Test af Sinful genopladelig Magic Wand

Magic Wands findes i mange forskellige former, størrelser, prisklasser, kvaliteter og med en del tilbehør, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken “model”, man skal vælge.

Vi har jo før testet Sinful’s magic wand med ledning, en test som du kan finde her.

Denne Wand er ren luksus, og et absolut must have i legetøjskassen! En kraftig, vild og voldsom vibrator, som giver én stribevis af fantastiske orgasmer – og det bliver kun endnu bedre, hvis en dildo bringes med ind i legen. Et kæmpe plus er helt klart,at uanset hvor hårdt et pres/tryk du bruger, så ændres vibrationsstyrken ikke – hvor imod andre vibratorer plejer at bukke under for presset.

Wand´en er lavet i et enkelt og stilfuldt design, lækker blød silikone, mat sort med 3 funktionsknapper (Husk at holde start-knappen nede i et par sekunder for at tænde den – der gik lige et lille styDer er både kke tid med vild panik, inden det gik op for mig).

Den er dejlig let (350 gr) og stærk vibrator, som er nem at rengøre og så holder den strøm i lang tid – selv efter 3 timer kører den bare på med fuld power. Med de 8 forskellige vibrationshastigheder og de 5 forskellige pulserende vibrationsmønstre, så giver det rig mulighed for at variere legen.

De lækre vibrationer kan også tilføre nydelse på følsomme brystvorter, og kan anvendes både med og uden glidecreme. Synes dog personligt, at nydelsen er størst ved brug af glidecreme. Og absolut endnu et af de store plus´ser er, at den er ledningsfri! Det gør legen lidt mere “fri”, at man ikke er låst fast nær stikkontakten, og at man ikke bliver viklet ind i ledningen.

Hvis der endelig skal siges noget negativt, så må det være; at den er god til at samle nullermænd til sig pga materialet, som den er fremstillet i. Og så at den ikke er vandtæt, jeg er overbevist om, at det kunne blive den perfekte badepartner!

Så kære Sinful – En lille opbevaringspose, det ville være lækkert at få med, ligesom andre også har.

Køb Sinful Magic Wand her >>

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.