Test: We-Vibe 4 med App

Vi var så heldige at få fat i den nye We-Vibe 4 med app. Og nøj hvor er vi forelsket!

Denne lille fikse We-vibe kan bruges både som standard, og med den medfølgende smartphone app, som man henter ned på sin telefon, og så har man sin egen lille app man kan lege med, når man har connectet den til sin we-vibe. Man kan endda invitere end anden smarthphone bruger til at styre we-viben, hvilken jo er perfekt, hvis man ikke lige er sammen med sin partner som f.eks er på ferie. Så kan man sidde i hvert sit land, og stadig kunne ”lege”.. Det giver telefonsex en lidt mere interessant betydning.

Der er mange forskellige vibrations mønstre i app’en, og man kan styrer om man kun vil have vibrationerne i den vaginale del af we-viben, eller om man kun vil have i klitoris delen, eller om man vil have vibrationer i begge dele. Kort sagt – man kan styrer den helt som man ønsker det.

Vi startede ud med at lege med den i soveværelset, hvor vi indsatte den lille frækkert mens vi havde samleje, og den var til stor nydelse for os begge. Faktisk var det SÅ godt at have både we-viben i sig på samme tid med at man havde sex, at der ikke gik mange minutter før vi lille måtte holde en lille pause da K allerede fik en orgasme.

Mange tror at we-viben kun giver kvinden nydelse og stimulation, men at have den oppe i sig under sex, var også en stor tilfredsstillelse for M, som nød de dejlige vibrationer på skaftet og penis. Vi valgte at lege lidt ekstra med den, og tog den lidt ud, og satte den rundt om skaftet på penis, lidt som en penisring – og dette kan også klart anbefales.

Senere da vi skulle ud at handle, tænkte vi at vi da ville prøve at se hvor god den var som ”elskovsæg”.. så satte den frække we-vibe op, og så gik turen ellers op i Netto. Den gav en dejlig stimulation, og M hyggede sig gevaldigt med at skrue op og ned for vibrationerne. Det er vist meget rigtigt det der med, at mænd aldrig bliver for gamle til ”legetøj”, og slet ikke noget der er både frækt og fjernstyret 😉

K havde dog noget svært ved at fokusere på hvilket kød der skulle vælges til aftensmaden, og havde utrolig svært ved at stå stille. Men det store frække smil på læbe og småfnisen fra K, sagde det hele. Denne frækkert var vist ganske god at bruge som elskovsæg også.

Vi kan på det stærkeste anbefale We-vibe 4 til alle par der trænger til lidt nyt legetøj. Her har I en fix lille bandit, der vil skabe masser af nydelse, og sjove dejlige stunder. Men mest af alt, det er et legetøj i kan være 2 om, og som vil være sjovt at lege med for jer begge.

Køb We-Vibe 4 App her:

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.