Test af Sinful Magic Wand

Men siden da, er der kommet mange forskellige wands på markedet, og senest har den kendte sexshop Sinful fået produceret og designet deres helt egen Wand, som mere eller mindre ligner Fairy wanden.

Vi er de heldige ejere af forskellige wands, vi har både no-name wands, Lelo wands, Fairy Wands og nu har vi så fået fornøjelsen af at teste Sinful’s nye Magic wand.

Sidder man med lukkede øjne, eller med et pirrende blindfold på. Så vil man umiddelbart ikke kunne mærke nogen forskel på Fairy Wand og Sinful Magic wand når det gælder selve udformningen. De ligner hinanden utrolig meget, nogle vil faktisk sige de er 100% ens.

Forskellen på dem er dog, at fairy wand er kendt for dens lyserøde/hvide farve, som er noget feminint og som mange faktisk har sagt, lidt FOR feminin,

Sinfuls Magic Wand er derimod holdt i en flot sort farve, som gør den enkelt og ganske smagfuld at se på.

Så når det gælder farvevalg, så vil vi til hver en tid klart foretrække sinfuls Magic wand , netop fordi den ikke skriger af ”kvinde” og ”nuttethed”.

Hvad angår vibrationerne, så må vi desværre sige, at vi ikke kunne mærke nogen synderlig forskel på Fairy og Sinfuls wand. Men vi syntes dog faktisk at fairys larmede en smule mere. Men om det kun er på vores, som jo har været brugt en del gange, eller om det er en generel ting. Det skal vi ikke kunne svare på. Men sinfuls virkede i hvert fald noget mere støjsvag.

Disse wands giver utrolig stærke og pirrende vibrationer, der hurtigt vil udløse en orgasme. Vi elsker disse wands, og især det at der ikke er tonsvis af små knapper man skal have styr på. Næ, her er der en rullende ”knap” som man scroller op og ned på med sin finger, og derved styrer styrken af vibrationerne. Hurtigt og let at håndtere, uden at skulle afbryde de frække lege.

Den er utrolig let at rengøre, og hvis man påfører en smule glidecreme på toppen, så får man en lidt mere glidende og ”blød” fornemmelse.

Men det som gør at vi især elsker disse wands, det er at Q her tit har ømme muskler og ondt i ryggen. Og Denne frække wand, er perfekt som massage stav til at lindre og løsne op for de ømme muskler. Og en lille hemmelighed er, at disse wands faktisk netop startede ud med at være designet som massage til ryggen m.m. men så fandt folk ud af hvor SINDSSYGT god nydelse de gav seksuelt og så steg populariteten.

Mange tror fejlagtigt at disse wands kun er forbeholdt kvindens nydelse. Men M her kan vist sagtens skrive under på, at de giver skøn fræk nydelse for mænd også.. Med små pirrende vibrationer på hovedet eller skaftet af penis, eller nede ved mellemkødet. Det gør i hvert fald M her, helt saglig.

Har du/I ikke allerede investeret i en Wand, så skal i helt klart gøre det! Og Sinfuls Magic Wand er klart en vi vil anbefale.

Hvis du vil se flere magic wands, så tag et kig på dildo-priser.dk.

Køb Sinful Magic Wand

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

2 kommentarer

  1. Jeg er helt enig i, at en Magic Wand er guds gave til os kvinder. Med en Magic Wand er der orgasmegaranti, så bare kom i gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.