Test af Satisfyer Pro 2

Først vil jeg lige sige, at jeg er lidt ambivalent ved at skulle teste denne Satisfyer Pro 2. Det er fordi, at jeg er ikke helt bryder mig om designs der er totalt kopier af andre ting. Hvis nu, at epi24, som har et ventede patent på Womanizer, de har patenteret “pulserende luft der kommer ud af en silikone tut, fokuseret på klitoris”, så vil firmaet der laver Satisfyer komme i store vanskeligheder.

En anden ting der springer i øjnene er, at Satifyer Pro 2 kun koster en brøkdel af prisen som Womanizer koster. Desuden er den vandtæt. En af de ting, som jeg nævnte i min Womanizer Pro40 test er, at prisen var for høj.  Men denne Satisfyer Pro 2 koster næsten 300 kroner mindre end Pro40, og næsten 1.200 kroner mindre end W500 udgaven.

Satifyer har også gjort meget ud af, at ligne Womanizeren ret meget. Det er lige fra det aftagelige silikone hoved, den “touch fri” betjening. Så den lave pris gør mig ret skeptisk, og jeg ved ikke hvilke retning min skepsis tager mig i. Er Womanizer ude på, at tømme vores bankkonti, hvor Satisfyer ligger i det mere rigtige prisleje. Eller hvis den virkelig er så god – Hvor ligger katten så bregravet (hvis i ved hvad jeg mener). Desuden, hvor er Satisfyer Pro henne? Dette her er version 2, så hvor er den “etteren”? Det her er også Pro versionen, men hvor er den version der ikke er Pro? Alle ting jeg har tænkt over inden jeg gik igang her, men lad os nu komme igang.

Er Satisfyer Pro 2 en kopi version af Womanizer?

satisfyerpro2compareJa, de bruger den sammen teknologi som Womanizer, men den mangler lidt finesse i slutresultatet. Womanizer W100 har kun fem forskellige hastigheder, men den har en lille ting som gør, at hvis du trykker på power knappen, så returnerer den til laveste hastighed, hvis du gerne lige vil have lavere hastighed. Det er ganske nyttigt, hvis du er lige ved at komme, men du gerne vil trække orgasmen lidt.

Køb Satisfyer Pro 2 her >>

Womanizer W500 har en plus og minus knap, så du nemt kan komme til og fra de forskellige hastigheder. Ja, placeringen af knapperne kunne have været bedre, men i det mindste var det en bedre løsning til at skrue op og ned for styrken. På Satisfyer Pro 2 skal du bladre igennem 11 programmer, for at starte “forfra”. Underligt nok, så føles de lavere hastigheder mere intense, for når du lader den pulserende luft gå hurtigere og hurtigere, så begynder det at føles mere som en vibration. Til forskel for de lavere hastigheder, hvor der føler de forskellige skift mere.

Jeg hader de øverste niveauer, og alligevel er jeg tvunget til at gå igennem em, hvis jeg vil gå lege lidt med hastigheden, og få den til at gå op, og så ned. Det er lidt frustrerende. Jeg elsker de laveste hastigheder på Womanizer W100 og W500, fordi de er perfekte til mig som et “forspil”. De føles næsten ligesom oral sex, og de er slet ikke at sammenligne med almindelige vibrationer.

Det føles næsten som om, der er en der prikker til din klitoris med en finger. Eller næsten som en tunge der leger i området omkring klitoris. De første pulseringsmønstre på W100 var så gode, at jeg næsten altid måtte trække min orgasme ud, fordi det føles så godt, og jeg ville eksperimentere mere med de følelser. Kun de første 2-3 mønstre på Satisfyer Pro 2 føles sådan, men jeg mangler stadig nogle af nuancerne fra Womanizeren. Jeg syntes, at du kunne mærke en stor forskel på de forskellige stimuleringsmønstre, den kan jeg ikke helt på Satisfyeren.

Køb Satisfyer Pro 2 her >>

Hvis vi skal lege lidt med nogle metaforer, så er Womanizer W100 teenageren. Slank, og i tøj der skriger efter opmærksomhed. Womanizer W500 er den voksne, med mere kraft, og en raffineret stil. Satisfyer Pro 2, er barnet, som lige har lige har lært at tælle, og skriger tallene – “1, 2, 3, 9, 10, 20, 100!”. Mens det er iført en flot prinsesse kjole. Ja, måske ikke den bedste metafor, men det er sådan jeg ser det. Og nu vi er ved lydstyrken, så larmer Satisfyer Pro 2 mere end Womanizer modellerne. Den samme type støj, bare højere.

Jeg foretrækker dog designet af selve Satisfyer Pro 2 over Womanizer W500, som jeg syntes minder lidt om at holde en kartoffel. Jeg kan også bedre lide farverne. Den som støvet kobber, eller måske rose gold? Den er i hvert fald mindre grim, end de designs som Womanizer W100 kom med. Den matcher faktisk farverne på en iPhone 6.

En anden ting jeg faktisk foretrækker ved Satisfyer Pro 2 er selve silikone hovedet. Det føles som om, at kanten på silikone hovedet det er afrundet bedre end på Womanizer, hvor det kan føles lidt kantet. Det kan give en lille smule irritation, når du bliver nødt til at trykke hovedet tæt, for at få en bedre lufttæt forsejling.

Damn den er en intens!

En ting du skal vide om Satisfyer, og det er at den er intens. Det er den bedste måde at beskrive det på. På den ene side, så giver den mig fantastiske orgasmer. Den slags, hvor jeg ligner en der lige har drukket en halv flaske vodka efterfølgende. Kinderne blusser, og hjertet banker afsted i brystet på en.

Med Womanizeren, så kan jeg bare skrue ned til laveste niveau, efter jeg har fået en orgasme, og så langsomt bygge op igen. Det er umuligt med Satisfyeren. Her er det laveste niveau, noget der svarer til niveau 4-5 stykker på Womanizeren. Så jeg kan slet ikke holde ud at fortsætte. En anden ting er, at hvis du bruger Satisfyer Pro 2 under vandet, så får du mere intensitivitet. Forestil dig, at luften kærtegner din klitoris, og det er intenst. Vand er mere kompakt end luft, så når vandet gør det, er det en helt ny oplevelse.

Jeg er stadig en smule splittet over, at skulle anbefale denne stimulator. På den ene side, så er prisen meget bedre end Womanizer, men den har et højt niveau i intensivitet som måske vil skræmme nogle. Selv for mig er det for meget nogle gange. Den er lige så diskret på din klitoris som en borehammer. Men elsker du direkte vibrationer mod klitoris, og gerne mange af dem, så er det helt klart et produkt jeg vil anbefale. Jeg tror også, at hvis ikke det var på grund af, at Satisfyer var et totalt rip-off af Womanizer, så ville jeg elske den endnu mere.

Det eneste jeg virkelig hader ved den er, at du skal cykle gennem alle programmer, hvis du vil skrue et tak ned for tempoet. Ud over det, så det helt klart et stykke sexlegetøj jeg vil anbefale. Og prisen, den er til at overkomme må man sige.

Køb Satisfyer Pro 2 her >>

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.