Test af We-Vibe Touch

Så fik vi fingrene i den helt sprit nye We-Vibe touch, en lækker ny klitoris vibrator fra sinful.dk. We-Vibe er ellers kendt for deres par-produkter, som jo nærmest har revolutioneret sexlegetøjsmarkedet. De ramte i hvert fald plet med deres vibratorer for par.

Touch er ikke decideret en par vibrator. Selvfølgelig kan den bruges sammen med en partner. Ikke mindst grundet dets diskrete form, som smyger sig over skambenet. Det første man ligger mærke til, når man får den op i hånden er, hvor blød dets materiale er. Det er samme kvalitets silikone som LELO bruger i deres produkter, og det er dejligt blødt at røre ved.

Den har otte forskellige vibrationsmønstre, som du styrer ved den ene knap der sidder i bunden af vibratoren. Det fungerer fint, men hvis du har lidt klodsede fingre, eller er lidt våd på dem, så kan det være lidt vanskeligt at ramme knappen. Men det fungerer som sagt. Der er alligevel mange der kun skal bruge et program, og det er fuld fart på.

Vibrationerne er ganske kraftige for en vibrator i dets størrelse – Ikke noget vildt, men absolut ganske gode. I bunden af vibratoren sidder også stikket til USB laderen, det er udformet på en måde så den er 100% vandtæt, hvilket gør du kan tage den med under bruseren – uden nogle problemer.

Af udseende er den yderst diskret, og du kan sagtens have den liggende på natbordet, uden at det ser vulgært ud ved første øjekast.

Det er i hvert fald en vibrator, der kommer med i legen igen en anden god gang. Netop på grund af dets størrelse er det også en, der er helt perfekt at have liggende i håndtasken til den næste fest eller fødselsdag.

Køb We-Vibe Touch her:

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.