Test af Eva fra Dame – En håndfri vibrator

Hvis jeg skal bruge et ord til at beskrive Eva fra Dame, så må det næsten blive “nydelse”. Denne lille skønne vibrator, passer perfekt i min hånd, og det ligner et lille insekt. Dets små vinger og knappen i midten, givet det en næsten sødt udseende, med træk fra et insekt.

Der er en ting dette produkt lover, og det er en håndfri orgasme. En ikke penetrerende vibrator, der er beregnet til brug med din partner, og som for en gangs skyld ikke involverer en form for seler, eller seletøj, eller en del der kan indsættes enten vaginalt, eller analt – En helt ny oplevelse.

Eva var crowdfounded, hvilket betyder at ideen til dette stykke sexlegetøj blev smidt ud i åbent forum, og de folk der støttede ideen, de fik chancen for at smide nogle penge, således at projektet kunne realiseres. Men med Eva’s unikke design, så var der mange der tvivlede om hvorvidt Eva ville fungere. Eller rettere, om den ville fungere for dem.

Jeg håber, at denne lille test kan være med til, at gøre dig klogere på netop det spørgsmål.

Håndfri vibrator

Denne vibrator er en helt ny måde, at opleve en håndfri form for stimulation. Eva fra Dame’s to fleksible vinger, er beregnet til at sidde under de store skamlæber, og dermed holde den på plads.eva-dame

Denne proces kan tage lidt tid lige at mestre. Da det lige kræver lidt øvelse at få den sat rigtigt. Men det gør også bare, at du har begge hænder fri, selv om du nu bliver stimuleret på klitoris. Da der er ingen kvinder der er 100% ens, så vil det føles forskelligt fra person til person. Dame har prøvet at tilfredsstille (haha), så mange kvinder som muligt i deres design.

Eva har en krop der er lavet af hård plast, men dækker af en lækker og blød silikone. Denne silikone føles silke blød, og er 100% phatalat fri, fuldstændigt sikker at bruge.

Vibratoren er ikke 100% vandtæt, hvilket vil sige at den sagtens kan tåle at sidde mellem et par våde skamlæber, men den kan ikke tåle at komme med i karbadet. Du kan sagtens rense den med vand og mild sæbe, men at tage den med i karbadet holder den altså ikke til.

Nå, men når man åbner Eva for første gang, så kommer den faktisk i en flot box, og der medfølger en silke post til opbevaring af den. Den kommer også med en USB oplader, så du er ikke afhængig af batterier her.

At oplade vibratoren er nemt. Hvis Eva er ved at løbe tør for batteri, så blinker der en lille LED pære, og så ved du det er tid til at smide Eva i opladeren. Iøvrigt kan den holde fem timer på en enkelt opladning, hvis du kører på laveste niveau, og en time på højeste.

En knap styrer det hele

Eva har kun tre forskellige niveauer den kan køre i, hvilket jeg faktisk finder ganske tilfredsstillende. Du kontrollerer niveauet på den eneste knap der er på vibratoren.

Når jeg bruger Eva alene, så er det som en klitoris vibrator, og jeg kan nå at få orgasme, men det er ikke helt uden at bruge hænderne. Det skyldes nok mest min måde at onanere på. Jeg elsker tryk, så jeg fandt hurtigt ud af, at jeg blot kunne trykke på vibratoren, mens den sad der, hvilket jeg på ingen måde fandt ubehageligt – tværtimod. Så jeg kunne ikke dy mig, og nåede eva-dameorgasmen på denne måde. Jeg er dog ret sikker på, at andre snildt ville kunne komme, uden at tage hænderne til hjælp.

Men okay – Eva er designet til brug sammen med din partner, og der gør den sit job mere end godt. Men indrømmet, de første par gange vi brugte Eva, der var den ikke optimal. Det var ikke fordi den var ubehagelig, men jeg kunne bare ikke få den til at sidde lige “der”. Men efter lidt eksperimentering frem og tilbage, så lykkedes det mig at få den til at sidde hvor jeg ville.

