz


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.