Test af Lelo Gigi 2 Vibrator

Jeg har med den største fornøjelse testet LELOs mørkrosa Gigi 2 vibrator. Det er intet at sige til, at det er LELOs mest sælgende produkt, hvad angår G-punktsmassage. Alene det, at vibratoren først og fremmest har et lækkert og superblødt udseende, vil gøre den tiltrækkende for mange kvinder. Det siges også, at den kan bruges på mænd, men jeg tror, at der vil blive kamp om, hvem der skal have lov til at bruge den.

Hvad er det Gigi 2 Vibratoren kan, andre sexvibratorer ikke kan?

For det første er den bare superblød. Den er genialt udformet. Prøv bare at tjek det billede ud, som jeg har indsat her i indlægget. Blødheden skyldes, at den farvede del af Gigi 2 Vibrator er lavet af silikone. Vibratoren er ikke vandtæt, men den kan godt tåle at blive fugtig, uden at du ødelægger den, så du behøver ikke passe på, mens du leger, som du godt kan risikere med andre dildoer.

Den særlige form vibratoren har gør den også helt unik. Der er ikke noget kæmpestort hoved, der først skal presses op, hvilken er en fordel, hvis du ikke er ordentlig våd, når du bruger vibratoren. Det kan under alle omstændigheder være en god ide at bruge en god glidecreme – husk at altid at brug en vandbaseret, når vibratoren er af silikone. Du kan også bruge lige netop denne vibrator til anale lege.

Hvad er mere værd at vide om Gigi vibrator?

Udover at vibratoren er lavet af silikone og har det helt unikke hoved samt er silkeblød, så er der også flere forskellige hastigheder at vælge imellem, og så er den næsten lydløs. Styrke finder du til højre og venstre, hvis du holder dildoen, som jeg har gjort på billedet. Trykker du på pil op eller pil ned, indstiller du de forskellige vibrationer. Det er supersmart, at der er forskellige hastigheder og vibrationer at vælge imellem. Jeg synes i hvert fald selv, at det er lidt sjovt at skifte med, så det hele ikke bliver for ensformigt og kedeligt. Prøv det selv, du vil elske det.

Gigi er lavet af materialer, der er gode for kroppen og er allergitestet.

Vibratoren er let at rengøre med vand, eventuelt sæbe. Jeg har hørt nogle bruge rodalon. Det vil jeg være mere forsigtig med. Jeg vil i hvert fald opfordre til, at du sikrer dig, at det ikke ødelægger silikonen.

Køb LELO Gigi 2 her >>

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.