Glidecreme

Lad mig bare sige det med det samme – Normalt har jeg altid sagt, at man ikke kan bruge for meget glidecreme. Men lige i det tilfælde her, så er der faktisk. Altså, normalt er jeg ret glad for glidecreme, og når jeg bruge bare en ganske almindelig mængde, så var der heller ingen problemer med at få Eva til at sidde hvor den skal. Men når man har brugt meget glidecreme, og lidt væde fra en sprøjteorgasme, ja så var det altså svært at få den til at blive siddende helt. Ikke at den røg af, men den gled bare lidt rundt. Så – Brug bare glidecreme, men lad være med at overdrive det… Noget jeg aldrig havde troet, at jeg skulle sige. 🙂

Da først jeg kom over de første begynder vanskeligheder, med at få den til at sidde, og skrue bare en anelse ned for glidecremen, så viste Eva også sit fulde potentiale. Normalt er jeg ikke typen der får orgasme under samleje, men med Eva nåede jeg faktisk lige netop det. Som jeg beskrev tidligere, så kan jeg godt lide tryk mod min klitoris, og sådan som Eva sidder, og når man ligger i missionæren for eksempel, så trykker den godt og grundigt mod ens klitoris, hver gang han støder i bund. Det gjorde altså udslaget for mig.

Og hånden på hjertet, Eva er altså det bedste håndfri stykke sexlegetøj jeg har prøvet. Det er også det eneste, der ikke har en del der skal indsættes, ligesom We-Vibe, eller LELO Tiani. Den føltes godt da jeg først fik lært at placere den korrekt. Så Eva har i den grad tilføjet noget til vores sexliv, hvilket også var formålet.

Jeg elsker magic wands, og de vibrationer der følger med dem. Så jeg kunne godt have ønsket mig, at Eva’s vibrationer var en smule kraftigere, og lidt “dybere”. Men dets størrelse taget i betragtning, så gør den altså et fremragende stykke arbejde. Efter noget tid, så syntes jeg faktisk også de lidt blidere vibrationer føles bedre, da den sidder på den måde den gør.

Men hvad er så de negative sider?

Da jeg nyder presset på min klitoris, så syntes jeg ikke Eva gør ret meget for mig, når jeg er øverst. Jeg ved så ikke, om det er fordi jeg er lidt speciel på det punkt, eller om det er en “fejl” ved vibratoren. Kan også bare være, at jeg ikke har fundet den rigtige stilling endnu.

Den kan også virke mindre optimal, hvis du har tendens til sprøjteorgasmer og bruger meget glidecreme. For så kan den være svær at holde på plads. Det er ikke ret godt, når den glider rundt over det hele 🙂evainfo

Jeg ved heller ikke hvordan den virker, for de kvinder der har små ydre skamlæber. Jeg kunne godt forestille mig, at det kunne være mere svært at få den til at sidde ordenligt. Jeg havde heldigvis ingen problemer, da jeg først havde fundet tricket.

Desuden virker det også som om, at den larmer lidt på det højeste niveau. Men dog ikke så meget, at det kan høres gennem en lukket dør.

En af de ting jeg godt kunne tænke mig i næste udgave af Eva, ville være en app, eller fjernbetjening, så man nemmere kan skifte hastighed. Plus måske nogle flere forskellige hastigheder og vibrationsmønstre.

Konklusionen

Jeg syntes faktisk ikke prisen er helt ved siden af, og den er faktisk til at betale for de fleste. En af de ting, der får mig til at anbefale den er, at der er mange kvinder, der ikke kan komme ved samleje alene, og der kan Eva altså hjælpe til. Endda helt uden at du skal bekymre dig om at holde den på plads, og det er hvad jeg ser som det helt store plus.

Anbefales til:

  • Dem der elsker vibrationer, under samleje
  • Dem der elsker at have begge hænder fri
  • Par der gerne vil have lidt ekstra, uden at hun skal have noget “stukket op”

Anbefales ikke til:

  • Folk der foretrækker at bruge deres hænder
  • Dem der elsker meget kraftige vibrationer
  • Kvinder med små ydre skamlæber

Køb Eva fra Dame her >>>

 

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.